Siz olsaniz?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhabalar..
Benim 5 aylik bebegim var. Bazen annemler de kaliyorum bebegimle özledikleri için. Bazen de kayinvalidemlerde kaliyoruz esimle. Benim kayinpederim vefat etti. Gorumcem bosanmis kayinvalidemle yasiyor onun da bi kizi var okul caginda. Esimin başka gorustugu akrabasi kimse yok. Kardesine pek olmasada annesine asiri duskun. Kayinvalidemle gorumcem iyilerdir bana zararlari yok.

Yalniz söyle bi sıkıntı var. Onlarda kaldigimiz zamanlar esim annesi ve kardesiyle öyle bi sohbete daliyor ki resmen benim varligimi unutuyor. Onlar da ayni sekilde hep beraber kendi aralarinda gulup egleniyorlar ben yokmusum gibi.

Bi espiri yaparim hafif tebessum ederler sadece. Kendimi gerizekali gibi hissediyorum.lnanin abartmiyorum eşime ayni cumleyi 7 kere soyledigimi bilirim. Artik 7.de bagirarak soyledimde anca öyle farkima varip cevap verdi. Neden böyle bilmiyorum.

Kardesiyle sakalasir el sakalari espiriler havada uçusur. Bana hiç yapmaz. Beni duymuyolar görmuyolar çok sıkịldm bu durumdan. Eşimin beni sevdiginide biliyorum. Hani oyle silik bi karakterde degilim ki kendi yakinlarim arkadaslarimla falan çok eglenirim gayet iyi anlasiriz. Ama bunlara gelince bi iletisim kopuklugu.

500 defa konustum bu konuyu yok öyle bisey sen yanlis anliyosun diyo yada bidaha yapmicam diyo ama yine ayni. Esim biraz ilgili olunca aileside oluyo. Sizce niye böyle oluyo? Onlar boyle yapinca bende iyice sessizlesiyorum konussam bile sacmamiyorum ne dedigimi bilmiyorum salak gibi.

Sizce nasıl davranmaliyim. Ozellikle esimin bana karsi ailesinin yaninda daha ilgili olmasi icin ne yapmam gerekiyo? Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

Lutfen beni yanlis anlamayin. Esi onlari biraksin benle ilgilensin demiyorum. Hep birlikte sohbet edelim. Beni de duysunlar gorsunler istiyorum..

Son düzenleme:
Bırakın ayda yılda bir sizinle değil de annesiyle kardeşiyle ilgileniversin. Bir gece ilgisiz kalsanız ilgi yoksunluğu krizine girmezsiniz.

Bırakın ayda yılda bir sizinle değil de annesiyle kardeşiyle ilgileniversin. Bir gece ilgisiz kalsanız ilgi yoksunluğu krizine girmezsiniz.
Yanlis anladiniz. Ben sadece benimle ilgilensin onlari yok saysin demiyorum ki. Madem bir aradayiz hep birlikte sohbet edelim diyorum. Ilgi derken tek istedigim bu. Siz olsaniz bulundugunuz ortamda yok sayildiginiz da kendinizi degersiz hissetmez miydiniz?

Yanlis anladiniz. Ben sadece benimle ilgilensin onlari yok saysin demiyorum ki. Madem bir aradayiz hep birlikte sohbet edelim diyorum. Ilgi derken tek istedigim bu. Siz olsaniz bulundugunuz ortamda yok sayildiginiz da kendinizi degersiz hissetmez miydiniz?

Yok saydırmayın kendinizi o zaman. Bana eşine bu şekilde "annenlere gittiğimizde beni yok saymayın, benimle de ilgilenin" demek biraz küçük düşürücü geliyor açıkçası. Ben olsam ya sohbete katılırım ya umursamam kendi hallerine bırakırım. Benimle de konuşun demek benim için bir tercih değil.

Merhabalar..
Benim 5 aylik bebegim var. Bazen annemler de kaliyorum bebegimle özledikleri için. Bazen de kayinvalidemlerde kaliyoruz esimle. Benim kayinpederim vefat etti. Gorumcem bosanmis kayinvalidemle yasiyor onun da bi kizi var okul caginda. Esimin başka gorustugu akrabasi kimse yok. Kardesine pek olmasada annesine asiri duskun. Kayinvalidemle gorumcem iyilerdir bana zararlari yok.

Yalniz söyle bi sıkıntı var. Onlarda kaldigimiz zamanlar esim annesi ve kardesiyle öyle bi sohbete daliyor ki resmen benim varligimi unutuyor. Onlar da ayni sekilde hep beraber kendi aralarinda gulup egleniyorlar ben yokmusum gibi.

Bi espiri yaparim hafif tebessum ederler sadece. Kendimi gerizekali gibi hissediyorum.lnanin abartmiyorum eşime ayni cumleyi 7 kere soyledigimi bilirim. Artik 7.de bagirarak soyledimde anca öyle farkima varip cevap verdi. Neden böyle bilmiyorum.

Kardesiyle sakalasir el sakalari espiriler havada uçusur. Bana hiç yapmaz. Beni duymuyolar görmuyolar çok sıkịldm bu durumdan. Eşimin beni sevdiginide biliyorum. Hani oyle silik bi karakterde degilim ki kendi yakinlarim arkadaslarimla falan çok eglenirim gayet iyi anlasiriz. Ama bunlara gelince bi iletisim kopuklugu.

500 defa konustum bu konuyu yok öyle bisey sen yanlis anliyosun diyo yada bidaha yapmicam diyo ama yine ayni. Esim biraz ilgili olunca aileside oluyo. Sizce niye böyle oluyo? Onlar boyle yapinca bende iyice sessizlesiyorum konussam bile sacmamiyorum ne dedigimi bilmiyorum salak gibi.

Sizce nasıl davranmaliyim. Ozellikle esimin bana karsi ailesinin yaninda daha ilgili olmasi icin ne yapmam gerekiyo? Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

Lutfen beni yanlis anlamayin. Esi onlari biraksin benle ilgilensin demiyorum. Hep birlikte sohbet edelim. Beni de duysunlar gorsunler istiyorum..
alınganlık yapıyorsunuz
onlar dogma buyume bırlıkteler tabıkı samımı olacaklar
espırılerınız sarmıyor olabılır yapmacık davranıp kahkaha atsalar daha kırıcı olurdu bence
sız boyle dusundugunuz ıcın belkı bakısınıza davranısınıza yansıyordur farketmıyorsunuzdur
belkı sızden o yakınlıgı hıssedememıslerdır
esınıze davrandıkları gıbı sıze davranmaları mumkun degıl
nıye yatılı kalıyorsunuz kı onuda anlamadım uzak sehır mı geceye kadar kalıp evınızde yatsanız olmuyor mu
aklımda delı sorular

Benim eşimde öyleydi hatta ilk seneler kıskançlık krizine girerdim beni niye unutuyosun onlar varken diye. Şimdi umursamiyorum hatta kendi havamda takılıyorum artik eşim beni bunaltiyo niye konuşmuyon diye. Boşver sadece dinle komikse gül fazla umursama bak eşinin kafasina nasıl dank edecek

İnsanlar birbirlerini çok sevip değer verse de her zaman mizahi frekansları birbiriyle tutmuyor. Ben de eşimin sevgisinden ilgisinden memnunum ama bir espri yaptığımda pek gülmez. Benim karnımı ağrıtan komik yazılara zoraki tebessüm eder ama ailesi ve yakın arkadaşlarının şakalarına çok gülüyor. Başlarda neden böyle oluyor diye düşünüyordum sonra farkettim ki bende de durum aynı. Kız kardeşimle eşiyle falan hep birlikte oturuken eşimle olduğumdan çok konuşan ve neşeli görünürüm. Ama eşimle ayrı koltuklarda oturup sessizce telefonla uğraştığımız anlardan birini bile hiç kimseye değişmem. Böyle bir durum var yani kendinizi üzmeyin değerinizi buna bakarak kıyaslamayın

Merhabalar..

Onlarda hadi hep birlikte sohbet edeliyde o yalnız kalsın kafasında değildir. Siz kendinizi o muhabbeten uzak tuttuğunuz için dışarda kalmissinjz sonra doğal olarak da kimse size ee sen ne düşünüyorsun demez. Ben öyle hissettim konunuzdan

Back
X