siz olsanız..

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
Siz olsanız sizi aldatıp 1 haftada açdıgınız dava sonucu boşanan insanın babalar gününü kutlar mısınız?Not: anneler gününmü kutladı ama çocugunu da gözü görmeyip giden bir insanın babalar gününü asla kutlamak gelmiyor içimden..ona göre biz boşanmış olabiliriz ama ortada çocuk var bu gibi günler kutlanmalı tamam medeniyim beni aldatmasını bile medeniyetle karşılayıp açıp davayı boşandım ama bence bu medenşyet değil ya

Aldatmasa dahi sizin babanız olmayan birinin babalar gününü neden kutlayasınız ki? Kendi evladı kutlasın yeter.
zaten akşam çocugu görmeye gelecegim babalar günü ya evde mi diye rica etsem evde olsa görsem sevinirim mesajı üstüne gelip görebilirsin cevabını aldı ancak beklentisi babalar gününü kutlammam yönündeydi gayet netti çünkü daha 2 gün önce gördü zaten çocugunu :)

Iyi bi baba olsaydi da cocugunun annesini üzecek seyler yapmasaydi. Ben kutlamazdim, ama tepki vermek icin degil, onu umursamadigimi göstermek icin
yani acaba diyorum benmi yabaniyim :) bencede en normali bu bence onun yaptıgı normal değil evet bence kesinlikle çok iyi bir anneyim ama ben onun yerinde olsam anneler günümü kutlamazdım ve babalar gününde böyle bir beklentiye girmezdim

Siz olsanız sizi aldatıp 1 haftada açdıgınız dava sonucu boşanan insanın babalar gününü kutlar mısınız?Not: anneler gününmü kutladı ama çocugunu da gözü görmeyip giden bir insanın babalar gününü asla kutlamak gelmiyor içimden..ona göre biz boşanmış olabiliriz ama ortada çocuk var bu gibi günler kutlanmalı tamam medeniyim beni aldatmasını bile medeniyetle karşılayıp açıp davayı boşandım ama bence bu medenşyet değil ya
Asla kutlamazdım. Çocuğum büyükse arar kutlar. Ama asla özel günlerini kutlamazdım. Bu medeniyet değil bence.

Bence yapmayin çocugunu sevsin gitsin. Çocuğun akli ermeye baslayinca oğretirsiniz veya o babasi için bir seyler yapmaya başlar, kutlar daha sonra.
bende kutlamayı düşünmüyorum o annaeer günümü kutlayıp çocuguda yeni görüp gittigi için bir beklentiye girdigi net bugun babalar günüya görmeye gelecegim demesinden ama ortada olan bir aileyi 1 haftada darma duman edip çekip sevdası ugruna giden bir baba .... insan üstünden 100 yılda geçse unutmaz bunun gibi acıyı ve medenileşemez sanırım

Kutlamazdım ben
Hele içimden gelmiyorsa hiiiç kutlamazdım
Medeniyet falan geçsin o ayakları

Back
X