• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..

Şu aile ortamini çok sevseydi, dusunseydi yapmazdi öyle bir şey. Kesinlikle haklisiniz insan unutumaz ve hiçbir sey olmamis gibi davranamaz.
neden çocuga aratıp kutlatmıyorsun diyenler olmuş çocuk daha küçük yani telefonu vs yok kendimden arayıp ona verip onları ezberletmem lazım ne anladım ben o işten yine benim çabamla olan bişey yanlışmıyım

aynı şey değil mi :) ha ben babalr günün kutlu olsun demişim ha çocuga arayıp al böyle de diye söylemişim yani onu da ben yaptırıyporum
Ben bu konuda yorum yapan arkadaslardan ve sizden farkli dusunuyorum
Adam sizi aldatmis çocuğunu degil
Ben o yuzden kutlatirdim babalar gununu
Ha aldatma degil de siddet olsaydi , çocuğunu doven , iskence eden bir baba olsaydi zaten yuzunu goremezdi cocugun ama cocuguna karsi iyi bir baba ise ben onu kendi mevzumdan ayri tutardim
Bu arada bosanan bir anne olarak yapiyorum yorumumu neticede bosanma olayimiz esimle bebim aramdaydi cocugu hic karistirmadim bu islere

Ben bu konuda yorum yapan arkadaslardan ve sizden farkli dusunuyorum
Adam sizi aldatmis çocuğunu degil
Ben o yuzden kutlatirdim babalar gununu
Ha aldatma degil de siddet olsaydi , çocuğunu doven , iskence eden bir baba olsaydi zaten yuzunu goremezdi cocugun ama cocuguna karsi iyi bir baba ise ben onu kendi mevzumdan ayri tutardim
Bu arada bosanan bir anne olarak yapiyorum yorumumu neticede bosanma olayimiz esimle bebim aramdaydi cocugu hic karistirmadim bu islere
çocuga karşıda evliyken pskoljik ve 1 kez fiziksel şiddeti oldu ondan hala korkar ve gitmek istemediğini söyler.

çocugun kutlaması için benim eline telefonu verip aratmam yada video çekip atmam gerekiyor ee yine aynı şey değil mi ben yaptırıyorum sonucta onu çocuk daha küçük
Çok fark eder. Sizin konuşup babalar günün kutlu olsun demenizle arayıp çocuğa dedirtmeniz aynı şey değil. Eğer çocuğunuz babasına saygı duysun ömür boyu ilişkileri devam etsin diyorsanız siz telefonda hiç konuşmadan çocuğunuza verebilirsiniz. Ancak yok babası saygı duyulacak biri değil. Ben istemiyorum görüşmelerini diyorsanız da aratmazsınız. En baştaki sorunuza gelecek olursak ben olsam aratırdım.

Çok fark eder. Sizin konuşup babalar günün kutlu olsun demenizle arayıp çocuğa dedirtmeniz aynı şey değil. Eğer çocuğunuz babasına saygı duysun ömür boyu ilişkileri devam etsin diyorsanız siz telefonda hiç konuşmadan çocuğunuza verebilirsiniz. Ancak yok babası saygı duyulacak biri değil. Ben istemiyorum görüşmelerini diyorsanız da aratmazsınız. En baştaki sorunuza gelecek olursak ben olsam aratırdım.
çocuga karşıda evliyken pskoljik ve 1 kez fiziksel şiddeti oldu ondan hala korkar ve gitmek istemediğini söyler almaya geldiğinde böyle bir baba profili

neden çocuga aratıp kutlatmıyorsun diyenler olmuş çocuk daha küçük yani telefonu vs yok kendimden arayıp ona verip onları ezberletmem lazım ne anladım ben o işten yine benim çabamla olan bişey yanlışmıyım
Çocugun cok kucuk oldugunu anlamadan yazmislardir ben de anlamamistim basta.
Adam da küçücük cocuktan henuz kutlama beklemesin bir zahmet. Buyuyunce beklesin. Hic alistirma hep senden bir sey bekler. Ayrilmissiniz yüz göz olmaya gerek yok.
Ayrica çok ikiyüzlü geldi hem aldat hem sonra dön anneler gününü kutla. 😣

çocuga karşıda evliyken pskoljik ve 1 kez fiziksel şiddeti oldu ondan hala korkar ve gitmek istemediğini söyler almaya geldiğinde böyle bir baba profili
Bundan sonra babayı tamamen hayatınızdan çıkaracak mısınız? Eğer öyleyse boşverin aramayın.

:) sizi ben de takip ediyorum konularınızdan maalesef durum bu bırakıp giden bazen 1 ay da bazen 3 haftada bazende nedendir bilsem haftada 3 kez görmeye gelen dengesiz bir tip
Beyinsiz , hem baba olmayi becerememis hem de babalar gunumu kutlasin diyor
Ben bosanmalarda cocuk mevzusunu ayri tutarim hep ama cocuguna kotu davranan bir adam onun sacinin telini hak etmiyordur
Bosverin bu herifi , siz cocugunuza hem anne hem baba olursunuz, hic ihtiyac yok boylelerine

Bende ayrıyım bende aldatıldım. Maalesef ama bende kutlamadım.. çocuklar aradı telefonu kapalıydı.. ve çok üzüldüler benim çocuklarımın hevesini kıran en güzel anlarında başkalarına koşan adamın babalar gününü başkası kutlasın..

Kaç yaşında çocuk?

Çocugun cok kucuk oldugunu anlamadan yazmislardir ben de anlamamistim basta.
Adam da küçücük cocuktan henuz kutlama beklemesin bir zahmet. Buyuyunce beklesin. Hic alistirma hep senden bir sey bekler. Ayrilmissiniz yüz göz olmaya gerek yok.
Ayrica çok ikiyüzlü geldi hem aldat hem sonra dön anneler gününü kutla. 😣
öyle heryöne kıvrılabiliyor bunu boşanınca daha net anladım

Bende ayrıyım bende aldatıldım. Maalesef ama bende kutlamadım.. çocuklar aradı telefonu kapalıydı.. ve çok üzüldüler benim çocuklarımın hevesini kıran en güzel anlarında başkalarına koşan adamın babalar gününü başkası kutlasın..
kıyamam ben onlara ya

Back
X