• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..

Ne alaka yaaa.Duyduğum en saçma şeylerden biri..Aldatmasa bile boşanmışsınız..Çocuğunuz kutlarsa kutlar,sizlik bir durum yok.Hele o sizin anneler gününüzü kutladı die kutlamak zorunda hissetmenize hiç gerek yok.

Kutlamayın bunun medeniyetle alakası yok ki . Hem aldatmış yani hiç haketmiyor
bende öyle düşünüyorum bugun babalar günü kutlaması yarın bayram kutlaması başka gün yılbaşı kutlaması sürekli bir beklentiye girecek ve benim hayatımı altüst eden bu insan için boşanmama ragmen sinir hastası olacagım

Ne alaka yaaa.Duyduğum en saçma şeylerden biri..Aldatmasa bile boşanmışsınız..Çocuğunuz kutlarsa kutlar,sizlik bir durum yok.Hele o sizin anneler gününüzü kutladı die kutlamak zorunda hissetmenize hiç gerek yok.
sanırım hala içimde vicdan kırıntısı var :) kutlamıyorum canım sadece dogrumu yapıyorum diye kamaoyu yoklamasıda yapmak istedim :)

bende kutlamayı düşünmüyorum o annaeer günümü kutlayıp çocuguda yeni görüp gittigi için bir beklentiye girdigi net bugun babalar günüya görmeye gelecegim demesinden ama ortada olan bir aileyi 1 haftada darma duman edip çekip sevdası ugruna giden bir baba .... insan üstünden 100 yılda geçse unutmaz bunun gibi acıyı ve medenileşemez sanırım
Şu aile ortamini çok sevseydi, dusunseydi yapmazdi öyle bir şey. Kesinlikle haklisiniz insan unutumaz ve hiçbir sey olmamis gibi davranamaz.

bende öyle düşünüyorum bugun babalar günü kutlaması yarın bayram kutlaması başka gün yılbaşı kutlaması sürekli bir beklentiye girecek ve benim hayatımı altüst eden bu insan için boşanmama ragmen sinir hastası olacagım
Hiç gerek yok kendinizi yıpratmayın ne güzel kurtulmuşsunuz. Hayatınıza bakın 💃🏽

E tamam siz arayin eski esinizi , telefon çocuğunuzda olsun , o kutlasin
Sizlik bir durum yok ortada
aynı şey değil mi :) ha ben babalr günün kutlu olsun demişim ha çocuga arayıp al böyle de diye söylemişim yani onu da ben yaptırıyporum

Siz olsanız sizi aldatıp 1 haftada açdıgınız dava sonucu boşanan insanın babalar gününü kutlar mısınız?Not: anneler gününmü kutladı ama çocugunu da gözü görmeyip giden bir insanın babalar gününü asla kutlamak gelmiyor içimden..ona göre biz boşanmış olabiliriz ama ortada çocuk var bu gibi günler kutlanmalı tamam medeniyim beni aldatmasını bile medeniyetle karşılayıp açıp davayı boşandım ama bence bu medenşyet değil ya
İyi baba olsaydı çocuğunun annesini aldatmazdı. Çocuğunu düşünen bir baba olmadığı için kutlamaya değer bir günü de yok. Derdine yansın.

Back
X