- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle düşünüyorum bugun babalar günü kutlaması yarın bayram kutlaması başka gün yılbaşı kutlaması sürekli bir beklentiye girecek ve benim hayatımı altüst eden bu insan için boşanmama ragmen sinir hastası olacagımKutlamayın bunun medeniyetle alakası yok ki . Hem aldatmış yani hiç haketmiyor
sanırım hala içimde vicdan kırıntısı var :) kutlamıyorum canım sadece dogrumu yapıyorum diye kamaoyu yoklamasıda yapmak istedim :)Ne alaka yaaa.Duyduğum en saçma şeylerden biri..Aldatmasa bile boşanmışsınız..Çocuğunuz kutlarsa kutlar,sizlik bir durum yok.Hele o sizin anneler gününüzü kutladı die kutlamak zorunda hissetmenize hiç gerek yok.
aynen hemde öyle bir yangın bıraktı ki ardında ölünce hırsım gecer yaniKutlamayın bunun medeniyetle alakası yok ki . Hem aldatmış yani hiç haketmiyor
:) netKutlamam gebersin
Şu aile ortamini çok sevseydi, dusunseydi yapmazdi öyle bir şey. Kesinlikle haklisiniz insan unutumaz ve hiçbir sey olmamis gibi davranamaz.bende kutlamayı düşünmüyorum o annaeer günümü kutlayıp çocuguda yeni görüp gittigi için bir beklentiye girdigi net bugun babalar günüya görmeye gelecegim demesinden ama ortada olan bir aileyi 1 haftada darma duman edip çekip sevdası ugruna giden bir baba .... insan üstünden 100 yılda geçse unutmaz bunun gibi acıyı ve medenileşemez sanırım
E tamam siz arayin eski esinizi , telefon çocuğunuzda olsun , o kutlasinküçük daha yani özel günmüş vs yaşında değil sen söylersen gidip söyleyebilir
sizin gibileri çok takdir ediyorum babalar ve anneler gününüz kutlu olsun:)7 yildir ogluma hem annelik hem babalik yapiyorum. O benim babalar gunumu kutlasin.
çocugun kutlaması için benim eline telefonu verip aratmam yada video çekip atmam gerekiyor ee yine aynı şey değil mi ben yaptırıyorum sonucta onu çocuk daha küçükSiz niye kutluyosunuz? Çocuğunuz kutlasın
Hiç gerek yok kendinizi yıpratmayın ne güzel kurtulmuşsunuz. Hayatınıza bakınbende öyle düşünüyorum bugun babalar günü kutlaması yarın bayram kutlaması başka gün yılbaşı kutlaması sürekli bir beklentiye girecek ve benim hayatımı altüst eden bu insan için boşanmama ragmen sinir hastası olacagım
aynı şey değil mi :) ha ben babalr günün kutlu olsun demişim ha çocuga arayıp al böyle de diye söylemişim yani onu da ben yaptırıyporumE tamam siz arayin eski esinizi , telefon çocuğunuzda olsun , o kutlasin
Sizlik bir durum yok ortada
Tesekkur ediyorum cok cok sagolun. Aglattiniz beni ya. Duygulandim. Bu arada bugun oglum babasinda. Onsan sanirim duygulanmam birazda.sizin gibileri çok takdir ediyorum babalar ve anneler gününüz kutlu olsun:)
o benim anneler günümü kutladıya ben onun annesimiyim mantıgı :)Sen neden kutlayacaksın ki , senin baban mı ?
Rica ederim üzmeyin kendinizi :)Tesekkur ediyorum cok cok sagolun. Aglattiniz beni ya. Duygulandim. Bu arada bugun oglum babasinda. Onsan sanirim duygulanmam birazda.
İyi baba olsaydı çocuğunun annesini aldatmazdı. Çocuğunu düşünen bir baba olmadığı için kutlamaya değer bir günü de yok. Derdine yansın.Siz olsanız sizi aldatıp 1 haftada açdıgınız dava sonucu boşanan insanın babalar gününü kutlar mısınız?Not: anneler gününmü kutladı ama çocugunu da gözü görmeyip giden bir insanın babalar gününü asla kutlamak gelmiyor içimden..ona göre biz boşanmış olabiliriz ama ortada çocuk var bu gibi günler kutlanmalı tamam medeniyim beni aldatmasını bile medeniyetle karşılayıp açıp davayı boşandım ama bence bu medenşyet değil ya
İçinden gelmiyorsa kutlama samimi olmaz çünküo benim anneler günümü kutladıya ben onun annesimiyim mantıgı :)