- 12 Mayıs 2018
- 1.157
- 331
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Edildim davete icabet edip birde güzel halay çektimDetaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardannasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Ben böyle durumlarda yerimden doğru düzgün kalkmadan günü tamamlıyorum. Etkinliğin bir kısmında telefonla oynuyorum, bazen lavaboya gidecem diye yarım saat dönmüyorum falan. Öyle öyle bitiyo. Hiç numaradan eğleniyo gibi yapamıyorumDetaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardannasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Sizin ilginizi çeken bir ortammışEdildim davete icabet edip birde güzel halay çektim
AyyyEdildim davete icabet edip birde güzel halay çektim
Kınamalum videolar ne?
düğün mü yani davet edildiğiniz yer?
gitmekten başka çareniz yoksa gidip oturup dönersiniz. katlanmak falan anlamadım açıkçası.
Bilemiyorum belki içimde bir yerlerde Mahmut tuncee vardıSizin ilginizi çeken bir ortammış
Nasıl anlatsam ki detayda verememGene de leş demeyin ayıp yani
Sorun burda gidip hemen dönemeyizBen bir şey anlamadım ama yetişkin olarak bazen bulunmak istemediğimiz davetlere mecburiyetten katılmamız gerekir. Dert edecek bir şey yok, gider katılır, görünür, tebrik eder ve dönersiniz.
3 gün 3 gece padişah torunu kınası yapmıyorlarsa katlanacağınız süre 3-4 saat.Nasıl anlatsam ki detayda veremem
Sorun burda gidip hemen dönemeyiz
Allahım tam olarak buTurkiye'de yetiskinligin yarisi gitmek istemedigin yere davet edildigin icin mecburen gitmek, diger yarisi da hic davet etmek istemedigin insanlari mecburen davet etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?