- 5 Ağustos 2020
- 1.440
- 2.384
- 133
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Geç gidiyorum,bir saat oturup hediyesini takıp,dönüyorum.Detaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardannasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Hani nerde?Kiz ne konuyu actin kactin . Aciklasana yahu nedir les ortam yani? Polis kiliginda striptizci mi gelcek? Bak halay gucumu cok zorlamaya basladim senin yuzunden.
Bu leşlik değil yalnız. Yeryüzündeki cennetLes ortam deyince aklima stritiz filan geldi, oyle bi kina gecesi mi? Erkek danscilar filan
İşemeli s.çmalı ayin olabilirBu leşlik değil yalnız. Yeryüzündeki cennet
Dediklerinizi kim yapıcak peki kına gecesine gelen polis kılığındaki striptizciler miİşemeli s.çmalı ayin olabilir
Kına gecesine polis kılığında striptizci gelen yerde her sey olur sjsjsDediklerinizi kim yapıcak peki kına gecesine gelen polis kılığındaki striptizciler miHem de kucak dansı yaparken
Evet istemeyerek gittim ayaklarım patlayıncaya kadar oynamışımDetaya inmeden üstünden soracağım
Siz hiç tarzınız ilginiz olmayan bir yere davet edildiniz mi? Gitmekten başka çareniz olmadığı bir eğlence? Üstelik düğün terörü kısa kesitlik malum videolardannasıl katlanacağım o görüntüye o leş ortama ?lütfen bir fikir verin?
Kına gecesine polis kılığında striptizci gelen yerde her sey olur sjsjs
Evet istemeyerek gittim ayaklarım patlayıncaya kadar oynamışımkuzenimin düğünü babamın zoruyla gitmiştim
Sen çocuk mu emziriyosun kızHanımlar bu saatte bebek mi emziriyosunuz napıyosunuz
Benimki de çocuk sayılır dsdsdh. Anneler kulubü yazıyor sizde ve uzun aralarda uyumayıp geri dönüyorsunuz ondan sordumSen çocuk mu emziriyosun kız
Biz de selahattinden fırsat buldukça girip girip çıkıyoruz işte aşkısıBenimki de çocuk sayılır dsdsdh. Anneler kulubü yazıyor sizde ve uzun aralarda uyumayıp geri dönüyorsunuz ondan sordum
Sen benim kankamın manitasını nerden tanıyorsun?? Münasebetiniz ne?!Biz de selahattinden fırsat buldukça girip girip çıkıyoruz işte aşkısı
Töbeler olsunBu leşlik değil yalnız. Yeryüzündeki cennet
Benim eşim selahattin nerden sizin kankanızın manitası oluyor acaba karıştırdınız herhalde bağyanSen benim kankamın manitasını nerden tanıyorsun?? Münasebetiniz ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?