merak ettiğim şu si olsanızda yatırım için kendinizce birikimler yaparken eşinizin gizli gizli kredi çektiğini öğrenseniz ne yapardınız arkadaşlar ?
hmm
nedenini soylemeyisinin 2 sebebi olabilir
1. size surpriz yapip ev , araba yada baska bisel almak istiyodur ( cokmu film izlemisim ne)
2.de gercekten bi isler karistiriyodur, yani sonucta se onun esisin ii gunde kotu gunde diye bosuna mi deniyo.. her skntisini paylabilmeli senle. sen bu isin pesini birakma bence belki onemsiz bisey cikacak ama olsun suphe denen sey varya o insani mahveder iste..
ona guvensizlik hissini vermeden ogranmeye calis bence. bi yerde okumustum bi insani ikna etmenin en ii yolu ona kendi hissettiklerini anlatmaktir diye.ona senden bisey gizleyince ne hissettigini ne dusundugunu anlat. senden suphe etmek istemiyorum de.. belki hemen degil ama brz zaman sonra anlatir bence. unutma ne yaparsan yap ona sen bana guvenmiyormusun yada ben ne yaptigimi biliyorum dedirttirecek kadar ustune gitme...
tatli dil yilani deliginden cikarir...
Eşinize sorduğunuzda ne cevap verdi anlamadım ben?
Eşler arasında para muhabbettinden nefret ederim..
Gizli, saklı,kaçamak işler fena çok fena!
Eşinize sorduğunuzda ne cevap verdi anlamadım ben?
Eşler arasında para muhabbettinden nefret ederim..
Gizli, saklı,kaçamak işler fena çok fena!
canım bana bayramdan önce yaptığı bi ek işten gelen parayla bişey alacağını söylemişti adamda bayramdan sora ödeme yapıcam demiş.öyle oluncada bana alıcam dediği iç,in kredi çekmiş ama aldığı şeyden 3 milyar fazla kredi çekmiş o üstüne çektiğinin açıklaması yok.
aldığı şey neymiş CADIARZU
ve gerçekten almışmıCADIARZU
aldıysa ortada somut bir şey var ve sizde bunu biliyorsunuz:bbo:
o halde neden çekti krediyi diye takılmamanz lazım
ne kadar bir kredi çekmiş ?
Eşiniz ticaretle fln. uğrasıyorsa ödemeleri gecikmesin diye cekmiştir belkide
Ödemesi gelince nakit olarak kapatacağı içinde söylememiştir.
Ki söylememesi yanlış o ayrı mesele.
evet aldı ama aldığı şeyin üzerine çektiği fazlayı açıklayamıyo.mantıksız cevaplar verdikcede kafam karışıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?