bende bunu anlamıyorum soruyorsun eşin birşeyler anlatıyor kendince açıklama yapıyor anlamıyorsun ve gelip burada yazarak sorarark ne yaptığını anlamaya çalışıyorsunuz. Bazı arkadaşlarda hiç birşey bilmeden direk kesin öle yapmıştır böle yapmıştır diye durup dururken ithamlarda bulunuyor (ne gariptir)
Arkadaşım siz olsanız demişsin ya ben olsam tamamen olayı anlayana kadar -ki anlamam demek inanmış olmam demektir, eşime sorarım eşim bişeyler anlattığında he deyip geçmem içimde o konuyla alakalı 1 gr bir şüphe kalmayacak. sen hala şüphe duyuyorsan inanmadığın yerleri varsa bu akşam sorarsın sohbet niteliğinde sor ne kadar borcumuz var bu ay ne kadar bankaya ödüycez de ordan konuya dal ya hayatım ben anlamadım o gün kafam çok doluydu de sen ne kadar çekmiştin aldın mı o neyse artık alacağı şey onu sor ne kadar para kaldı kredide onu nereye ödeyecektin başka nereye borcumuz var vs bu şekilde sen sor o cevaplasın haa bunları yaparkende sorguya tutmuşun gibi değil.
ne kadar borcun var değil ne kadar borcumuz var ne kadar ödeyeceğiz bu ay biz olarak konuşursan o da ihtimalen seni konuya dahil etme sorumluluğunda hissedecektir burada böyle düşünerek gereksiz kururntulara girme:)
Ben eşinizin cevabından birşey anlamadım.
Yani eşinize bir para verilecekti bayramdan önce, bu para biryerde mi kullanılacaktı, borcunuzda filan.
Verilmedi diye eşiniz kredi çekmiş.
Neden çekmiş aciliyeti neymiş.
Hadi çekmiş neden sizin haberiniz yok.
Böyle saklı gizli işlerden iyi şeyler çıkmaz.
Eşler arasında böyle saklı gizli şeyler olmamalı.
Çok ağır tepki verirdim ben olsaydım.
Hele de nedeni bilmezsem.
sorunda bu zaten acelesi neydi ve neden gizli saklı çekti.bana "sana bayramdan sora alıcam ödemem o zaman yapılıyo"diyebilirdi.
:) Buradaki herkes emin ol sorar zaten öğrenmek en tabii hakkımızdır da.
ben sırf o borcu ödemek için bi tarafımı sıkıyorsam bazı keyfi harcamalarımda feragt ediyorsam ne için ettiğimi bilmem gerekir. Söylemezse de sende sıkmazsın kendini
arkadaşlar aklıma gelen ihtimallerden biri borsa biz bu borsa yüzünden çok olmasada para kaybettik ve kapatmıştık borsa sayfasını bağzen gizli gizli teletexten borsa sayfalarını tağkip ettiğini görüyorum..bilmiyorum yani.
ben konuştum zaten 10 gün kadar evvel bana "sana bayramdan önce alıcam diyip adam ödemeyi bayram sonrası yapıcam dediği için çektim"dedi,peki neden fazla çektin o kredinin şu kadarı yeterdi dediğimde "o bankanın bizim fabrikaya özel az faizli sistemnden yararlanabilmek için en az o kadar çekmeliydi,adam ödememi yapıncada kapatacaktım"dedi.kapatacaktıda niye 10 aya böldürdü,ayrıca krediyide fazladan çekme sebebide inandırıcı gelmedi.
kesinlikle oturucak ve her ayrıntısı ile açıklama yapacak.baska türlü asla rahat vermem.çok kötü kavga cıkarırım yani..ayrıca acıklama yaptıktan sonra bile sakladığı için tekrar celallenirim.madem hayat müsterek herkes borcunun hesabını verecek.
he he işte benim kafadan biri daha:) öğrenmeden bırakmam ama saklanmasınıda hazmetmem. yine sabırlıymış arkadaş. böle bir durumda bizim ev Beyrut gibi olurdu. bomba düşmüş gibi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?