merhaba kızlar.2 gun once sevgilimle onu cok arayıp msj atmamdan dolayı ayrıldık.sizce zaman gectıkce hayatındakı onemımı anlayıp gerı donermı.sımdı sınırlı oldugu ıcın baya bu duruma kadar geldı zaman gectıkce anlayıp doner mı yıne sizce.gecen guzel gunlerımızı dusundukce cok cnm acıo
ılıskınızın bıtıs trıhı de cok onemlı .
5-6 aylık bı ayrılık ıse hıc bı sekıl de ne suprız yapın
nede dogum gununu kutlayın .hayatına bırı gırmıs olabılır
ortalıgı bulandırmayın .fakat ılıskı daha yenı bıttı ıse
ve donmeyı kesınlıkle dusunuyorsanız ıyı fırsat olur
dogum gununu kutlamak
eski konunuza baktım,
adam sizden onu çok arıyorsunuz, peşine düşüyorsunuz diye 1 ay önce ayrılmış
şu an tek yapmanız gereken şey, onu kendi dünyasına bırakmak
üzerine gittiğinizde herşey daha olumsuz olur
ben yerinde olsam sadece bi telefon acar kutlardim oda cok seviyorsam :) biraz anlasin kiymetini her dogum gününde bi süpriz yapiyormusun nede olsa cnm benim ..
ben olsam yapmazdım..
zaman verilmesi gerekiyorsa zaman verin..
böyle durumlarda çok üstüne gidildiğini düşünebilir
hımm şöle düşününce bnde kararsız kalırdım yanii,,ne kadardır ayrısınız pekii*? vallaa seviosamm onunda benii sevdiğine inanıosamm,,ve barışmak istiosamm,,mücadele ederimm kutlarımm doğum gününüdee,,en azından pişman olmamm keşke dememm...
Ayrılma sebebine bağlı bence.. Eğer ki hatalıysam kendimi affettirmek için güzel bir sebep olabilir ama yok hatalıysa ne diye pohpohlayım ki?
günde kaç kez arıyordun ?
ben olsam büyük bi sürpriz falan yapmazdım. sadece usulca kutlayıp, onu unutmadığımı, eğer ilişkimize bi şans daha vermek isterse, kabul edeceğimi hissettirirdim. yani bi adım atabilirsin ama öyle büyük sürprizler falan, eğer adam senin gibi düşünmüyosa ters tepebilir.
yapabilirsin aslında ama sevgilini sen daha iyi tanırsın böyle bişey hoşuna gidermi?
gider aslında ama sınırı gecmemıs olursa daha sora uzulen ben olurum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?