siz olsanız?

1 ayda siniri geçmiycek bi insanın bir senede bile geçmez 3 yıllık bi ilşki için 1 ay gerçekten uzun bi süre peki bu 1ay içinde hiç konuştunuzmu yoksa tamamen apayrımıydınız

sınav zamanınmda o msj atmıstı gecen gunde ben attım dayanamadım ama daha pek degısmemıstı oyuzden gercı dogum gunune var daha ama karar weremedım yınede

ben olsam kutlamazdım.
madem ayrılık sebebin üstüne çok düştüğünü düşünmesi ozaman istediğimde onu arayıp sormayacağımı hissettirirdim.
her an cepte hissederse seni herşeyde beni boğuyorsun,sıkıldım,üstüme çok düşüyorsun filan deme ihtimali var açıkçası erkekler bazen bu tarz durumları saçma sapan hallere getirebiliyorlar.
Atmayın,aramayın anlasın sizsiz bir doğum günü nasıl oluyor.
Heran onu beklediğinizi (hep cepte gibi) hissettirmeyin.sizin kadar seviyor bu tarz şeyleri sorun etmez barışırsınız zaten.Sen biraz daha az ararsın o biraz daha fazla ilgilenir orta yolu bulursunuz ama onun yerine ayrılmayı seçmiş sevgilin.Yine de karar senin...

ama bı kere dııl kac kere aynı seyı yaptım bırazda kendı sorunlarmızda vardı.bı msjı hakedıo yıne bence ya en guzel anlarımızı beraber gecrıdk ne de olsa

ben olsam ne mesajla ne de arayarak doğumgününü kutlamazdım... devamlı mesaj attığınızdan dolayı rahatsız olup sizden ayrılmış çünkü... pişman olsaydı şimdiye kadar o arardı.

ama bı kere dııl kac kere aynı seyı yaptım bırazda kendı sorunlarmızda vardı.bı msjı hakedıo yıne bence ya en guzel anlarımızı beraber gecrıdk ne de olsa

şöyle söyliyim arkadaşım 7 senelik bir ilişkim var birlikte büyüdük sayılır. artık ne kadar güzel anılarımız olduğunu düşün.tartıştık.aramıyorum,aramam da...
biriyle uzun süre birlikteysen zaten bir çok güzel anın olur önemli olan anılarınız değil sonuçta bu anılar ilişkinizi kurtarmaya yetmiş mi? Hayır. Erkekler biz bayanlar gibi duygusal düşünmüyor bu konuda...
Ne sinirmiş ki 3 senelik sevgilisi onu fazla arayıp sorduğu için ayrılık kararı almış ve bu siniri 1 ay da geçmemiş.
Sen bilirsin diyorum ya karar senin ama bu hak edip etmeme meselesi değil.sende böyle basit sebeblerle erkek arkadaşından ayrılmayı haketmedin bana göre ama malesef hayat bize her zaman hak ettiğimizi düşündüğümüz şeyleri sunmuyor...

Son düzenleme:
msj attığındaki diyalogunuz nasıldı

o attıgında gayte ii konustuk ben attıgımda ılk basta iidi sora ben ustune gıdınce kotu oldu sora yumasattım ben tamam aramıcam bıdaha ozlesem de dedım bı ıse yaramıo zaten basa donuoz hep dedım zaman bosa gecmıs oluo dedım zaman gence bazı seyler duzelcegını bılıoz zaten dedm analastık mı dedm tmm dedı ole

ama gercekten sorunları var ailesile ilgili buyuk sorunlar hayatan kopmus bırı sayılabılır yanı okadar bozuk moralı noormal bırı olsa bende ugrasmam bu kadar zaten ama sevdıgım ıcın azda olsa mutlu etmek ıstıom

bence yapabilirsin ozaman sevginizi yok yere kaybetmeyin artık sende ona ilşkinizde nasıl davranman gerektiğini anlamışındır umarım düzelirsiniz

böyle bir durumda sana daha sıkısıkıya bağlanması gerekmez mi?
bilmiyorum selinciğim hayat senin hayatın biz sadece fikir beyan edebiliriz.Sen en iyisi içinden geleni yap ki ''acaba''larn olmasın.
Belli ki seviyorsun ve birşeyler yapmak istiyorsun doğum gününde sonuçta senin kararın kimse karşı çıkamaz.inş iyi niyetine layık biri olur ve düzelir aranız

o daha cok sorunlarını kendı kabugunda yasayan bırı.sormadan sıkıntısınıda anlatmaz ole bı yapısı var.ıstıom ama bı yandanda korkuom bıraz daha dusuneyım ben.ins ya.tesekkurler yorumların ıcın

acaba bı arkadasından benım hakkımdakı dusuncelerını ogrenıp olemı yapsam yaprsam emın olms olurm tam sıldıse emınse bosuna yapmamıs olurum.sacmalamaya basladım galıba artk dusunmekten

Son düzenleme:
acaba bı arkadasından benım hakkımdakı dusuncelerını ogrenıp olemı yapsam yaprsam emın olms olurm tam sıldıse emınse bosuna yapmamıs olurum

ya kimseyi girdirme aranıza böyle şeyle sadece ikinize özel ilişkinizi basitleştirme düşüncelerini öğreniyim falan. içinden gelenleri zaten bu inceliğinin üzerine ters şeyler yaparsa bidaha asla yapmaman gerektiğini anlarsın

evet dogru dıosun haklısın baskası gırdımı daha da kotu lur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…