siz olsanız?

Bence sürpriz de yapma, telefondada kutlama
unutuldugunu sansın. dogum gununde arayabılecegını dusunuyordur zaten muhtemelen
neden sen onun pesınden kosuyorsun kı, bırak o senı arasın o ozlesın.
" unutma ki kaçan kovalanır "

ben o salaklığı yaptım

hem de hayatında hiç kimseden görmediği ilgi sevgi emek nezaket vardı içinde...

beni hiç kimse bu kadar özel hissettirmemişti dedi ... teşekkür etti...tekrar totosu tavan yaptı... aylarca tuğba bana hala aşık dedi ... oh olsun sürünüyor dedi ...egosunu tatmin etti... baktı ki tuğba yok
şimdi o uğraşıyor ... yapılmamalı bence

ben o salaklığı yaptım

hem de hayatında hiç kimseden görmediği ilgi sevgi emek nezaket vardı içinde...

beni hiç kimse bu kadar özel hissettirmemişti dedi ... teşekkür etti...tekrar totosu tavan yaptı... aylarca tuğba bana hala aşık dedi ... oh olsun sürünüyor dedi ...egosunu tatmin etti... baktı ki tuğba yok
şimdi o uğraşıyor ... yapılmamalı bence

ama hıc olmazsa sen elınden gelenı yapmıssın olmazsada senin yapcagın bısı yokmus.bılmıoyrum ıcımde kalmasın dıye dusunuyorm

evet ole kcan kovalanır ama suprız tmm belkı olmaz ama telefndan kutlamayıda hakedıo bence ya o kdarda dııl

kesinlikle süpriz yapardım beni sewdiğinden eminsem

evet eminim.yerı geldı cok kırdık cok uzduk bırbırımızı ama sevgımız hep vardı halada var tek sorun benım onun ustune cok gıtmemdı zamanla hersey duzelcek zamana bıraktık

artk.daha iyi anlıyorum artık onu yaptıgım hatayı anladım artık sıksamda bısı gecmıyormus elıme.ben bıle kız oldugum zamanlarda bazen sıkılıyordum o bıde erkek dogal o kadar

tepki vermesı anladım artk hatamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…