• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız?

7bitirdi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
90
6
6
Kütahya
Arkadaşlar benim sorum, eşinize ya da sevgilinize hediye olarak bir kıyafet aldığınızda aradan aylar geçmesine rağmen daha hiç giyinmediyse tepkiniz ne olur?

Bundan 6 ay önce eşime baya bi paraya kıyıp eşofman aldım, ki sürekli giyindiği şey, ilgilidir de giyinmeye. Doğum günü hediyesi hemde 2 tane. Gel gelelim daha hiç ayağına sokmadı. Dün akşam da senin aldığın eşofman nerde dedi evi aradık taradık yok, kayıp. (Biri dolabında ) Bende bu kadar ilgilisin işte 1 kere bile giyinmedin, beğenmemişsin demekki,söyleseydin değiştirir ya da geri verirdim, kimbilir nerde diye kızdım. Dolabında olanı da toplasan 2-3 kere giymiştir. Derken tartışma alevlendi. Bana sakın bi daha hediye alma deyişiyle de evde koca bi sessizlik başladı. Özellikle de defalarca sordum beğenmedin mi diye çok beğendim dedi her defasında modelleri falan çok güzel dedi durdu. Ki böyle konularda beğenmediysek söyleriz, söylerdi mutlaka. Bende bunca zaman giymediğine takıldım, hatta eşofman ortada yok farkında değil paşam. Ben mi abartıyorum, yoksa gerçekten önemsemedi mi? Siz olsanız ne derdiniz?

Biliyorum aman aman bi dert değil hatta dert değil ama dün akşamdan beri canım sıkıldı bu konuya.

Merhaba,
benim eşimde nişanlılık dönemimizde ona aldığım spor ayakkabısını bir kere bile ayağına takmadı. SAdece birkaç kez bakkala giderken giydi ki bu durum çok koydu. Neden? Çünkü genelde biz kadınlar bakkala giderken önemsemediğimiz terlik, babet vb giyeriz:)

Belki de beğenmedim demeye çekinmiştir pahalı olduğu için. Çok takmayın bence. Bir erkeğe en güzel hediye SORULARAK ALINAN hediyedir. Çünkü kendi beğendiklerinin dışında zevk tutturma ayrı bir meziyettir:)

Teşekkürler.
Bende bu kısma takılıyorum işte gömlek olsa belki zevkimiz uymadı derim de eşofman tarzını biliyorum. Beğenmediysen değiştirelim beraber bakarız teklifinde de bulundum. Ama ısrarla beğendim dedi.
Tatil için valiz hazırlarken hangi bluzu koyayım dedim hemen benim aldığımı dedi. Yani her insan aldığı şeyin önemsenmesini bekliyor. Maalesef olmayınca da kırılıyor.

Hem "hiç giymedi"demişsin,hemde "2,3 kere giymiştir"... Bazen alınan şeyleri giymeye fırsat bulamayız,ki zaten eşin giymek istemiş ve "aldığın eşofman nerde" diye sormuş,bence kendi kendine sorun yapıyorsun...madem böyle davranacaksın,eşinin dediği gibi"hediye"alma bence de.

Hem "hiç giymedi"demişsin,hemde "2,3 kere giymiştir"... Bazen alınan şeyleri giymeye fırsat bulamayız,ki zaten eşin giymek istemiş ve "aldığın eşofman nerde" diye sormuş,bence kendi kendine sorun yapıyorsun...madem böyle davranacaksın,eşinin dediği gibi"hediye"alma bence de.

İfadelerim yanlış oldu sanırım 2 eşofman aldım biri kayıp diğerini de 2-3 kere giyindi.
Eşofmanı giyinmek için sormadığına eminim tatil valizi hazırlarken olmadığını farketti diğer birkaç defa giyindi eşofmanı görünce aa bi tane daha vardı o nerde dedi. Uzun uzadıya olmasın diye detayları yazmamıştım.

Bu arada 6 ay gibi bir süreden bahsediyoruz fırsat hiç mi olmadı oysa hafta içi akşam 5 ten sabaha, hafta sonu da daima eşofman giyerken.

Bu arada 6 ay gibi bir süreden bahsediyoruz fırsat hiç mi olmadı oysa hafta içi akşam 5 ten sabaha, hafta sonu da daima eşofman giyerken.

Bende eşime geçen sene şort almıştım ama hala üzerinde görmedim:52: takma kafana erkekler bizim kadar ince fikirli değil canım..giymesini istiyorsan,dolaptan çıkar ve yatağın üzerine koy..ama inan büyütülecek bişey değil,birbirinizi boş yere incitmeyin bence..(bu arada bende şortu görünülebilir bi yere koyayım bari:1:) birde erkekler bizler gibi dolabı açıp,onu mu giysem bunu mu?demezler..o an elinin altında ne varsa hoppp giyiverirler:34: aldıklarını eşinin daha rahat görebileceği bi yere koy yada "canım bunu giy bugün"diyebilirsin.

Bende eşime geçen sene şort almıştım ama hala üzerinde görmedim:52: takma kafana erkekler bizim kadar ince fikirli değil canım..giymesini istiyorsan,dolaptan çıkar ve yatağın üzerine koy..ama inan büyütülecek bişey değil,birbirinizi boş yere incitmeyin bence..(bu arada bende şortu görünülebilir bi yere koyayım bari:1:) birde erkekler bizler gibi dolabı açıp,onu mu giysem bunu mu?demezler..o an elinin altında ne varsa hoppp giyiverirler:34: aldıklarını eşinin daha rahat görebileceği bi yere koy yada "canım bunu giy bugün"diyebilirsin.

Hmm bundan sonra böyle yapmalıyım o zaman. Hatta ben sürekli giydiklerini kaldırıp yerine yenilerini koyayım. :)
Teşekkürler.

Hmm bundan sonra böyle yapmalıyım o zaman. Hatta ben sürekli giydiklerini kaldırıp yerine yenilerini koyayım. :)
Teşekkürler.

Reca ederim..bende sana teşekkür ederim,sayende şortu hatırladım valla:1: Allah mutluluğunuzu bozmasın canım..sağlıcakla kal:42:

Bende eşime kazak almıştım toplasan 2-3 kere anca giymistir oda benim zorumla.Ondan sonra uzuuuunca bi sure hediye falan goremedi benden.Ancak eşimin bi huyu var kendi begenip aldığı şeyi bile pek isinamadiysa giymez öylece dolapta durur.Onun için kizamiyorum.Bende almayı düşündüğü şeyleri ondan önce davranıp ona alıyorum artik napim.

Ben kendi nişanlımdan örnek vererek söyleyım.Nişanlımla aynı evdeyız (o ıstanbulda bende bursada tek yasadıgımdan dolayı orda bırakmak ıstemedı + evımızle esyalarımızla ugrasıyoruz gıt gel yoruluyorum diye aılesıyle aynı evdeyız nıkaha kadar) Ona hedıye olarak degılde öyle gordukce alırım 3 5 birşey.Ama erkeklerın sanırım genelınde alıştıkları şeyi eskıtene kadar gıymek var yanı dolabı acıp baktıklarında sureklı gıydıklerı seylerı tercıh ederler bızım gıbı aa sunu eşim sevgılım aldı gıyeyımde hosuna gıtsın düşüncelerı yok bence.:) Begenmeyedebılırler mesela ben bır tişort almıstım v yaka vucudaa yapısanlardan cokta hosuma gıder öyle badıler ama sagolsun o hıc gıymez yapısan seylerı. Ögrenmıs oldum böylece hiçte kırılmadım.Genelde kıyafetlerı benden ıster alıstı 2 aydır tabı bende cıkartır yenı aldıklarımdan verırım.Kendı alırsa en usttee hangısı varsa rastgele secer. Çok ince düşünmüyorlar bizim gibi malesef

Son düzenleme:
ben olsam "giyimeyeceksen verde götürüp kendime giyeceğim bişeyler alayım" derdim. bozulursada bozulsun. onun giymemesi sorun değilde benim istemem mi sorun..

Bende eşime kazak almıştım toplasan 2-3 kere anca giymistir oda benim zorumla.Ondan sonra uzuuuunca bi sure hediye falan goremedi benden.Ancak eşimin bi huyu var kendi begenip aldığı şeyi bile pek isinamadiysa giymez öylece dolapta durur.Onun için kizamiyorum.Bende almayı düşündüğü şeyleri ondan önce davranıp ona alıyorum artik napim.

bende uzuuuunnca bi süre hediye almayı düşünmüyorum. Ya da al kendin ben veririm parasını dicem. :)

Son düzenleme:
Ben kendi nişanlımdan örnek vererek söyleyım.Nişanlımla aynı evdeyız (o ıstanbulda bende bursada tek yasadıgımdan dolayı orda bırakmak ıstemedı + evımızle esyalarımızla ugrasıyoruz gıt gel yoruluyorum diye aılesıyle aynı evdeyız nıkaha kadar) Ona hedıye olarak degılde öyle gordukce alırım 3 5 birşey.Ama erkeklerın sanırım genelınde alıştıkları şeyi eskıtene kadar gıymek var yanı dolabı acıp baktıklarında sureklı gıydıklerı seylerı tercıh ederler bızım gıbı aa sunu eşim sevgılım aldı gıyeyımde hosuna gıtsın düşüncelerı yok bence.:) Begenmeyedebılırler mesela ben bır tişort almıstım v yaka vucudaa yapısanlardan cokta hosuma gıder öyle badıler ama sagolsun o hıc gıymez yapısan seylerı. Ögrenmıs oldum böylece hiçte kırılmadım.Genelde kıyafetlerı benden ıster alıstı 2 aydır tabı bende cıkartır yenı aldıklarımdan verırım.Kendı alırsa en usttee hangısı varsa rastgele secer. Çok ince düşünmüyorlar bizim gibi malesef

Evet yaa kaç yıllık eşofmanları var kokuşcak artık. Saklıcam zaten onları. Tamam bende seviyorum beğeniyorum ama bi yere kadar. Evet ince düşünceden yoksunlar maalesef

ben de hiç denk getiremem halbuki bu adamı 2002den beri tanıyorum, ya bi köşede unutuldu aldıklarım ya da zorla itiraf ettirip değiştirdik...
hatta bu doğumgününde almayı istediğini bildiğim bi şeyi alayım rahat olsun dedim, gittim kadife gömlek aldım, tam kışın ortası doğumgünü giymesi lazım di mi, ama yok bahar geldi daha tık yok...hayırdır dedim, bu tam benim istediğim model değildi dedi, ben de yine mi dedim:(
sonra ona da danışarak üniversitede okuyan bir yakınıma hediye ettim, inşallah o beğenmiştir de giyer:)

özet geç diyenlere gelsin:) bunda tartışacak bi şey yok arkadaşım olur öyle

sevgilimin/eşimin zevkini az çok çözmüşümdür, o doğrultuda gönlümden geçeni alırım ister beğenir giyer ister beğenmez dolapta bekletir, banane, niye taktın ki bu kadar cehenneme kadar yani :ssz:

sevgilimin/eşimin zevkini az çok çözmüşümdür, o doğrultuda gönlümden geçeni alırım ister beğenir giyer ister beğenmez dolapta bekletir, banane, niye taktın ki bu kadar cehenneme kadar yani :ssz:

Ben ister giysin ister giymesin diyemedim işte, yapı meselesi sanırım. Değer verilmediğini düşündürüyor bana. Aynı düşünceyi benden de bekliyor olması beni bu beklenti içine sokuyor doğrusu.

Back
X