Canım eğer kız senın profiline bakmışsa belli bi sıklıkta o zaman arkadaş önerilerinde çıkıyo sanıyorum.ben bakmıyorum da geri zekalı facebook arkadaş olarak öneriyor hem de yeni sevgilisini , bir kere bile kızın hesabını açıp bakmadım neden önerir anlam veremiyorum , ortak arkadaşım bile yok eski sevgilim engelli , facebookun bana oyunumu anlam veremedim kızıda nasıl engelledim o hızla bilemiyorum.
Ciddi mi ? pes diyorum artık facebook dile gelse ayvayı yedik yani ilginç bir platform.Canım eğer kız senın profiline bakmışsa belli bi sıklıkta o zaman arkadaş önerilerinde çıkıyo sanıyorum.
ben bakmıyorum da geri zekalı facebook arkadaş olarak öneriyor hem de yeni sevgilisini , bir kere bile kızın hesabını açıp bakmadım neden önerir anlam veremiyorum , ortak arkadaşım bile yok eski sevgilim engelli , facebookun bana oyunumu anlam veremedim kızıda nasıl engelledim o hızla bilemiyorum.
ben bakmıyorum da geri zekalı facebook arkadaş olarak öneriyor hem de yeni sevgilisini , bir kere bile kızın hesabını açıp bakmadım neden önerir anlam veremiyorum , ortak arkadaşım bile yok eski sevgilim engelli , facebookun bana oyunumu anlam veremedim kızıda nasıl engelledim o hızla bilemiyorum.
Bende sürekli bakıyorum maalesef bakmadan duramam ya ne kadar üzülsemde
Yazan oldumu diger sayfalara bakmadim bilmiyorum ama kiz senin profiline baktigi icin face sana onu onerir yoksa nereden bilecek ..
ben engellerdim direk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?