kafanda bitirmen gerekiyor önce canım.ben hep şuna inanırım 'beni haketseydi yanımda olurdu' onu takip etmenin kendimi üzmekten başka bir işe yaramayacagnın farkındayım...:)
biraz kaba bi tabir de bulunayım affınıza sığınarak
insan tuvaletten çıkerken bile sifonu çekmeden önce ardında bıraktığı loka bakıyo.
eski sevgiliye mi bakmıyacak
dayanamam yemin olsun. ama evli eski sevgililerimi stalklamıyorum. günah çünkü
Bende sevgilimle ayri gibi oldugumuzda whats uptan bakiyordum ama bir gece cok sinir olup engelledim barismayiz diye düsünüyordum beni cok kizdirmisti sonradan da baristik ve bir gün bu sosyal medyada takip durumlarina geldi konusmamiz sen beni engellemissin thalix dimi dedi evet dedim bakiyormuydun sanki dedim evet tabiiiki hergün bakiyordum dedi
Yani eger karsilikli sevgi varsa ciftler arasinda istamsiz ayriliklarda illaki bir takip durumu söz konusu olabiliyor veya en taraflardan en cok sevende takip edebiliyor
ben bakmadım bakmam da. bitmişse bitmiştir ne b.k yerse yesin bana ne. hem hayatımda başkası varken hep düşünürüm o baksa üzülürdüm o halde bende bakmamalıyım diye. ama bu telkine ihtiyaç duymadım hiç çünkü gerçekten sen sorunca düşündüm yani yoksa aklıma bile gelmiyor ki açıp bakayım
Deli gibi her boş animda bakıyordum. Neyseki facesini dondurdu da beni de bu zulumden kurtardı
valla yaa cahillik mutluluk yemin olsinbende de bu durum var bir gün bakmıyrsam ertesi gün bakarım eskiden pek güzelmiş bence ya teknoloji bu kadar iyi değilken en azından kim ne yapıyr bakmazdık bakamazdık
valla yaa cahillik mutluluk yemin olsin
Kişiye gore değişir.. Merak eden vardır, unutamayan vardır, öylesine bakan vardır vs.. Şahsi fikrim, bakılmasa umursanmasa daha iyi..
Şimdi bu konudan sonra arattırıp baktım
Eşimden önceki sevgilimdi, hatta ilk sevgilimdi diyebilirim =)
Evlendiğini duymuştum ama çocuğu bile olmuş 2 yaşında falan vardır heraldeAllah mesut etsin dedim kapamadım geçmişi temizledim :)
Ama hiç içimde bir şey olmadı zaten anlaşmalı bir ayrılıktı
İyi insandı nihayetinde ben mutluysam oda olsun.
Ama o benden 1-0 önde çocuk yapmış
işte canım iyi insandı diye anmak en önemlisi işte bunu diyebiliyrsan ne mutlu ona ne mutlu sana ben eski nişanlıma diyemiyorum iyi insandı diye senin de çok iyi yavruların sağlıklı çocukların olur inşallah canım
hamileler kilo alınca çirkinmi olurbenim eskiden bir kız arkadaşım vardı bana "senin kadar kilolu olsam intihar ederdim" derdi, hatta bir kere sırf onu denemek için "ya ben neden çirkinim" demiştim oda bana "ya benim kadar güzel olsayın? güzellikte başa bela" demiştio kızla konuşmayalı çok oldu ama hamile diye kilo almış bi çirkinleşmiş kızın profilinden çıkmıyorum manyak gibi ona bakıp kendimi iyi hissediyorum tamam hala çok daha kiloluyum ama kendimi seviyorum böyle olmayı kabul ettim, onun kadar dış görünüş manyağı birinin hala kendini güzel göstermeye çalışma çabası komiğime gidiyor ve bana iyi geliyor manyakmıyım neyim bende ya hahahhha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?