siz olsanız??

kafanda bitirmen gerekiyor önce canım.ben hep şuna inanırım 'beni haketseydi yanımda olurdu' onu takip etmenin kendimi üzmekten başka bir işe yaramayacagnın farkındayım...:)

yani de işte insanın merak duygusu var ya o fena bir şey:)

bende de bu durum var bir gün bakmıyrsam ertesi gün bakarım eskiden pek güzelmiş bence ya teknoloji bu kadar iyi değilken en azından kim ne yapıyr bakmazdık bakamazdık

illa ki oluyr canım ben inanmıyrum ki bakmayan olsun illa bakıyrdur her insan ama bakmayan nadir insanlarda yok değil :)

ben bakmadım bakmam da. bitmişse bitmiştir ne b.k yerse yesin bana ne. hem hayatımda başkası varken hep düşünürüm o baksa üzülürdüm o halde bende bakmamalıyım diye. ama bu telkine ihtiyaç duymadım hiç çünkü gerçekten sen sorunca düşündüm yani yoksa aklıma bile gelmiyor ki açıp bakayım

Deli gibi her boş animda bakıyordum. Neyseki facesini dondurdu da beni de bu zulumden kurtardı

maşallah canım ya ::)) örnek alıcam seni :)

Deli gibi her boş animda bakıyordum. Neyseki facesini dondurdu da beni de bu zulumden kurtardı

ben de ilk ayrıldığımda öyleydim canım sonra sıkıldım bak bak sonra da hyatında biri olunca hiç bakmadım bir dün baktım o kdar ayrılmış kızdan da aman dedim sonra sanaen kızım ya

Şimdi bu konudan sonra arattırıp baktım
Eşimden önceki sevgilimdi, hatta ilk sevgilimdi diyebilirim =)
Evlendiğini duymuştum ama çocuğu bile olmuş 2 yaşında falan vardır heralde Allah mesut etsin dedim kapamadım geçmişi temizledim :)

Kişiye gore değişir.. Merak eden vardır, unutamayan vardır, öylesine bakan vardır vs.. Şahsi fikrim, bakılmasa umursanmasa daha iyi..

cidden mi canım ya Allah mesut etsin ya insan bir olmasa birinde muhakkak bakıyor işte :))

Ama hiç içimde bir şey olmadı zaten anlaşmalı bir ayrılıktı
İyi insandı nihayetinde ben mutluysam oda olsun.
Ama o benden 1-0 önde çocuk yapmış

Ama hiç içimde bir şey olmadı zaten anlaşmalı bir ayrılıktı
İyi insandı nihayetinde ben mutluysam oda olsun.
Ama o benden 1-0 önde çocuk yapmış

işte canım iyi insandı diye anmak en önemlisi işte bunu diyebiliyrsan ne mutlu ona ne mutlu sana ben eski nişanlıma diyemiyorum iyi insandı diye senin de çok iyi yavruların sağlıklı çocukların olur inşallah canım

inş canım. Allahım herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.

benim eskiden bir kız arkadaşım vardı bana "senin kadar kilolu olsam intihar ederdim" derdi, hatta bir kere sırf onu denemek için "ya ben neden çirkinim" demiştim oda bana "ya benim kadar güzel olsayın? güzellikte başa bela" demişti o kızla konuşmayalı çok oldu ama hamile diye kilo almış bi çirkinleşmiş kızın profilinden çıkmıyorum manyak gibi ona bakıp kendimi iyi hissediyorum tamam hala çok daha kiloluyum ama kendimi seviyorum böyle olmayı kabul ettim, onun kadar dış görünüş manyağı birinin hala kendini güzel göstermeye çalışma çabası komiğime gidiyor ve bana iyi geliyor manyakmıyım neyim bende ya hahahhha

hamileler kilo alınca çirkinmi olur

Bakılması doğru bulmuyor ve bakmıyorum zaten bu insan dünde kalmalı demişsem Allaha dua ediyor o insanı benden ebediyen uzak tutmasını benden uzak da mutlu mesut olmasını diliyorum .Bazı şeyler cok nettir.Merak da etmiyorum banane ne yaptigindan isterse kendini dağa taşa vursun isterse dugun dernek yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…