Siz olsanız...

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Siz olsanız kayınvalidenizin siz işteyken gelip eve yemek yapmasından rahatsız olur musunuz?
Aslında kötü birşey değil ama ben yapmak istiyorum bide mutfağı çok dağınık ve pis kullanıyo.
Evde yemek olsa görünce yapmaz heralde ama dün yapamadım,az önce aradı ne zaman geliyosunuz yemeğimizi yaptım diye bu akşam yatana kadar mutfakta temizlik yapıcam yani anlaşıldı:((((
Eskiden eşyaların yerini değiştiriyodu ben devsöylefim tabi rahatsız olduğumu bıraktı neyseki umarım şimdi de değiştirmemiştir

Yemeğinizi akşamdan hazırlamanız gerek o zaman.
Neden evinizin anahtarı kayınvalidenizde var ki?

Bence bir iki hafta yemegini yap geceden. Ama az yap oda yemege kalmasin.. ikinci bi merakim anahtar neden onda var onada bi cozum bulun derim sizin eviniz orasi.. dedigim gibi yemek yapiyo diye bir sure sonra gelmez.. aksam mutfak toplayacaginiz zamani yemek yapmaya ayirirsiniz hem

Altında Kötü bi niyet Aramamak Lazım amaaaa.....
Evime ben yokken Kimse Giremez.... Uygun bi dille Anlatmanızı Tercih ederim..
Özel bi sofra Hazırlayacagım Eşime Falan Derseniz ard arda O anlar...
Sonra Dersin Annecim Yani Yorulma yapma falan uygun bi dille..

Hergun zahmet etme yemıyoruz hergun kalıyo ben kendım yapıp ogrenmek ıstıyorum falan de esıne soyle evde yokken gırmesınden rahatsız oluyorum dıye belkı o uygn bır dılle konusabılr cunku hem calısysnz hem gunduzlerı sız yokken gldgı ıcın hergn ortlk toplmk zornda klysnz

En basta evımın anahtarı baskasında olursa rahatsız olurdum. Kayınvalidenize yemek yapmanın sızı mutlu ettıgını yorgunlugunuzu attıgını soyleyın :21:

mrb herkese
Siz olsanız kayınvalidenizin siz işteyken gelip eve yemek yapmasından rahatsız olur musunuz?
Aslında kötü birşey değil ama ben yapmak istiyorum bide mutfağı çok dağınık ve pis kullanıyo.
Evde yemek olsa görünce yapmaz heralde ama dün yapamadım,az önce aradı ne zaman geliyosunuz yemeğimizi yaptım diye bu akşam yatana kadar mutfakta temizlik yapıcam yani anlaşıldı:KK43:(((
Eskiden eşyaların yerini değiştiriyodu ben devsöylefim tabi rahatsız olduğumu bıraktı neyseki umarım şimdi de değiştirmemiştir

Kesinlikle rahatsız olurdum.

Yemek olmaması bahane değil. Yumurta kırıp yiyeceğim belki kocamla, onu ilgilendirmez.

Her kadın kendi evinin yöneticisidir. Bu şekilde sınırlar aşılmış oluyor.

Eşyaların yerini değiştirmesi ayrı bir sinir olma konusu ama yapmıyor artık demişsiniz. Onun yerine mutfağınıza giriyor. Ev içinde hakimiyet mücadelesine giriyor sizinle.

kv kendi evinde yemeği yapar gider yerim eve dönerkende ertesi gün için elime yemek tutuşturur bu kadar ama iş evime girip yemek yapmaya gelirse bende istemem o da yapmaz zaten böyle birşey istemediğim şeyleri açık açık kırmadan söylerim çalıştığımız için evde tamirat işi varsa usta gelicekse ancak o zaman evin anahtarını veririm işlerini yapar hiç bi yere dokunmadan çıkarlar

Back
X