Kızlar cümleten iyi geceler , geçen bi konu açmıştım bilmiyorum okudunuz mu ama bugun oylesiye aşşalık öylesine kotu hissediyorum ki kendimi soyleyeceginiz bir kac kelime belki beni hayata baglar okadar kotuyum ki napicam hic bilmiyorum allahim sen kimsenin basina verme.. kizlar 3 yillik bi iliskim var bugun ailesine ziyarete gittim bu 3 yıl icinde 1 kere gitmistim 2 sene once 1 kere gorduler yani beni. Ozamanlar 76 kiloydum boyumda 1.73 yani asiri bi kilom yoktu boyumdan dolayi kaldiriyorum kiloyu bu sene tam 13 kilo verdim suan 63 kiloyum gelelim konuya gittim iste kayinpeder hosgeldin bes gittin vs sonra bana dediki sen 2 sene once gelen kizmisin dedi ben şok oldum tabi belli etmedim yilbasinda 1 kere gitmistim evet dedim hala merak ediyorum neden boyle bise sordugunu yanlis anlama ama ben seni ozaman gordugumde hic begenmemistim dedi ayi gibiydin dedi ogluma hic yakistiramadim seni dedi orda bi komsularida vardi kizlar oyle kotu oldum ki suan hala agliyorum ölseydim dedim keske okadar utandim okadar yerin dibine girdim ki anlatamam size sonra simdi begendim seni dedi ozamanlar gordugunde olmaz bu is demis ayi gibi yakismiyo demis hala tekrar ediyo bunlari allahim sen yardim et boyle bise bi kayinpeder soyler mi sizce kim onuruna gururuna yedirir . Onceki konumda da bahsetmistim kizlar bi araba mevzusu vardi guya mayista istemeye geleceklerdi o da temmuz veya agustosa sarkmis maddi durumdan dolayi bilmiyorum kizlar napsam ne etsem ben okadar kotuyum ki..