siz olsanız?

2'side olmamalı , karşılıklı duyguların olduğu bir ilişki yaşayın , mantıkla nereye kadar devam eder ? Ya da sevildiğinizi bile bilmeden ne kadar devam edebilirsiniz.

Ben aşkı beklerdim. :KK200:

Tabii sizin birinde aradığınız kritere bağlı.

İkisinide daha iyi tanidiktan sonra kararınızı verin.

İkincisini direkt eleyip ilkine şans verirdim. İlk zamanlar sevgi kırıntısı bile hissetmediğim ve tarzım olmayan birine şans vermiştim taa 6 sene önce. Uzun zaman böyle gitti ben ayrılıp duruyordum sürekli sebepsiz , o ise her seferinde defalarca arıyordu. Yanına inmem için 35 defa aramışlığı vardı inmemiştim Sonra Zaman geçti biz hem en yakın arkadaş hem de sevgili olduk ben onu çok sevdim , o beni çok sevdi.. Ve yaklaşık 5 senedir beraberiz. Kader değişik bişey ya

İkincisini direkt eleyip ilkine şans verirdim. İlk zamanlar sevgi kırıntısı bile hissetmediğim ve tarzım olmayan birine şans vermiştim taa 6 sene önce. Uzun zaman böyle gitti ben ayrılıp duruyordum sürekli sebepsiz , o ise her seferinde defalarca arıyordu. Yanına inmem için 35 defa aramışlığı vardı inmemiştim Sonra Zaman geçti biz hem en yakın arkadaş hem de sevgili olduk ben onu çok sevdim , o beni çok sevdi.. Ve yaklaşık 5 senedir beraberiz. Kader değişik bişey ya

İkinciyi direk ele senin için mücadele etmeyen birinin pesinden koşma

İlmine gelince eğer biseyler hissediyosan azda olsa tabiki onu sec

2numaranın duygusu olsa çoktan söylemez miydi hep peşinden koşan bir şeyleri oldurmaya çalışan sen olursun. Yorulursun. Hayal kırıklıkların daha çok ve daha acı olabilir ben bunları haketmedim diyebilirsin.

1numara:rapci: niyeti ciddi duyguları net ne istediğini biliyor merhametli ki çok çok önemli bu. e sıkıcı da değilmiş...

İlk bahsettiğiniz insana şans verir tanımaya çalışırdım.
Bakarsın kalbine de hitap eder, güzel şeyler olur.

İkinci insana hiç şans vermezdim.
Sadece bişeyler hiseetmeyle olmuyor o işler.sosyal medya tanışıklığı, yaş farkı, kültür, şehir farkı.. Ohooo hiç uzatmayın bile

Bir yanda sizinle ciddi diüşünen, size ilgi duyan ve aniden karşınıza çıkmış geçmişten biri. siz ona yabancısınız ama o sizi arastırmış, sizi tanımak sizinle evlenmek istiyor. hem memleketinizden, kültürünüzden.
Bir yanda ise sosyal medya aracılığıyla sizin kendi girişimleriniz ile tanıştığınız arkadaş olduğunuz biri. Çok uzakta, aranızda yaklaşık on yaş var, farklı kültür, farklı memleket. Sİze karşı kalbi bir hissi var mı belli değil fakat siz ona karşı birşey hissediyor gibisiniz.
Kısacası ilki mantığınıza, ikincisi de yeterince tanımadığınız halde, mantığınıza ters geldiği halde kalbinize hitap ediyor.
Hnagisini secerdiniz?
hiçbirini

hıcbırını...
hem akla hem kalbe uygun bırını beklemelısın bence

hem akla hem kalbe uyan demek mükemmel demek o mükemmeli bulur muyum şüpheliyim... belki de o yuzden secim yapma zorunluluğu hissediyorum. ben de hep isterdim ki işlerimi yoluna koyayım bir memur olayım orada doğal yollarla tanısıp seveyim birini öyle evleneyim ama...
ilkinde şimdi tanışma aşamasındayız ama çok aceleci ve anlayışlı da değil. geçmişte çıktığım biri vardı onun arkadaşı idi yaklaşık bir sekiz yıl öncesinden bahsediyorum. bazen sanki bana güvenmyormuş hissi veriyor, beni yargılıyormuş gibi. ve fazlasıyla kıskanç bunlar ilkinin olumsuz özellikleri.
ikincisi ile oyle ahım sahım bir samimiyetimiz olmadı hep arkadaş gibi yazıştık, tl de toplamda üç dört kere konustuk ama arkadaş gibi konustuğumuzdan mı nedir hep akıcı oldu muhabbetimiz,ve yine aynı sebebpten onu az çok tanıdım. ilki ile karşılaştırıyorum sürekli bu ilkine göre yaşın verdiği bişey sanırım daha anlayışlı, daha olgun. ama odun biraz yanı ben atmayınca atmıyordu ilk zamanlar, konu açmayınca açmıyordu şimdi yeni yeni atıyor ama bana ilgi duyduğuna dair net bişeyler söylemedi hiç.sadece son zamanlarda ben mesaj atmayınca soğuk durunca küs müyüz felan dedi, o kadar. facede yüzünü görünce böyle bi sevesim geliyor yüzü çok güzel sanki yüzünde yüzümü görüyorum. bi de bi kere en başlarda rüyamda onun soyadının benim soyadım şeklinde görmüştüm belki de bunların etkisi var, ya da benden çok farklı bir hayatı ve cevresi olduğu için ona karşı merak duyuyorum. bilmiyorum velhasılı kafam karman çorman

Ikisini de tanımaya Çalışır sonra da tercih ettiğimle evlenirdim

Ne acelesi var? Evlenmek için evlenme, çokta iyi birşey olmuyor. İkisindede bir şeyler eksik.
Yani hiç biri. :işsiz:

Back
X