Siz olsanz ne dnrdnz?:(

merhaba arkadaşlar...ben artık anlayamıyorum..sizle uzun süren bir sorunumu paylaşmak istedim...1,5 sene çıktığım bir sevgilim vardı farklı bir şehire iş ve ailesi orada yaşadığı için gitmek zorunda kaldı..gitmeden önce evlenmek istediği kişi olduğumu ve dahası...çok güvendiğim bir insandı..hayallerim hep onunlaydı ama hiç bahsetmezdim ,onun bu sözlerinden sonra netleşti hayallerim...sonrasında ayrılmak istediğini telefonda söledi..sebep olarak düzenini kurmasına yıllar var,benim iyiliğim için olduğunu,ama arkadaş kalmamızı sürekli istedi ben kabul etmedim en son telefon konuşmamda sevmiyorsan açıkca söyle dedim sevmesem neden arayım seni dedi...bu tür konuşmalardan sonra bitti...beni msn sinden de silmedi..konuşmayalı 2 yıl oldu..unutamadım...ve 2 sene sonra bana gectiğimiz iki kandilde toplu attığı bir mesajı ilk kez bnm telefonuma da geldi...şaşırdım...ve nedense umutlandım..ve bende onun kandilini kutladım...siz olsanız umutlanırmıydınız "O DA BENİ UNUTMAMIŞ" dermiydiniz???
ilişkimiz boyunca hiç bir tartışmamız falan olmamıştır aramızda bir sorunumuz olduğunda konuşup o beni anlar ben onu anlardım...ikmizde 22 yaşında ve ikimizde biribirimizn ilk aşkıydık...ben anlam veremiyorum ve sizden düşüncelerinizi bekliyorum..bir erkek 2 sene sonra neden eskiden çok sevdiğini,evlenmeyi düşündüğünü söylediği ama sonra yine ayrılmak istdediği birsine mesaj atar ??umutlanmalıyım...

toplu attıgı bir mesaj ne oluyo ya

umutlanacak birşey yok bence

herkese atmış işte
:delphin:

2 sene geçmiş hatırlasa ne olarcak bu saatten sonra:1ninca:

ondan sana hayır geleceğini hiç sanmıyorum
Çok üzgünüm çoook

cnm belkide yanlışlıkla çekmiştir mesajı bilemezsin ki erkeklerin beyni düz mantıkta çalışır bence her şeyin altında bir şeyler aramayalım

bende ilk kandilde (regaip 25 haziran da)yanlışlıkla çekti diye düşündüm ama öyle bir günde kin tutmamak için teşekkür ettim ..ikinci kandilde (miraç 19 temmuz) tekrar kutlayınca ister istemez böyle oldum işte....2007-2008 de bnm yakın arkadaşıma böyle özel günlere telefonuna mesaj atıyordu ama bana atmıyordu hep ama bana atmazdı 2 sene sonra ben arkadaş olarak olmaz dediğim halde taa 2 sene önce şimdi atması ilginç değilmi:( yani bana sadece MAİL atardı bu zamana kadar...ne bilyeim işte karmakarışığım..

Back
X