- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Hediye almayan biri diyim
kendimde hediye bekleyen alan ince detayları bile düşünen biriyim 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu muhteşem düzeyli ve kaliteli beyefendi ile evlenirseniz BDV'ye nurtopu gibi yeni dramlar ekleme hakkına erişirsiniz
Şaka mısınız kuzum? Adam annesine karşı bile h*dük. Babası da h*düğün babası olduğunu kanıtlar şekilde yaşıyor
What a lovely family!
Kizlar herkese hayırlı geceler 3 yıla yakın bir ilişkim var malum anneler günü annesine hediye almasını söyledim kaynanasıyla alt üst oturuyorlar
Uyku sersemiyim galiba burayı anlayamadım ben![]()
Ne dediğini merak ettim. Bioya tarih yazma kısmına babası falan karışmıyor kısmeti kapanmasın diye yazmıyor. Ortamlarda yalnız bir erkeğim deyince kim bilecek![]()
Ağır değilse yazabilirsiniz bence bir sürü insan da merak edecek emin olunAğır.birsey değil ama ben bu tarz şeylerden hic hoşlanmıyorum
Bu muhteşem düzeyli ve kaliteli beyefendi ile evlenirseniz BDV'ye nurtopu gibi yeni dramlar ekleme hakkına erişirsiniz
Şaka mısınız kuzum? Adam annesine karşı bile h*dük. Babası da h*düğün babası olduğunu kanıtlar şekilde yaşıyor
What a lovely family!
Yarın yokmuş gibi arka kapıdan kaç bacım,hayır gelmezKizlar herkese hayırlı geceler 3 yıla yakın bir ilişkim var malum anneler günü annesine hediye almasını söyledim kaynanasıyla alt üst oturuyorlar gittiği ettiği zaten biryer yok haliyle yüzünü güldür çok sevinir falan dedim şaka olarak senin ağzından da doğum günü olur hediye al anneler günü hediye al başka bişey çıkmıyor dedi bende güldüm falan herneyse ardından işte ne hediyesi neymiş bana sanki bende hediye bekliyorim ama yok hediye mi alacam falan gibi seyler söyledi bende sizin icin ne kadar çabalıyor olsun al sevinir evladisin bekler falan dedim böyle alamam edemem vs saçma sapan şeyler söyledi bende eski kafalilar gibi konuşma neden almayacaksın kibarlik yap seni o yetisirdi dedim bakın dediğim sadece bu kes ya falan dedi ardından istemedigim bir kelimeyi kullandı söylemek istemiyorum ama şaka olarak dediğini falan dedi bende sen önce konuşmasını öğren kibar ol biraz falan dedim butarz kelimelere sakalasmaya falan gerçekten gelemiyorum tepki gösterdim baya lafı uzatma falan diyor bu sırada konuşmayı kestim ağzının payını verdimbugün akşam mesaj atmış işte özür dilerim şaka olarak dedim diye barışmadım sizce haklı mıyım dediği şey ağır biseyler falan Deg il ama ben hiç hoşlanmıyorum .... birde sevgilimin babası anlamadığın bir şekilde herşeyine karışıyor birşeylerden konu açıldı biyografiye falan tarih yazarlar ya o tarzda ben yazamam bunu benden isteme yapamam dedi babam kızar söver hiç sevmez böyle diyince haliyle bende şok oldum yaptığın bişey yokki yani neyine kızıyor ediyor böyle bir durum normal mi sizce ? Bana mi sacma geliyor dediği bilemedim garip ??? Sonunda da böyle kaba düşüncesiz olmaya devam edersen ben yokum dedim affet falan gibi şeyler yazdı ama çok işlemedi bana
![]()
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu tarz cok okumaya başladım şimdiki gençler bı değişik sevgiliyken,nisanliyken nasıl bu kadar saygısız küfürlü konusabiliyorlar bu insan şimdi böyleyse evliken daha bı hadsiz olur ayrıca evli bile olsan annesine ailesine şunu al bunu al drme o hataya bende düştüm iyilikten sayilmiyo boşver ne alırsa alsın yaranamazsin,sen kendini aileni düşün,bu tarz insanlada sakın evlenme yazık etme krndineKizlar herkese hayırlı geceler 3 yıla yakın bir ilişkim var malum anneler günü annesine hediye almasını söyledim kaynanasıyla alt üst oturuyorlar gittiği ettiği zaten biryer yok haliyle yüzünü güldür çok sevinir falan dedim şaka olarak senin ağzından da doğum günü olur hediye al anneler günü hediye al başka bişey çıkmıyor dedi bende güldüm falan herneyse ardından işte ne hediyesi neymiş bana sanki bende hediye bekliyorim ama yok hediye mi alacam falan gibi seyler söyledi bende sizin icin ne kadar çabalıyor olsun al sevinir evladisin bekler falan dedim böyle alamam edemem vs saçma sapan şeyler söyledi bende eski kafalilar gibi konuşma neden almayacaksın kibarlik yap seni o yetisirdi dedim bakın dediğim sadece bu kes ya falan dedi ardından istemedigim bir kelimeyi kullandı söylemek istemiyorum ama şaka olarak dediğini falan dedi bende sen önce konuşmasını öğren kibar ol biraz falan dedim butarz kelimelere sakalasmaya falan gerçekten gelemiyorum tepki gösterdim baya lafı uzatma falan diyor bu sırada konuşmayı kestim ağzının payını verdimbugün akşam mesaj atmış işte özür dilerim şaka olarak dedim diye barışmadım sizce haklı mıyım dediği şey ağır biseyler falan Deg il ama ben hiç hoşlanmıyorum .... birde sevgilimin babası anlamadığın bir şekilde herşeyine karışıyor birşeylerden konu açıldı biyografiye falan tarih yazarlar ya o tarzda ben yazamam bunu benden isteme yapamam dedi babam kızar söver hiç sevmez böyle diyince haliyle bende şok oldum yaptığın bişey yokki yani neyine kızıyor ediyor böyle bir durum normal mi sizce ? Bana mi sacma geliyor dediği bilemedim garip ??? Sonunda da böyle kaba düşüncesiz olmaya devam edersen ben yokum dedim affet falan gibi şeyler yazdı ama çok işlemedi bana
![]()