• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiiniz

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Hediye almayan biri diyim 😬 kendimde hediye bekleyen alan ince detayları bile düşünen biriyim :işsiz::işsiz::işsiz::63:

Son düzenleme:
Bu muhteşem düzeyli ve kaliteli beyefendi ile evlenirseniz BDV'ye nurtopu gibi yeni dramlar ekleme hakkına erişirsiniz :KK37:

Şaka mısınız kuzum? Adam annesine karşı bile h*dük. Babası da h*düğün babası olduğunu kanıtlar şekilde yaşıyor :KK36:

What a lovely family!

😂😂😂 babasınıda oğlÜnü da çözemedim zaten

😂 sevgilim babannesigille altlı üstlü oturuyorlar sıkıntılı sıkıcı bir kaynanası var anneler.gunu geldigi icin annesine hediye almasini soyledim bu kadar 😂😂

Bu muhteşem düzeyli ve kaliteli beyefendi ile evlenirseniz BDV'ye nurtopu gibi yeni dramlar ekleme hakkına erişirsiniz :KK37:

Şaka mısınız kuzum? Adam annesine karşı bile h*dük. Babası da h*düğün babası olduğunu kanıtlar şekilde yaşıyor :KK36:

What a lovely family!

+1

Kizlar herkese hayırlı geceler 3 yıla yakın bir ilişkim var malum anneler günü annesine hediye almasını söyledim kaynanasıyla alt üst oturuyorlar gittiği ettiği zaten biryer yok haliyle yüzünü güldür çok sevinir falan dedim şaka olarak senin ağzından da doğum günü olur hediye al anneler günü hediye al başka bişey çıkmıyor dedi bende güldüm falan herneyse ardından işte ne hediyesi neymiş bana sanki bende hediye bekliyorim ama yok hediye mi alacam falan gibi seyler söyledi bende sizin icin ne kadar çabalıyor olsun al sevinir evladisin bekler falan dedim böyle alamam edemem vs saçma sapan şeyler söyledi bende eski kafalilar gibi konuşma neden almayacaksın kibarlik yap seni o yetisirdi dedim bakın dediğim sadece bu kes ya falan dedi ardından istemedigim bir kelimeyi kullandı söylemek istemiyorum ama şaka olarak dediğini falan dedi bende sen önce konuşmasını öğren kibar ol biraz falan dedim butarz kelimelere sakalasmaya falan gerçekten gelemiyorum tepki gösterdim baya lafı uzatma falan diyor bu sırada konuşmayı kestim ağzının payını verdim 🤬😬😬 bugün akşam mesaj atmış işte özür dilerim şaka olarak dedim diye barışmadım sizce haklı mıyım dediği şey ağır biseyler falan Deg il ama ben hiç hoşlanmıyorum .... birde sevgilimin babası anlamadığın bir şekilde herşeyine karışıyor birşeylerden konu açıldı biyografiye falan tarih yazarlar ya o tarzda ben yazamam bunu benden isteme yapamam dedi babam kızar söver hiç sevmez böyle diyince haliyle bende şok oldum yaptığın bişey yokki yani neyine kızıyor ediyor böyle bir durum normal mi sizce ? Bana mi sacma geliyor dediği bilemedim garip ??? Sonunda da böyle kaba düşüncesiz olmaya devam edersen ben yokum dedim affet falan gibi şeyler yazdı ama çok işlemedi bana 😬 kendimde hediye bekleyen alan ince detayları bile düşünen biriyim :işsiz::işsiz::işsiz::63:
Yarın yokmuş gibi arka kapıdan kaç bacım,hayır gelmez

yasiniz kac? annesiyle duzgun bir iliskisi yok sanirim.. aralarinda sevgi, minnet gosterisi, paylasim vs oldugunu sanmiyorum. geri kafali aileler gibi geldiler.. boyleleriyle evlenince analari bir kiymete biniyor.. ne aramasi bitiyor, ne para vermesi ne memnun etmeye calismasi..

ailesiyle annesiyle dengeli saglikli bir iliskisi olmayan erkekten koca da olmaz baba da..

Bazı erkeklerin ödü kopuyor incelik yapmaktan. Bu da öylelerindenmiş. Bende de vardı bir tane ne söylesem saçma bulurdu kendisi yapmadığı gibi abimin bana yaptığı jeste bile bozulmuştu ondan da beklerim diye korkusundan. Hiç çekilmez.

Bir de sürekli sizi susturmaya çalışması falan hiç hoş değil. Küçücük bir mevzuda bile böyleyse ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. Çünkü onun zihniyetini, hayata bakışını, sizin düşüncelerinize ver(me)diği değeri gösteriyor bu davranışları.

Kes ya demesi bu yersiz çıkışları sizin bu isteğinizden ne kadar rahatsız olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Öncelikle ben biosuna tarih yazmasının babası ile alakalı olmadığını düşünüyorum kendisi başka kızlarla konuşabilecek düzeyde biriymiş de size de o yüzden babasını bahane etmiş adamcağızın olayla hiç alakası yokmuş gibi hissettim ben okuyunca nedendir bilmiyorum :KK45: O pek inandırıcı gelmedi yani canım onun haricinde bir de ben hediye almayı ve vermeyi çok severim ince fikirliyim demişsin sanki yarın öbür gün evlensek bana süpriz yapar mı hediye alır mı diye yoklamışsın ağzını zemin hazırlamak istemişsin de annesine hediye alması için o yüzden ısrar etmişsin gibi geldi :KK59:

Ayriyetten bu konuda bana-gibi gelmeyen tek şey: Sevgiliniz olacak şahıstan neköy olur ne kasaba. Siz ayrı dünyaların insanlarısınız boşa vaktinizi harcamayın.

Kizlar herkese hayırlı geceler 3 yıla yakın bir ilişkim var malum anneler günü annesine hediye almasını söyledim kaynanasıyla alt üst oturuyorlar gittiği ettiği zaten biryer yok haliyle yüzünü güldür çok sevinir falan dedim şaka olarak senin ağzından da doğum günü olur hediye al anneler günü hediye al başka bişey çıkmıyor dedi bende güldüm falan herneyse ardından işte ne hediyesi neymiş bana sanki bende hediye bekliyorim ama yok hediye mi alacam falan gibi seyler söyledi bende sizin icin ne kadar çabalıyor olsun al sevinir evladisin bekler falan dedim böyle alamam edemem vs saçma sapan şeyler söyledi bende eski kafalilar gibi konuşma neden almayacaksın kibarlik yap seni o yetisirdi dedim bakın dediğim sadece bu kes ya falan dedi ardından istemedigim bir kelimeyi kullandı söylemek istemiyorum ama şaka olarak dediğini falan dedi bende sen önce konuşmasını öğren kibar ol biraz falan dedim butarz kelimelere sakalasmaya falan gerçekten gelemiyorum tepki gösterdim baya lafı uzatma falan diyor bu sırada konuşmayı kestim ağzının payını verdim 🤬😬😬 bugün akşam mesaj atmış işte özür dilerim şaka olarak dedim diye barışmadım sizce haklı mıyım dediği şey ağır biseyler falan Deg il ama ben hiç hoşlanmıyorum .... birde sevgilimin babası anlamadığın bir şekilde herşeyine karışıyor birşeylerden konu açıldı biyografiye falan tarih yazarlar ya o tarzda ben yazamam bunu benden isteme yapamam dedi babam kızar söver hiç sevmez böyle diyince haliyle bende şok oldum yaptığın bişey yokki yani neyine kızıyor ediyor böyle bir durum normal mi sizce ? Bana mi sacma geliyor dediği bilemedim garip ??? Sonunda da böyle kaba düşüncesiz olmaya devam edersen ben yokum dedim affet falan gibi şeyler yazdı ama çok işlemedi bana 😬 kendimde hediye bekleyen alan ince detayları bile düşünen biriyim :işsiz::işsiz::işsiz::63:
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu tarz cok okumaya başladım şimdiki gençler bı değişik sevgiliyken,nisanliyken nasıl bu kadar saygısız küfürlü konusabiliyorlar bu insan şimdi böyleyse evliken daha bı hadsiz olur ayrıca evli bile olsan annesine ailesine şunu al bunu al drme o hataya bende düştüm iyilikten sayilmiyo boşver ne alırsa alsın yaranamazsin,sen kendini aileni düşün,bu tarz insanlada sakın evlenme yazık etme krndine

Erkek arkadaşınız ne yazık ki kibarliktan nasibini alamamış, sanırım gelişimini tamamlayamamış birisi. Annesine dahi ince düşünceli davranmayı çok gören biri, sizinle olan iletişiminde de ince düşünceli ve anlayışlı olmayacaktır.

Annesine değer vermeyen karısına hiç vermez.
Muhtemelen babası otoriter bir muhafazakar. Bu beyimiz de köpek gibi korkuyor babasından. Babası böyle hediye özel gün falan bilmez, takmaz, ne hediyesiymiş der. Babası annesine de değer vermiyor. Böyle bir ailede yetişmiş. Armut da dibine düşer. Bu bey de onun gibi.
Koşarak kaç

Niye karışıyorsunuz ister alır ister almaz.Adam zaten kereste mübarek sizin demenizle hiç almasın daha iyi içten gelmesi lazım.
Bu adamla hala sevgili olmaya devam edecek misiniz?

Back
X