Siz olsaydınız affedermiydiniz?

7 sinde neyse 70 inde odur pişmanlık duyulabilir ama bi insanın huyunun değişeceğine asla inanmam ve yerinde olsam asla affetmezdim.çünkü bana bu kadar acı çektiren birine karşı içimde en ufak bi sevgi kalmazdı.

Asla ama asla affetmeyin. Ufak, önemsiz hatalar belki zamanla onarılabilir ama hataları karakteri olmuş birini ne yapsanız düzeltemezsiniz.

Kaldı ki sizi defalarca terk etmiş, size acı çektirmiş biri bu bahsettiğimiz. O sizi terk ettiğinde çektiğiniz acıların hatırına affetmemeniz gerekir en azından.
Üstelik, her hatası affedilen, ne yaparsa yapsın tekrar sevgiliniz olabilen birinin nazarında saygınlığınızı yitireceksiniz demektir.

Klasik olacak belki ama, erkeklere avuçlarının içinde olduğunuzu hissettirmemek, her an gidebileceğiniz izlenimi vermek gerekir. Oysa onu affederseniz, o, "nasıl olsa Ashley beni her defasında affediyor" diyecek ve size eskisinden de kötü davranacak, çünkü onu cesaretlendirmiş olacaksınız.

Muhtemelen şu sıralar boştadır. Hiç yoktan iyidir diyerek geri dönmeye çalışıyordur size. Her şey eskisi gibi oldu dediğiniz anda, o yine bırakıp gidecektir, üstelik önceki seferlerden daha küstah, daha acımasızca...

Affetmeyin...!

sana hiç değer vermemiş,sevmemiş bir insana(yaptıkları bunu gösteriyor)tekrar zaman ayırmak sadece kötü anılarınıza yenisini eklemek olur
saygısız insan değişmez.ne demek yazdığınız mailleri ,özelinizi bir başkasına okutmak
kişilik olarak pek hoş birine benzemiyor
bence çıkarın aklınızdan da hayatınızdan da
maddiyatla ilgili yaşadıklarınıza hiç değinmeyeceğim bu bile uzak durmanız gerektiğini açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor
emin olun karşınıza düzgün biri çıkacaktır..ondan başkası olmaz diye kendinizi şartlandırmayın

seni çokkk mutsuz etmiş, ama herşeyden önemlisi 2 senedir sensiz yapabilmiş birine geri dönme bana kalırsa...

değişmemiştir o sadece sizden iyisini bulamamıştır ve sizin yine hep alttan alacaınızı düşünmüştür diye geri dönüş istiyor
benimde size benzer bir durumum oldu bana kalırsa geri dönmeyi dah düşünmeyin,ufakta olsa umut vermeyin

Para mevzusunu okuduktan sonra fikrim değişti her ilişki ikinci bir şansı hak etmez
Bu ilişki de ikinci şansı hak etmiyor adam zaten sana yıllarca değer vermemiş hastalıklı bir ilişki düzeleceğini zannetmiyorum
Bir erkeğin eşinin veya sevgilisinin parasına el koyması ne kadar iğrenç bir şey ben bu tarz insanları erkek sınıfını bile koyamam

ben olsam dönmezdimm insanlar değişmez. aynısını yaşadm diyebilirz kendisi ayrlıodu en sonunda dayanamadım ben bıraktım sonra dönmek istedi kabul etmedm. iyiki etmemişim hayatmın aşkını buldumm nerden bliyorsun başkasının olamayacagnı ??

hayat seçimlerle dolu hangisini seçersek seçelim istediğimiz gibi olamuyo çoğu zaman 2 yıl olmş sen kendine yeni bir yol çizmişsin bence arkana bakma bazen bazı kişiler 2. hakkı haketmyo bence seni bu kadar derinden etkilediyse hala unutamadığın acı hatıralara sebebiyet verdyse onunlayken de yaşattıkları bir bir aklına gelicektr geçmiş her zaman ortaya atılacaktır o zaman çok daha hırplanırsn affetme bence unutulmaz olabilir ama kimse vazgeçilmez değildir.

Ben de benzer bir durum yaşadım..Hatta hemen hemen sanki yaşadıklarımı anlatmışsınız. Bunları yaşamak gerçekten çok zor. Ben geri dönmedim, doğru kararın da bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü acı çektiğim günleri hiç unutamıyorum, evet şu anda affettim, ama içimde sevgi de kalmadı zaten. Size bunları yaşatan biri emin olun sizi hak etmiyor. Kendiniz için ona dönmemelisiniz. Tamam belki bundan sonrası daha meçhul, belirsiz ama bence aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok daha iyi geldi bana bu meçhul bile..

Affettim derken.. döndüm anlamdında değil yani..İçimde kin beslemiyorum artık.Allaha havale ettim gitti..Geri dönmek diye bişeyi aklımdan geçirmiyorum artık.

Yüreğindeki sevgiye karşı durmak, mücadele etmek zor.
Bir arkadaşım 2 sene süren birlikteliğini biz evliliğe gidecek sanırken bitirmişti.
Ağlaya ağlaya hemde.
Sorunları vardı. Ama hep alttan alır, sorunların çözümü yönünde çaba gösterirdi.
Sebebini paylaşması istediğimizde çok genel bir gerekçe göstermişti.
"Gerçek hayat kafelerde, restoranlarda sipariş vererek; sinema, tiyatro salonlarında eğlenerek yaşanmayacak.
Bunları yaparken onun zayıflıklarına katlanıyorum. Ama anne olarak, eş olarak katlanamam"

ona şans vermeyi tek bir sebep istiyorum.yıllarca birlikteydik ve sayısız ayrıldık.hepsinde ben yalvardım ben döndüm ben özür diledim ben suçluyum dedim.ilk defa pişman ve ilk defa hata yaptığını kabul ediyor.ve hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.ortak arkadaslarmızdan bana ulasmaya çalısıyor terslense dahi.işte bunlardan dolayı bir ümit diyorum.belki diyorum...

bu konuda kesinlikle haklısın.asla benim kadar seven benim kadar kendini üzdüren bir bayan daha bulamaz.o yüzden şuan bende bunun farkındayım.
karşısına çıkan insanlarda görmüştür benim kadar fedakarlık yapmadıklarını.
o benimle kendini padişah sanıyordu.bu gecen 2 yılda sanırım anladı gerceği ve şuan bu yüzden bana dönmeye çalısıyor.bir süre sonra aynı duruma gelmesi işte beni korkutan.

farklı bir acıdan bakmışsın aslında canım olaya.evet tabiki aramızda kavga oluyordu bende melek değilim onu üzüyorumdur mutlaka o da derdini gider ortak arkadaşlarımıza anlatırdı.aramızdaki özel sorunlarıda anlatırdı.cinsellik yok aramızda ama anlaşmazlık yaşadığımız karakterimizle ilgili özel meseleleri mesela.ve ben buna kendi yakın arkadasımdan duyuyordum ve o an üzülüyordum.çünkü ne bilim erkekler pek anlatmaz bayanlar gibi değil.ama onun bu huyu bayanlara benziyor maalesef.ve beni cidden üzüyordu.neden bilmiyorum ama senin gibi baksam olaya üzülmezdim fakat anlatmaması gerektiğini düşündüğüm için bunları hazmedemiyorum

cok sağol canım.eğer içimdeki bu negatiflik geçmezse bende dönmeyi düşünmüyorum.ancak sevgiyle tekrar başlamaya gönlüm rıza gösterirse o zaman ancak başlamayı düşünebilirim.yüreğim şuan beni onun yanına götürmüyor maalesef...

Bencede kesinlikle dönme..
İnsanlar değişmezler, ben inanmıyorum hiç, sadece kaybettiklerini geri almak için uğraşırlar..
Çünkü o eski yara aldıkların gelecek hep aklına, insanı çok yaralayan şeyler unuttulmuyor maalesef..
Aşk bazen çok şeyin önüne geçebiliyor, kimse senden değerli değil.
Mutlaka sana daha çok değer verecek seni üzmyip el üstünde tutacak biri çıkar karşına..

hayatının hatasını yaparsınn bukadar süree sensizkenn aklı nerdeymişş sakın dönmeee..egosunu tatmin edecek seninlee bakk ben bu kıza neler yaptımm iki uğraştım yinee kandı deyip sana etmedğini bırakmıycakk...insanlar değişmezlerr.. eski sevgilin karaktersizmiş şuanda öylee emin ol..eskiyi bırakın bitmişsee bitirinn..hayatının aşkı çıkacak karşına belkii nerden biliyorsunn..senin anlattğn şeyin bire birini yaşadım diyebilirim ilk sevglmdi hemde bnm çok uzun süre çıktıkk..kavgalar hakaretler neler neler yapıyrdu anlatamamm dedğin gibi çoktaa maddi yardımda bulndum sıkntıda diyee falann..meğersem adii bnm babamın paralarylaa kndine kıyafet alıyrmş VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsz..sennkinnde kalır yanı yok kusura bakmaa..sakın ama sakınn barşmaa hatta cvp bile vermee..banadaa döndü çok uğraştı halaa ara ara aklına gelncee arkadaşlarımdan haber yolluyo amaa bneimm 2 yıldır mükemmel bi ilşkim var vee ömrümde ilk defa aşık oldum diyorum..insanın karşısınaa nezaman çıkacağı belli olmuyo aşkın sevginn..bencee yapmamalısın barşmaa..

tatlım bence seviyorsan bi oturup konuşun.... bir daha yanlış davranırsa ve seni üzmeye kalkarsa kesinlikle noktanın konulacağını bir daha asla dönüşü olmayacağını anlat ona. eğer yaptığı hataları bir daha yapmayacağına söz verirse ve samimi olduğunu görüyorsan ya da hissediyorsan. bir şans daha ver derim.... çünkü sen seviyorsun belli.. ve 2 senedir sana dönmesini beklemişsin.... şimdi hayır desen ve çocuk ta seni bitirse kafasında Gitse başka biriyle beraber olsa sen gene üzülüceksin biliyorum.... benim fikrim ' siz ' e bir şans vermen doğrultusunda . ben olsam böyle yapardım :)

Çok sağol canım suan sabırla beklemeyi düsünüyorum.çünkü ne o tarafa ne de bu tarafa hareket etmeye hazır değilim.seviyorum ama güvenemiyorum ona.güvenimi bir şekilde kazanması gerekiyor

Tilki, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri döndü desene sen şuna, bence affetme canım, huylu huyundan vazgeçmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…