Şu sıralar o kadar kafam karışık o kadar mutsuz ve cansızım ki anlatamam.
Karar vermek ve aldığın kararın arkasında durmak ve sonra yaşanacaklar hakkında bir gelip bir giden hislerim var.
Kısaca özetlemem gerekirse,nerdeyse 2 yıldır ayrı olduğum erkek arkadaşım şuan bana ulaşmaya çalısıyor.
Ve bana hala sevdiğini anlatan maillet atıyor,tabiki ben suan sessizim ve sadece derin derin düşünüyorum.
En başta ayrılığı isteyen kendisiydi ve beni defalarca terketti hep benalttan alıp özür dileyip döndürmüştüm.
Ama son seferinde artık bende pes ettim ve aramadım sormadım şimdi bana ulaştı ve geri dönmek istediği belli.
Ama ben çok kararsızım onu hala seviyorum ondan sonra da birileri girdi hayatıma ama onun gibi asla olmadı ve ben onu zaten hala unutamadım.
Fakat onun bana yaptıklarını unutamıyorum,affedemiyorum.beni defalarca tekedişi,herkese rezil edişi,yalvartmaları ağlatmaları,hep beni suçlamaları..
Yıllar sürdü ilişkimiz ama hep ben hasta sorunlu ve cekilmez biriydim onun gözünde.hatta yalvarmalarımı ona attığım msjları bile ortak arkadaslarımızla paylaştığını bilirim.
Bunlar benim canımı çok yaktı,ayrıca maddi olarakta ona cok yardım ettim zamanında ve benim bircok paramada el koydu.maddiyat kısmında gözüm yok ama yinede onlarda dokunuyor işte..
Şuan işte o canımı yakışları aklıma geliyor ve onu affedemiyorum.Çok ama çok kararsızım.biliyorum ondan başkası da olmayacak.
Hatta o bana ulasana kadar bu bana yaptıkları hiç aklıma gelmiyordu,hep keske geri dönse diyordum.Ama şimdi geri dönmeye başladı,en azından adım attı.
Ama bu seferde benim içimde eski yaptıkları belirdi ve onu affedemiyorum.Belkide ters bir sekilde cevap verip kapatsam sayfayı yine dönmesini isticem.
Çok ama çok karışığım...........