Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla çağırmam...
aklını başına al, amcan takılan altınları da alır. seni rezil eder.
erkek tarafına sülalenin çürük yanı gösterme...
onları hiç takma, sadece nişan düğün heyecanını yaşamaya bak.
düşün ki onlar yoklar.
valla çağırırsan ve rezillik çıkarsa -kii anlattıklarına bakınca kesin çıkar diyor insan- en güzel günün burnundan gelir yazık olur. Değer mi sence ???
bence değmezz sallaaa![]()
sakın çağarma valla hata edersin işin bile bozulabilir.heleki ii bi evlilik yapcaksan asla çağarma derim.benim öyle sorunlarım olmadığı halde teyzem kaynanama siz gelin değil oynak alıosunuz demiş:)))) ben biraz hareketliyimdir gülerim eğlenirim.allahtan kaynanam tam istediğim gelin öyleyse demiş:)))) ama sizinkiler demeyebilir.ne gerek var sülaleye.ben pişmanım valla ama öle olması mecburiydi benim.mecbur değilsen çağarma.
amannnn sorman bile hata bence bu yaptıklarından sonra bide düğünüme çarcam olduuu sakınnn çağırma vede görüşme eşin olacak adamada öyle bir amcann olduğunu söyleme haaa ben şu lezbiyene takıldım kuzeninin ev sahibiydi demi onunla görüşüyorum deme şimdi bayılırım nasıl insanlar ya sabii çocuğun hayatıyla oynıycak valla allakbullak oldu kafam allah sabır versin
Sakınn diyeyimm..
O kuzenlerin de dahil hiç kimseyi çağırma.
Okuyunca ben utandım kuzenlerinden..![]()
Tabi ki de çağırmamalısın!
Çevrenin baskısı olacaktır,''amcan o senin,kuzenlerin vs...çağırman lazım çok ayıp''falan,
sakın kulak asma.O senin günün,seni mutsuz edecek insanların işi olmamalı o ortamda.
Ve çağırırsan,bütün bu yaptıklarının üstüne yeni bir çirkinlik yapabilme riskini de göze almış olursun.
karar senin...
Niye çağırıp çağırmama konusunda kararsız kaldığınızı anlamadım.
Yazdıklarınızı okudum sonunda bir ama ile başlayan cümle var herhalde ki
konu sahibi kararsız kalmıştır dedim.
Yok, sonuna kadar okudum, çağırmanızı hatta görüşmenizi gerektirecek bir durum yok.
Ben olsam çağırmazdım asla.
sadece ilk paragrafını okudum diğerlerlerine yüreğim yetmedi. kesinlikle ÇAĞIRMAM.
çağırmazdım ne gerek var...
mazallah senın takılara da göz koyar
çağırmaaaaammmm![]()
Sakın ama sakın çağırma.
ben olsam çağırmazdım valla...
Ne soruyorsun çağırma tabi, pis herif.
düsünmen bile hata cagirmazdim tabikide
mutluluklar dilerim...
bu ne yaa böyleeçağırma tabikii
![]()
Kesinlikle çağırmazdım. Bence sende çağırma gelince herşeyi birbirine katar bunlar, ahlaksız utanmazlar..
eksik olsun öyle amca.çağırma ne gereği varmış
Yarısına kadar okudum açıkçası.
Ama daha ilk paragrafın başında geçirdim içimden tabi ki çağırmam diye.
Sizde çağırmamalısınız bence.
Şimdiden mutluluklar![]()
canım sevmedıgın ınsanı çağırma sorun olucanı bılıosan cagırma
eşimin de bi halası var ben bılıyorum onu yapacagını da bılıyorum hiç karıstıramam
ortamı bozsun huzur kacırsın ıstemem dedi çağırmadı dünya da yıkılmadı bişey olmadı yanı
şöle bi süşünür belki neden benı cagırmadı die Allah yardımcınzı olsun
böyle de ınsanlar varmıs demekkı
Canım kesinlikle çağırma.Oraya gelse bir rezillik çıkartsa daha mı iyi?Ama bence nişanlına üstünkörü olarak anlatmalısın.Yani nişanlın ya da ailesi merak etmeyecekler mi niye bu kızın amcası,kuzenleri gelmedi diye?Ama bu kadar detayını anlatma.Çünkü yarın bir gün yüzüne çarparlar daha çok üzülürsün.Sadece nişanlına babannemi ve babamı zamanında çok üzdü,kuzenlerim de öyleler o yüzden görüşmüyoruz de.Hangi hakla senden altınlarını isteyebilir ki amcan?Sen de kusura bakma eşime sormadan veremem dersin,eşim izin vermedi dersin ya da düğünde borç yaptık onları ödedik dersin olur biter.
herşeyi geçtim kızkardeşinii bir lezbiyene yem etmeye kalkmışlar çağırmazdım