• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız düğününüze çağırırmıydınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi LuKu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarısına kadar okudum açıkçası.
Ama daha ilk paragrafın başında geçirdim içimden tabi ki çağırmam diye.
Sizde çağırmamalısınız bence.
Şimdiden mutluluklar:16:

asla çağırmam...

aklını başına al, amcan takılan altınları da alır. seni rezil eder.

erkek tarafına sülalenin çürük yanı gösterme...

onları hiç takma, sadece nişan düğün heyecanını yaşamaya bak.

düşün ki onlar yoklar.

Zaten kesinlikle umurumda değiller doğru söylüyosunuz herşeyimi mahvedebilirler.
Teşekkür ederim yorumunuz için

valla çağırırsan ve rezillik çıkarsa -kii anlattıklarına bakınca kesin çıkar diyor insan- en güzel günün burnundan gelir yazık olur. Değer mi sence ???
bence değmezz sallaaa :ssz::ssz:

ya aslında çağırırsam da rezillik çıkarma imkanı var çağırmazsamda var.. Niye çağırmadın diye sonradan bişiy demeye kalkarsa diye korkuyorum:14:

sakın çağarma valla hata edersin işin bile bozulabilir.heleki ii bi evlilik yapcaksan asla çağarma derim.benim öyle sorunlarım olmadığı halde teyzem kaynanama siz gelin değil oynak alıosunuz demiş:)))) ben biraz hareketliyimdir gülerim eğlenirim.allahtan kaynanam tam istediğim gelin öyleyse demiş:)))) ama sizinkiler demeyebilir.ne gerek var sülaleye.ben pişmanım valla ama öle olması mecburiydi benim.mecbur değilsen çağarma.

Negüzel kaynanamış o öyle :)
Benimkini tam olarak ne diyceğini bilemiyorum öyyle bişiy dense daha..
Ama para konusu falan açar diyede korkum var tabi.
Ya da evlenince gelip bborç ister falan..
Bi insan bu kadar para delisii olamaz ya..

amannnn sorman bile hata bence bu yaptıklarından sonra bide düğünüme çarcam olduuu sakınnn çağırma vede görüşme eşin olacak adamada öyle bir amcann olduğunu söyleme haaa ben şu lezbiyene takıldım kuzeninin ev sahibiydi demi onunla görüşüyorum deme şimdi bayılırım nasıl insanlar ya sabii çocuğun hayatıyla oynıycak valla allakbullak oldu kafam allah sabır versin

Yoook görüşürmüyüz tabiki görüşmüyoruz ıyy tiksindim..
O ayşe benim kardeşimi ev sahibiiyle aynı ortama sokmaya çalışıyodu ama şimdi duyduğuma göre lezbiyen kadın ayşenin kızına yakınlık göstermeye çalışıyomuş.

Sakınn diyeyimm..

O kuzenlerin de dahil hiç kimseyi çağırma. :20:

Okuyunca ben utandım kuzenlerinden.. :20:

Ben böyle bi amcam kuzenlerim olduğu için öyle utanıyorum ki siz bile okuynca utanmışsınız bidde beni düşünün..
Toplum içine çıkılmaz onlarla ya huzursuz ediyolar öyle ya da böyle moralimizi bozmaya güçleri yetiyo..

Tabi ki de çağırmamalısın!
Çevrenin baskısı olacaktır,''amcan o senin,kuzenlerin vs...çağırman lazım çok ayıp''falan,
sakın kulak asma.O senin günün,seni mutsuz edecek insanların işi olmamalı o ortamda.
Ve çağırırsan,bütün bu yaptıklarının üstüne yeni bir çirkinlik yapabilme riskini de göze almış olursun.
karar senin...

evet işe bu yüzden..Amcan bişey olmaz geçmişte kaldı diyen diğer tanıdıklar.. Hatta amcamı savunanlar bile var yaa yaptıklarını açıkça bilmiyolar tabi..
Biz kimseye hiç bişiyi anlatmadık onlar olsaa çoktan yayılmıştı millete.
Ben bu gün barışsam amcamla yarın çıkarcak bi olay bulur. Adam kendi kendini doldurruşa getirip kavga çıkaran cinsten.

Niye çağırıp çağırmama konusunda kararsız kaldığınızı anlamadım.
Yazdıklarınızı okudum sonunda bir ama ile başlayan cümle var herhalde ki
konu sahibi kararsız kalmıştır dedim.
Yok, sonuna kadar okudum, çağırmanızı hatta görüşmenizi gerektirecek bir durum yok.
Ben olsam çağırmazdım asla.

işte yukardada yazdığım gibi çevre baskısı sanırım biraz..
Bide çağırmadıktan sonra düğün biticek falan kavga çıkarır bişey der diye korkuyorum düğün olduğunu öğrenir gelir falan..
Ama çağırmıycam kesinlikle haklısınız

sadece ilk paragrafını okudum diğerlerlerine yüreğim yetmedi. kesinlikle ÇAĞIRMAM.

çağırmazdım ne gerek var...

mazallah senın takılara da göz koyar

çağırmaaaaammmm:41:

Sakın ama sakın çağırma.

ben olsam çağırmazdım valla...

Ne soruyorsun çağırma tabi, pis herif.

düsünmen bile hata cagirmazdim tabikide :50::50:
mutluluklar dilerim...

bu ne yaa böylee :53: çağırma tabikii :ssz:

Kesinlikle çağırmazdım. Bence sende çağırma gelince herşeyi birbirine katar bunlar, ahlaksız utanmazlar..

eksik olsun öyle amca.çağırma ne gereği varmış

Yarısına kadar okudum açıkçası.
Ama daha ilk paragrafın başında geçirdim içimden tabi ki çağırmam diye.
Sizde çağırmamalısınız bence.
Şimdiden mutluluklar:16:

Bir tane bile çağır diyen olmadı ben burda anlatınca bile tannımadığınız halde çağırma dediniz..
ama tanıyan azda olsa görmüş olanlar çağır diyolar..
Aklın yolu bir ama hepiniz çok çok haklısınız..
Ben evlenmeden önce yeterince mutsuz oldum onlar yüzünden geri kalan hayatımda onlara yer yok..
Hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar

canım sevmedıgın ınsanı çağırma sorun olucanı bılıosan cagırma
eşimin de bi halası var ben bılıyorum onu yapacagını da bılıyorum hiç karıstıramam
ortamı bozsun huzur kacırsın ıstemem dedi çağırmadı dünya da yıkılmadı bişey olmadı yanı
şöle bi süşünür belki neden benı cagırmadı die Allah yardımcınzı olsun

böyle de ınsanlar varmıs demekkı

Asla cagirma birak ne halleri varsa gorsunler.
Ne kendin ne de ailen bu tip insanlara bulasmamalisiniz bence.
Uzak durun derim.

Canım kesinlikle çağırma.Oraya gelse bir rezillik çıkartsa daha mı iyi?Ama bence nişanlına üstünkörü olarak anlatmalısın.Yani nişanlın ya da ailesi merak etmeyecekler mi niye bu kızın amcası,kuzenleri gelmedi diye?Ama bu kadar detayını anlatma.Çünkü yarın bir gün yüzüne çarparlar daha çok üzülürsün.Sadece nişanlına babannemi ve babamı zamanında çok üzdü,kuzenlerim de öyleler o yüzden görüşmüyoruz de.Hangi hakla senden altınlarını isteyebilir ki amcan?Sen de kusura bakma eşime sormadan veremem dersin,eşim izin vermedi dersin ya da düğünde borç yaptık onları ödedik dersin olur biter.

canım sevmedıgın ınsanı çağırma sorun olucanı bılıosan cagırma
eşimin de bi halası var ben bılıyorum onu yapacagını da bılıyorum hiç karıstıramam
ortamı bozsun huzur kacırsın ıstemem dedi çağırmadı dünya da yıkılmadı bişey olmadı yanı
şöle bi süşünür belki neden benı cagırmadı die Allah yardımcınzı olsun

böyle de ınsanlar varmıs demekkı

Çok sağol canım malesef böyle insanlar var hem de en yakınımda Allah kimsenin başına vermesin. Gençken daha tehlikeliymiş bu adam.
ÇAğırmıycam kesinlikle kararımı vverdim:19:

Canım kesinlikle çağırma.Oraya gelse bir rezillik çıkartsa daha mı iyi?Ama bence nişanlına üstünkörü olarak anlatmalısın.Yani nişanlın ya da ailesi merak etmeyecekler mi niye bu kızın amcası,kuzenleri gelmedi diye?Ama bu kadar detayını anlatma.Çünkü yarın bir gün yüzüne çarparlar daha çok üzülürsün.Sadece nişanlına babannemi ve babamı zamanında çok üzdü,kuzenlerim de öyleler o yüzden görüşmüyoruz de.Hangi hakla senden altınlarını isteyebilir ki amcan?Sen de kusura bakma eşime sormadan veremem dersin,eşim izin vermedi dersin ya da düğünde borç yaptık onları ödedik dersin olur biter.

Yok altın istemezde gelir borç ister bi lafı vardır "çok bunaldık bu ay naparrız bilmem"
Aptal ya nefret ediyorum.
Nişanlıma anlattım zaten canım haberi var o da çağırma diyo mahvetmesinler nişanı düğünü diyo

herşeyi geçtim kızkardeşinii bir lezbiyene yem etmeye kalkmışlar çağırmazdım

Kuzenlerimde babasını sevmezler arkasından atıp tutarlar.
Ama bu lezbiyen olayı yüzünden ayşeye mesaj atmıştım uzak durun kardeşimden o lezbiyenden uzak tutun yeter artık diye
hemen gitmiş babasına şikyet etmiş yediği haltları gidip birilerine anlatırım diye korkuyo tabi.
Amcam bide o yüzdn aramıştı kızımdan uzak durcaksın sen nasıl mesaj atarsın diye salak adam.

en mutlu gününde,sevdiğin insanlar olsun etrafında..pişman olma düğün gününde rezalet çıkarmayacakları ne malum..Allah yardımcın olsun canım..

Back
X