Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.194
798
36
merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...

bence kabul etmeyip güzel dille eşinize anlatın. nasıl karakterdeler bilmiyorum ama iki gün sonra para yok bu ay vermeyelim borcumuz var gelecek ay ikisini bir verelim muhabbeti dönebilir, bu da sizin aranızı bozar.

siz kendi evinize taşınsanız da kardeş gelip annesinin apartmanın da otursa? kardeş bekar mı bir de?

merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
sonuçta kiracı varmış , zaten sizden önce evde oturan varmış , o nedenle kira gelirim kesilmeyecekse sorun yok ama şu var ki irayı aksatsa falan sorun olur akrabalık ilişkinizde sorun olur o nedenle bence hiç bulaşmayın..

Siz kendi evinizden ve kv ile altlı üstlü oturmaktan memnun musunuz?
Memnunsanız ve kirayı düzenli vereceklerinden eminseniz olabilir. Ancak ay bu ay şöyle oldu böyle oldu diyeceklerse bulaşmayın. Ev kirası sizin düzenli geliriniz çünkü.

akrabaya kira verilmiyor ben babamdan biliyorum.
oda halama ev vermişti kira vermemişti son zamanlarda kirasini istemişti babam halam da kıyamet kopmuştu... sonra kendi evine taşindi annemi suçladi... o yüzden benim evim olduğu halde görümceme ev veresim yok. abim de olsa ablam da olsa dahi vermek istemezdim..

akrabaya kira verilmiyor ben babamdan biliyorum.
oda halama ev vermişti kira vermemişti son zamanlarda kirasini istemişti babam halam da kıyamet kopmuştu... sonra kendi evine taşindi annemi suçladi... o yüzden benim evim olduğu halde görümceme ev veresim yok. abim de olsa ablam da olsa dahi vermek istemezdim..

ilk bir kaç ay verilir kira sonra aksatılmaya başlar bu hep böyle olmuştur

Dayımın 2. Evini yengemin kardeşine kiraya verdiler dul gibi bir durumu vardı bir nebze çok düşük bir kira ödicekti onu bile ilk zamanlar verdi şuan vermiyor.
E arada kardeşlik olunca kimsede birşey diyemiyo başkasının evinde olsa öyle böyle öder ve ödetir birilerine ama bu durumlarda yabancı değil mantığı devreye giriyor. Ben olsam emin olmadan vermem.

ilk bir kaç ay verilir kira sonra aksatılmaya başlar bu hep böyle olmuştur
evim şu an kiraci oturuyor kiraci da her ay karışık günlerde yatiriyor. Tam 22 sinde yatirma vermişti aksatti.. günleri de takip ettim karıışk günlerde yatiriyor. bi yıl olacak taşınali. gelecek ay sadece 50 lira zam istemem normal mi..

Back
X