• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

Yuva doğru insala kurulur hele annelik en doğru insanla tadilmasi gereklidir. Yanlış insanla kurulan yuva cehenneme döner. Karşındaki insanla 3 değil istersen 30 sene geçir önemi yoktur. Yanlış insan 30 sene sonrada yanlıştır.

Sen ata ters biniyorsun malasef. Yuva kurup cocuk sahibi olmak istiyorum diye yola cikarsan yanlışlarin altinda ezilirsin. İlk " bu işte o" dediğin insan çıkar karşına ve SONRA ben bu adamla ömürlük baglanmak istiyorum dersin ve cocuk sahibi olursun...

Sence erkek arkadaşın iyi bir baba olabilirmi? Bu insanin kültürü altinda cocuklarini büyütmek istermisin?
Haklisin bende az cok bunlari dusunerek konu actim ama en az suphe duydugum konu babaligi bence harika bi baba olcaktir yegenlerime askri duskundur ve benden daha cok baba olmak istiyo.yani kulturle zihniyet farkli kendi kulturunde bi cocuk yetistirsin tabiki isterim sevgilim annesinin zihniyetinde degil ki uni okumus kendini yetistirmis bi insan benim emin olamadigim mesele bana olan tutumu

hahah gelem yorumlar kafa karistiyo napiyim:) yok yok henuz bi yola girmeme karari aldim korkma yine konu acarim ben evkencek gibi olunca :)
Numaramı veriyim özelden davetiyeni gönder bana :)) gerçi 7 çocuklu bir ailenin düğünü yeteerrinnceeee kalabalık olur zaten ama olsun gelirim kızzzzz:21:

Ben ayrıl veya ayrılma diyemem.
Ama seviyorsunuz belli ve tanımadan ön yargılı olmayın yüzyüze görüştüğünüzde doğal davranın lütfen onlarda ona göre hareket ederler. Eğer ilk görüşten sonra fikirleriniz değişmezse o zaman düşünün. Bir tane görümceniz kıskanç diye diğerleri de aynı olmak zorunda değil canım . Uzun lafın kısası bir gün gidin sohbet edin sonra yola çıkın
Yani bir de gorumcelerin hepsi koyde evli yani kendi tarafiyla mesgul olur diyodum ama telefonla bile huzurunuzu bozarlar lafini duyduktan sonra suan kafamda deli sorular var gercekten:) iyice emin olmadan bi yola girmiycem insallah

Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?

Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalim:KK43: cok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste:KK43:
1. Ailelerin uyumu çok önemli. Ileride başını taşlara vurmamak için her ayrıntıyı düşünüp kendi sorularını kendi içinde cevaplaman lazım.

2. Seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışan bir aile varsa karşıda eyvah, oğlunu da şişirirse eyvah eyvah :(

3. Geç kalmış değilsin daha uyumlu birini bulabilirsin belki ilerde, evlilik çok ciddi bir iş. Önce kendini önemse, kendi iyiliğini düşün sonra karşı tarafı düşün.

Daha tanışmadan birşey bilemezsin önyargı da insanı hataya sürükler aile ile tanış durumlara ondan sonra bakarsın başta tavrın net olsun mesafeni koru bi arada olunca arkadaşının da hareketlerini incele ona göre karar ver

1. Ailelerin uyumu çok önemli. Ileride başını taşlara vurmamak için her ayrıntıyı düşünüp kendi sorularını kendi içinde cevaplaman lazım.

2. Seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışan bir aile varsa karşıda eyvah, oğlunu da şişirirse eyvah eyvah :KK43:

3. Geç kalmış değilsin daha uyumlu birini bulabilirsin belki ilerde, evlilik çok ciddi bir iş. Önce kendini önemse, kendi iyiliğini düşün sonra karşı tarafı düşün.
Haklisiniz bende uzak olma dusuncesiyle kendimi teselli ediyordum ama burda herkes uzakta olsa ailenim onemini o kadar vurguluyo ki kesinlikle göz ardi etmicem.

Yani bir de gorumcelerin hepsi koyde evli yani kendi tarafiyla mesgul olur diyodum ama telefonla bile huzurunuzu bozarlar lafini duyduktan sonra suan kafamda deli sorular var gercekten:) iyice emin olmadan bi yola girmiycem insallah

Evlenince aynı köy/kasaba da mı oturacaksınız görümcelerinizle?

Hahah guldurdun beni ya:) evlenirsem beklerim tabi ama bu gidisle zor
Bak ablacım bu konuyu çok ciddi takip ettim seni tanımam etmem ben yandım elleeer yanmasın diyerekten üzülmeni istemem netice de hemcinsizz... bu da son yorumum olsun tutarsızlığını farkettim her yorumda büyük kararsızlık yaşıyorsun evlen gör bak neler oluyor ins iyi seyler olurda bunca yorum yapan arkadaşlar yalancı çıkar

Daha tanışmadan birşey bilemezsin önyargı da insanı hataya sürükler aile ile tanış durumlara ondan sonra bakarsın başta tavrın net olsun mesafeni koru bi arada olunca arkadaşının da hareketlerini incele ona göre karar ver
Aynen aksi halde iki durumda da pisman olcam tanismadan bitirirsem ya da tanimadan bi yola girersem. Bu konuda iyice ailemle de istisare edip oyle haremet etmem gerek galiba..

Bak ablacım bu konuyu çok ciddi takip ettim seni tanımam etmem ben yandım elleeer yanmasın diyerekten üzülmeni istemem netice de hemcinsizz... bu da son yorumum olsun tutarsızlığını farkettim her yorumda büyük kararsızlık yaşıyorsun evlen gör bak neler oluyor ins iyi seyler olurda bunca yorum yapan arkadaşlar yalancı çıkar
Cok tesekkur ederim kalbimle mantigim arasinda cok buyuk araftayim cunku ister istemez tutarsiz oluyorum oyle de:(

sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var
sadece bu cümlen yeter ayrılmaya , başında boyle hisettirdiyse sonu belli .
Benim sadece ailesine değer veriyordu bu bile beni mutlu etti ailesine değer veren eşine de verir anlayışındaydım ama maalesef öyle olmuyor onlar aileye bağlı değil bağımlı erkekler ve ne yazık ki sonu hüsran oluyor .
Yaşadım ve gördüm bir anne 3 bacısı vardi sonuç onlar kazandı o buyuk aşkı hem de yerle bir ederek !

Degerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?

Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalim:KK43: cok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste:KK43:
Canım bak aklım başımda inanki ben de şehirde büyüdüm örfünü adetimi bildim ailesine saygısızlık etmedim ama en baştan sendeki gibi oldu başıma laf edildi aynı şehirde olmamıza falan eşim o zamanlar beni savundu . Sonra eşim kaza geçirdi annesi hiç alakam olmasa da bana bağladı kazayı neyse eşimi bırakmadım yanında kaldım falan ama annesi durmadı hep sorun o halde bile neyse evleneceğiz benim her şeyi hevesimde koydu dedim sorun değil işim var yaparım ederim ama durmadı şimdi eşimi sevsem de ayrılmak istiyorum ve daha zor oluyor senin gibi ya sonra diyorum zira 9 sene görüşüp evlendik ilk aşkım benim eşim . Ben de onun ama öyle olmuyor işte az önce yine darmaduman oldum ailesine inandı bana değil hem de her şey ortadayken

Bak basitçe söyleyeceğim sana. Biraz da sert olacak umarım aklın başına gelir.
Ayrıl iki gün ağla
Evlenirsen bir ömür ağlarsın.
Benim yanıma gelince kapanır diyen bir annesi olan adamla aşkımdan ölsem evlenmem. Zihniyet belli kafa belli. Kadın oğlunun hayatının merkezinde sen önemli değilsin ki. Sen canları istediğinde kapatıp açılacak bir obje misin?
bu iş karşıdakine beslediğin sevgiyle falan alakalı değil. Kendine verdiğin değerle alakalı.
Kendine değer veriyorsan ayrılırsın yeteri kadar çekmedim bu hayatta varsın biraz çekeyim diyorsan da gidip evlenirsin burda 27171 tane konu açarsın.

Bak basitçe söyleyeceğim sana. Biraz da sert olacak umarım aklın başına gelir.
Ayrıl iki gün ağla
Evlenirsen bir ömür ağlarsın.
Benim yanıma gelince kapanır diyen bir annesi olan adamla aşkımdan ölsem evlenmem. Zihniyet belli kafa belli. Kadın oğlunun hayatının merkezinde sen önemli değilsin ki. Sen canları istediğinde kapatıp açılacak bir obje misin?
bu iş karşıdakine beslediğin sevgiyle falan alakalı değil. Kendine verdiğin değerle alakalı.
Kendine değer veriyorsan ayrılırsın yeteri kadar çekmedim bu hayatta varsın biraz çekeyim diyorsan da gidip evlenirsin burda 27171 tane konu açarsın.
;( tanismak bile is degil aslinda o kadinlar..dediklerini tabiki goze alamiyorum ve insallah ona gore hateket edeceğim

Canım bak aklım başımda inanki ben de şehirde büyüdüm örgünü adetimi bildim ailesine saygısızlık etmedim ama en baştan sendeki gibi oldu başıma laf edildi aynı şehirde olmamıza falan eşim o zamanlar beni savundu . Sonra eşim kaza geçirdi annesi hiç alakam olmasa da bana bağladı kazayı neyse eşimi bırakmadım yanında kaldım falan ama annesi durmadı hep sorun o halde bile neyse evleneceğiz benim her şeyi hevesimde koydu dedim sorun değil işim var yaparım ederim ama durmadı şimdi eşimi sevsem de ayrılmak istiyorum ve daha zor oluyor senin gibi ya sonra diyorum zira 9 sene görüşüp evlendik ilk aşkım benim eşim . Ben de onun ama öyle olmuyor işte az önce yine darmaduman oldum ailesine inandı bana değil hem de her şey ortadayken
:( rabbim yardimcin olsun gercekten zor insanim esiyle kalbiyle sinanmasi Allah gonmuze gore versin iste benim korkum da tam olarak ilerde kurdugnuz bu cumleleri kurmak..

Back
X