- Konu Sahibi delimelek2170
-
Yapamam, cunki ailem memlekette, ben yurtdisindayim. Cocuklari alip gitmem zaten kanunen mumkun degil.Bu nasıl saçmalık aranız düzelmeden nasıl birlikte olmanızı bekliyo. Bide sizi sıkıştırdığını düşünüyo maddi olarak. Merhametsiz biri sanırım. Ben olsam ailemin yanına dönüyorum derdim o görsün o zaman. Beni seviyosa zaten arayı düzeltir sevmiyosa da ben de yuvamı dağıtmaktan korkmam
Çocukları alıp gidiyorum dava açıcam deseniz. Zaten ya benimle birlikte ol ya bosanalim diyen kendisi. Çocukları alıp dönün Türkiye'ye tabi aileniz musaitseYapamam, cunki ailem memlekette, ben yurtdisindayim. Cocuklari alip gitmem zaten kanunen mumkun degil.
Aslinda çok zor bir durum ve çok zor bir karar. Ama onun gibi sen de karşisina şart koy hatalarini bur yuzune. "Ben ailemden uzakdayim ailem dediğim tek sen varsin. Sen de annenle bana karşi cephe almişsin. Ben senin eşinim. Kardeşin değilim buyuk benim sen ozur dilemelisin diyorsun. Ilişkiye girmek istemiyorsam demek ki kirilmişim. Sen benim hislerimi onemseseydin beni bir mal gibi sadece iliskiycin kullanmazdin. Ben kendimi kullandirtmam. Eğer bunca senelik evliliğimizi bu nedenle bitireceksen hadi bitir.' Ben bu konuşmayi yapardimMerhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Biliyor musun senin ondan başka çikiş yolun olmadigini dusundugu için seni boşamakla tehdid ediyor. Bildigin karaktersiz bir adamYapamam, cunki ailem memlekette, ben yurtdisindayim. Cocuklari alip gitmem zaten kanunen mumkun degil.
Birak beni yemege goturmesi, yuzume bile bakmiyor. Annesiyle gununu gun ediyor. Annesine "bak, esime ozur dilettim sonunda" demek icin cabaliyor. Beni kucumsuyorlar, varsa yoksa onun duygulari, onun kararlarina saygi.Böyle bir tehditi yemezdim şahsen.
Boşanmak kolay mı.
Konuşarak çözmeye çalış bence.
İnat yapıyor.
Sen de başka bir şart koş.
Önce seni güzel bir yemeğe götürmeden barışmayacağını söyle. Ama tersleyerek değil.
Yada ufak da olsa bir şey almasını iste.
AmerikadaHangi ülkede yaşıyorsunuz? Eğer eşiniz günün sonunda sizinle cinsel ilişkiyle birlikte olmak istiyorsa o zaman gün içinde sizinle nasıl konuşması gerektiğini bilecek. Bence başka bir şart koyun kendinize, bu durumu cinselliği engelleyerek düzeltemezsiniz.
Amerikada
Ne gibi? Ben soyledim ona, ilk once barisalim, sonra cinsel iliski olur dedim. Bana tepkisi soyle: iliskiye girmek senin vazifen....Boyle duygusuz birine donusmus , annesi sayesinde. Eqo tavan yapmis, kendisini hep hakli goruyor, ve benim ona saygi duymadigima inanmaya baslamis. Halbuki boyle bisey kesinlikle yok. Onun saygidan anladigi o ne derse, tamam demem . Yani her seye tamam kocacim dersem o zaman saygili bir es olucam onun ve annesini gozunde. Unuttuklari bisey var, saygi karsiliklidir. Saygi istersen saygi duyacaksin ilk once. Iste bunu anlamiyorlar.Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Eğer eşiniz günün sonunda sizinle cinsel ilişkiyle birlikte olmak istiyorsa o zaman gün içinde sizinle nasıl konuşması gerektiğini bilecek. Bence başka bir şart koyun kendinize, bu durumu cinselliği engelleyerek düzeltemezsiniz.
2 kere denedim. 1 keresinde donub yuzume bile bakmadi. Ikincide ben ozur bekliyorum dedi durdu, annesiyle ilgili konusunca arkasini dondu, dinlemiyorum seni dedi. Ben tatli sekilde anlatmaya calisinca da bana ne derse begenirsin..." beni tavlamaya calisma" ....Ben ailemizin mutlulugu icin ugrasiyorum, adamin soyledigi lafa bak .Ben alir karsima sakince konusurdum sende oyle yap bize yazdigin gibi beni cekistiriyorsunuz kv ile ne varsa icinde konus ve tehtidi ve sartini yani meselenin ozurden ibaret olmadigini vs kalin kafasi anlasin ama beni asil sinirlendiren kv oldu pis cadi
Ne gibi? Ben soyledim ona, ilk once barisalim, sonra cinsel iliski olur dedim. Bana tepkisi soyle: iliskiye girmek senin vazifen....Boyle duygusuz birine donusmus , annesi sayesinde. Eqo tavan yapmis, kendisini hep hakli goruyor, ve benim ona saygi duymadigima inanmaya baslamis. Halbuki boyle bisey kesinlikle yok. Onun saygidan anladigi o ne derse, tamam demem . Yani her seye tamam kocacim dersem o zaman saygili bir es olucam onun ve annesini gozunde. Unuttuklari bisey var, saygi karsiliklidir. Saygi istersen saygi duyacaksin ilk once. Iste bunu anlamiyorlar.
Psikolojik destek almayi kesinlikle Kabul etmez, cunki kendisini hep hakli buluyor, annesinin dolduruslari sayesinde, yanlislarini hic gormuyor.Oturma izniniz ya da Amerikan vatandaşlığınız varsa şayet devletten aile ilişkilerinize dair yardım alın. Türkiye'nin dışında olmanız yalnız olduğunuz anlamına gelmez, kadına yapılan her türlü psikolojik ve fiziksel şiddette onlar daha duyarlı. Sizinkisi de psikolojik şiddete giriyor. Şunu demek istiyorum, kalbi kırılan bir kadın eşiyle nasıl birlikte olabilir? Bu ne kadar büyük bir acıdır. İnsan öpmek dahi istemez.
Psikolojik destek almayi kesinlikle Kabul etmez, cunki kendisini hep hakli buluyor, annesinin dolduruslari sayesinde, yanlislarini hic gormuyor.
Boyle anneci cocuk gibi davraninca gercekten iliski falan istemiyorum. Cekiciligini kaybediyor. Erkek dedigin, bide kirkin ustunde biri boyle Anneci olunca hic cekici olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?