• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Zaten ihtiyacim olan tek sey bu. Yalniz kalip kafami dinlemek. Evde surekli esim annesi, 3 tane cocugum. Bi turlu yalniz kalamiyorum, kafa dinleyemiyorum. Ama gidecek yerim yokki. Aile terapistine hic gitmez. Ben yalniz gitsem para gerekir, onuda vermez. Arabam bozulmus tamir ettirmesi gerek, onuda tamir ettirmiyor. Covidden dolayi hicbiyere de cikamiyorum. Cok sıkılıyorum...
Dısarı cıkın, cocukları kayananaya bırakın. Atın kendinizi parklara. Saatlerce yuruyüş yapın, bu bile cok iyi gelecektir.Sadece kendinize alısverıs yapın. Ne seviyorsanız onu alın.. Arkadaslarınızla görüsün mutlaka.. Yalnız bırakmayın kendinizi bunalıma girersiniz! Sonra. Covit evet her seyi kısıtladı ama bütün imkanları degerlendirmeye calsın.. Hatta eve arkadas davet edin bir. İki kişi! Gurbette yalnızlık zordur. Size ne iyi geliyorsa hepsini deneyin... Sabırlı olun, bakın bu sıkıntılarınız hep böyle sürmez, elbet birseyler yoluna giricektir. Gecin kocanızın karsınısına ne kadar bunaldıgınızı anlatın, duygusal sömürü yapın..hatta cok hastaymış gibi gösterin kendinizi, belki kafasına dank eder, erkekler bazen böyle anlıyor. Her yolu deneyin valla

Uc bucuk ay oldu arkadaslar. Konusmayali uc bucuk ay oldu. Iyiye giden bisey yok malesef.
Bosanmak icin neyi bekliyorsun diyeceksiniz biliyorum. Bilmiyorum. Maddi sorun yasama korkum yok, gozum bana yarattigi maddi imkanlarda da degil. Tam aksine bosanirsam herseyin yarisi benim olacak, bu onu korkutur beni degil. Benim tek endisem ailemin dagilmasi, yalniz kalmam. Tek nedenim bu. Baskada bisey yok. Kafamda surekli dusunuyorum. Kv gelinceye kadar kotu degildi evliligimiz, bosanmamiz icin elde tutulucak bi sebep yok, ama ailede olamiyorum. Kafam cok karisik.

Dısarı cıkın, cocukları kayananaya bırakın. Atın kendinizi parklara. Saatlerce yuruyüş yapın, bu bile cok iyi gelecektir.Sadece kendinize alısverıs yapın. Ne seviyorsanız onu alın.. Arkadaslarınızla görüsün mutlaka.. Yalnız bırakmayın kendinizi bunalıma girersiniz! Sonra. Covit evet her seyi kısıtladı ama bütün imkanları degerlendirmeye calsın.. Hatta eve arkadas davet edin bir. İki kişi! Gurbette yalnızlık zordur. Size ne iyi geliyorsa hepsini deneyin... Sabırlı olun, bakın bu sıkıntılarınız hep böyle sürmez, elbet birseyler yoluna giricektir. Gecin kocanızın karsınısına ne kadar bunaldıgınızı anlatın, duygusal sömürü yapın..hatta cok hastaymış gibi gösterin kendinizi, belki kafasına dank eder, erkekler bazen böyle anlıyor. Her yolu deneyin valla
Onu bile yapamam, burda parklara arabayla gidilir, yakin degil yani. Otobus yok. Octopus buyuk sehirlerde olur yalnizca.

Kovidden dolayi arkadas alamam eve, esim karsi gelir. Annesi kiymetli malum, bisey olur diye korkar. Alis veris yapamam, kredi kartimi aldi. Bunalima girersin diyorsun ya ben girdim galiba.

Kovidden dolayi arkadas alamam eve, esim karsi gelir. Annesi kiymetli malum, bisey olur diye korkar. Alis veris yapamam, kredi kartimi aldi. Bunalima girersin diyorsun ya ben girdim galiba.
Ya cüşş diyorum, adam size para vermiyor, bi yere cıkamıyorsunuz. Anasıyla evde kriz gecirmece. Neden sizle yasıyor annesi? Üstelik sizin aranızı bozan o anladıgım kadarıyla, ne demek sizin yemeklerinizi yemiyor.. Adamda Aptal Anacı, ayırt edememiş. Daha ikinizi..

Ya böyle bi an okuyunca Allah affetsin atacaksın kayınvalideyi covidli birinin yanına dedim :) fena fikir değil aslında :)

Oyle biri yok malesef yanimda :)))
Aslında düşünüyorum gelinim ve oğlum olsa konuşmuyolar olsa aradaki o hissedilen gerginlikten rahatsız olur diken üstünde otururum o evde ve huzur olsun diye arayı bulmaya çalışırım.
Nasıl bu durumdan rahatsız olmaz nasıl hala oğlunu doldurur akıl işi değil
He şu da var hadi bu kadın böyle yapıyo oğlu neden arayı bulamasın koca adam sonuçta kaç ay oldu gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcınız olsun

oturduğum yerde nasıl saydırdım kocanıza bir bilseniz... ahlaksız adam! Amerika'ya yerleşmiş ama oranın kültüründen en ufak şey alamamış Arap kültürüne tam gaz devam ediyor! ne demek ilişkiye girmek senin vazifen? Allah ıslah etsin böylelerini...

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.
Sen bizi napacan?? Sen hangisini kendine yakistiriyorsun? Kendini dusunerek bir karar ver. Ben olsam o seyini alir obur taraftan sokardim tovbe tovbe🙃
Sana saygisi kalmamis. Bu adamdan hic bisey olmaz. Annesiyle sizinle ozelini konusuyor bide.

Aslında düşünüyorum gelinim ve oğlum olsa konuşmuyolar olsa aradaki o hissedilen gerginlikten rahatsız olur diken üstünde otururum o evde ve huzur olsun diye arayı bulmaya çalışırım.
Nasıl bu durumdan rahatsız olmaz nasıl hala oğlunu doldurur akıl işi değil
He şu da var hadi bu kadın böyle yapıyo oğlu neden arayı bulamasın koca adam sonuçta kaç ay oldu gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Allah yardımcınız olsun
Ben de aynen senin gibi dusunuyorum. Benim de oglum var. Ilerde evlenince esiyle mutsuz olsa benim icim rahat etmezki. Benim oglumun esi, onun bir parcasidir benim icin. Onlar mutlu olsun diye elimden geleni yaparim. Ama malesef herkes bizim gibi dusunmuyor.... Esime zaten ayri darginim. Tamam, annen icin onemsiz biriyim,anladim. Beni sevmiyor onuda anladim. Zaten bende pna bayilmiyorum. Esimin annesi diye saygi duyuyordum. Ya esime ne gelmis? Bunca yil, sevgiyi biraktim, sevse boyle davranamazdi, ama insan hic mi ozlemez, merhamet duygusu agir basmaz, 3 aydan fazladir esimle konusmuyoruz, ozledim, bitirelim artik barisayim demezmi? Gozunde degerim yokmus. Zaten benden bosanmamasinin sebebini de bana baglili falan diye dusunmuyorum, bosanirsa her sey ikiye bolunucek, parasi gidecek diye bosanmiyordur. Eminim annesiyle bunuda konusmuslardir. Oglunun parasi gidecek diye bosan diye baski yapamiyordur. Yoksa coktan bosatirdi.

Sen bizi napacan?? Sen hangisini kendine yakistiriyorsun? Kendini dusunerek bir karar ver. Ben olsam o seyini alir obur taraftan sokardim tovbe tovbe🙃
Sana saygisi kalmamis. Bu adamdan hic bisey olmaz. Annesiyle sizinle ozelini konusuyor bide.
Aslinda annesi olmadigi zaman aramiz iyiydi. Ben onu anladim. Malesef annesi soz konusu olunca akan sular duruluyor. Annesine toz kondurmuyor. Annem beni herseyden cok seviyor diyor. Sanki bizim annemiz bizi sevmiyor.

Uc bucuk ay oldu arkadaslar. Konusmayali uc bucuk ay oldu. Iyiye giden bisey yok malesef.
Bosanmak icin neyi bekliyorsun diyeceksiniz biliyorum. Bilmiyorum. Maddi sorun yasama korkum yok, gozum bana yarattigi maddi imkanlarda da degil. Tam aksine bosanirsam herseyin yarisi benim olacak, bu onu korkutur beni degil. Benim tek endisem ailemin dagilmasi, yalniz kalmam. Tek nedenim bu. Baskada bisey yok. Kafamda surekli dusunuyorum. Kv gelinceye kadar kotu degildi evliligimiz, bosanmamiz icin elde tutulucak bi sebep yok, ama ailede olamiyorum. Kafam cok karisik.
Söylemiştik bunun böyle olacağını. Hala bosanmak için elde tutulacak sebep yok diyosunuz. Adamın sizi insan yerine koymamasi sizin için bişey ifade etmiyo demek ki, bu kadar değer veriyosunuz kendinize. Siz sonunda delirir bu adamı kıtır kıtır kesersiniz de gene bosamazsiniz. Destek verici yorum yapamiycam, siz kendinize bu kadar köstekken.

Konu sahibi mutlaka youtubeden Fatih civelekoglunu dinle..sana iyi gelecektir.kızı ile beraber soru cevap yapıyorlar.sizin gibi konuları olanlar oluyor ve tavsiyede bulunuyor.eşiniz tam bir ergen.belki Fatih hocanın online terapi imkanı vardır.eşini falan bırak senin kendine gelmen lazım.o videoları izle farkındalığın artacak şuanda seninde kafan karışık,birey olmak kolay iş değil seni anlayabiliyorum.Allah yardımcın olsun.

Söylemiştik bunun böyle olacağını. Hala bosanmak için elde tutulacak sebep yok diyosunuz. Adamın sizi insan yerine koymamasi sizin için bişey ifade etmiyo demek ki, bu kadar değer veriyosunuz kendinize. Siz sonunda delirir bu adamı kıtır kıtır kesersiniz de gene bosamazsiniz. Destek verici yorum yapamiycam, siz kendinize bu kadar köstekken.
Siz beni anlamiyorsunuz. Tamam cok haklisiniz, saygi gostermiyor bana evet ama burada hanginiz kalkipta esim benim bi dediyimi iki etmiyor diye bilirsiniz? Kimisi calismaz vurdum duymaz, kimisi ihanet eder, kimisi kufurlu konusur, kimisi arkadaslara ailesinden daha fazla zaman ayirir falan filan. Yani benim anlatmak istedigim, tamam aramizda bir sorun var ama sorunsuz erkek varmi? Kim mukemmel ki? Bazi seyler vardir dusunmezsin, ihanet, dayak, alkol bagimlisi olmak gibi seyler. Bunlar olunca bosanirsin, cunki bu adam bunu hep yapar,hep boyleydi. Amma benim durumum farkli. Biz iyi anlasiyorduk. Tamam hersey gulluk gulustanlik degildi ama oyle buyuk kavgalarimiz olmazdi. Beni durduran bu. Tamam annesinin etkisinde olmamasi gerek evet katiliyorum ama demekki buda boyle zayif kisiliye sahip biri. Sonunda yalnisini anlayip duzeltirse, eskisi gibi anlasirsak diye dusunuyorum. Bana saygisina geldikteyse, zaten artik parayla ebediyyen tehdit edemiycek,cunki su korona devi gecsin, calisicam. Kendi param olunca ezemeyecek....Kendinizi benim yerime koyun bir anlik, esiniz var iyi anlasiyorsunuz yillarca, bir gun kv sizinle yasamaya basliyor ve esiniz saygisiz birine donusuyor. Evliliyinizi kolay kolay bitirirmiydiniz? Inanin bana her bosanmayi dusundugunuzde akliniza, ama bu adam eskiden iyiydi, kv olmazsa normaldi hersey diye dusunceler kafanizin etini yer.

Karsiligini da aliyor. Birlikte olmak istiyor ama olamiyor. Onun da durumu gulluk gulustanlik degil yani.

Konu sahibi mutlaka youtubeden Fatih civelekoglunu dinle..sana iyi gelecektir.kızı ile beraber soru cevap yapıyorlar.sizin gibi konuları olanlar oluyor ve tavsiyede bulunuyor.eşiniz tam bir ergen.belki Fatih hocanın online terapi imkanı vardır.eşini falan bırak senin kendine gelmen lazım.o videoları izle farkındalığın artacak şuanda seninde kafan karışık,birey olmak kolay iş değil seni anlayabiliyorum.Allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim arkadasim. Youtubedan izlerim de suanda kartim esimde oldugu icin malesef terapi falan almam imkansiz.

Tesekkur ederim arkadasim. Youtubedan izlerim de suanda kartim esimde oldugu icin malesef terapi falan almam imkansiz.
Terapiyi boşver sürekli dinleyin baya etkisi oluyor.en azından kendi kişisel alanınızı korumayı öğrenirsiniz.sizin konunuza benzer konular çok oluyor youtubeden imkanınız varsa şimdi açın dinleyin.bana teşekkür ediceksiniz:) etmesenizde olur yeterki size iyi gelsin.Rabbim yardımcınız olsun

Back
X