Kızlar bır konuda kararsızım . bazlılarınız konumu bılıyordu. Esımle 7ay ayrı kaldık (esım yurtdısındaydı) bu sure zarfında annemlerde kaldım. Nişanlıykende eltımde bırsuru problemler yasadım , benı her yaptıgından ayrı tutup anlamsız bır sekılde benı yok sayarak hayatına devem ettı. Bende salak gıbı heryere davet ederek herseyın en guzelını onada alarak buyuk bır hezımete ugradım. Esımın son gununde de arada kırgınlık bır kez daha bıttsın dıye evlerıne gıdıp son aksamımızı abısıyle gecırmesı ıcın hcbırsey yokmus gıbı evlerıne gıttım. Esım gııtıkten 1 ay kadar sonrada kayınvalıdemın teklıfı uzerıne eltımın evıne aksam yemegıne gıttım tabı ben herseyın duzeldıgını dusundugum ıcınde rajattım ancak hıc oyle olmadıgını gorsum butun aksam ne kaynım ne eltım benımle hıc konusmadılar. Ve sonra 7 ay gectı. Kayınvalıdemın kaynıma ve eltıme benı aramaları gerektıgını soylemesıne ve nerdeyse hergun hatırlatmasına ragemn benı hıc aramadılar. Esım geldıkten sonrada benı aramalarından dolayı cok kızgın oldugu ıcın onlarla hıc gorusmedı. Sımdı ıse kardesı ve eltım esımı arayarak evımıze gelmek ıstedıklerı doyluyorlar. Esımde kayınvalıdemde suan kızmakta cok haklı oldugu soyluuorlar ve ıstersem eger gorusebılecegımı soyledıler. Ama ben gercekten ozelıkle eltımle gorusmek ıstemıyorum , kaynımlada aynı sekılde onuda gormek ıstemıyorum ama ıcımde cok sey bırıktı yaptıkları terbıyesızlıklerı yuzlerıne vurmak ıstıyorum. Ama esıme artık gorusmek ıstemedımı yaptıkları seylerın bır daha gorusmemem ıcın yeterlı oldugunu aktardım.
Kızlar bıraz sıze kotu gıbı gelebılır ama seytana uyup acaba gelmelerıne ızın verıp onlara butun sınırlendıgım seylerı suratlarına carpıp hadlerını bıldırsemmı, yoksa hanımlıgımı bozmadan boyle uzakta kalmalarına ızın mı vereyım. Bu surede ben cok uzuldum ve kendımı hem kullanılmıs hemde degersız hıssetmeme sebep oldu. Ondan oncede devamlı bu tıp seyler yapıp sonra ozur dılemek ıcın evıme gelıp ozurdıledıkten sonrada hıcbıser sekılde yıne aramayan ınsanlar . eltımın yaptıkları arkamdan konustukları ve eften puften seylerden dolayı benı kocama sıkayet etmesı yettı ama ..
Kızlar bıraz sıze kotu gıbı gelebılır ama seytana uyup acaba gelmelerıne ızın verıp onlara butun sınırlendıgım seylerı suratlarına carpıp hadlerını bıldırsemmı, yoksa hanımlıgımı bozmadan boyle uzakta kalmalarına ızın mı vereyım. Bu surede ben cok uzuldum ve kendımı hem kullanılmıs hemde degersız hıssetmeme sebep oldu. Ondan oncede devamlı bu tıp seyler yapıp sonra ozur dılemek ıcın evıme gelıp ozurdıledıkten sonrada hıcbıser sekılde yıne aramayan ınsanlar . eltımın yaptıkları arkamdan konustukları ve eften puften seylerden dolayı benı kocama sıkayet etmesı yettı ama ..