arkadaslar aslında gelmelrını ve neden aramama sebebplerını bende merak edıyorum bu sebeple gelmelerını sglayacagım. ılımlı sorularla bakalım ne gıbı bahanelerde bulunacaklar daha sonrada davranıslaaına gore benımde elbettekı soyleyeceklerım ve bır daha bısey yapmadan once 1 degıl 15 kere dusunmelerı gerektıgını anlatacagım. neyse esım konustu sımdı kardesıyle haftasonu gelecekler bakalım neler olacak . herkese yorumları ıcın tesekkurler. eger sıze yazıp yazılanları okumasaydım hem gelmelerını saglayıp hemde cok kotu konusacaktım . yıne ınsan kendıne bısey yapılınca mantıklı karar veremıyor .dısardan olaya bakmamı sagladınız . tesekkurler
Eşin yurtdışına çalışmaya gitmişse --bunda para vardır-- diyerek duygu sömürüleri ile para istemeye geleceklerdir belki aman bu konuda dikkatli ol.
Kızlar bır konuda kararsızım .
merhabalar.öncelikle şunu söyleyim bu kadar iyi niyetli ve temiz düşünen biriyken asla onlara bişey söyleyemeyeceğini düşünüyorum.ayrıca gelsinler,hanımlık asalet sende kalsın.tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu bir durum.ama bu şekilde utandır,gelsinler,ikramda bulun vs.ama mesafeli bir şekilde,yabancı bir misafir gelmiş gibi seviyeli ve mesafeli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?