Cocugumuz yok. Ispat etmek isteyen coktan ederdi dimi

[/QUOT
Hiç bir erkek yaptım demez, o yüzden boşuna ispat beklemeyin bence. Anladığım kadarıyla daha önce de benzer şeyler yaşadınız. Arkadaşlarını götürüp kendisinin kapıda beklemesi çok sağlam bir karakter ve prensip sahibi olmayı gerektirir. O konuda da eşinizi siz tanırsınız. Ki öyle düşünelim evli barklı adamın gece vakti sizin yanınızda değilde bu tarz ilişkileri yaşayabilen arkadaşlarının yanında ne işi var.
Madem telefondan yakaladınız atlayıp gitseydiniz ve ispatlasaydınız keşke. Şimdi işi iyice pişkinliğe vurmuş. Çocukta yoksa kendinizi düşünün ve hayatı kendinize daha fazla zorlaştırmayın derim ben. 10 yıllık arkadaşlığınızın olmasını bence aileniz çok sorun etmez. Ailenizin kafasıyla düşünürsek zaten evlenmişsiniz ortada toplumca kabul edilmeyecek büyük bir durum yok.
Güçlü durun biraz. Sizi bunu söylemekle tehdit ediyorsa "gerek yok ben söyledim" deyin ve bence öyle de yapın. Ben bir anne olarak evladım benim görüşlerime uymayacak bir şey yapmış olsa da yine de bağrıma basarım, arkasında dururum ki öyle bir durumunuz yok bence abartmışsınız kafanızda. Hayırlısı olsun.