Hanımlar merhaba,
Dünden beri içim içimi yiyor yardım edin lütfen.
Bundan tam bir hafta once gittiğim kuaför salonunda biriyle tanıştım. Konuşmaya başladık ve birbirimizi çok beğendik tanımak istedik.
Benim normalde erkeklere güvenim yokken kadın kuaförü biriyle görüşmem normal şartlarda mümkün değil. Ama o kadar üstüme düştü o kadar ilgilendi ki şans verebilirim dedim. Dışarıda görüştük çay kahve içtik yanlış bi davranışını görmedim buraya kadar sorun yok. Kullandığı instagram hesabı iş hesabı yaptığı saçları koyuyor bundada sorun yok ama çok fazla kız takip ediyor. Müşterilerini takip etse siz düşünün zaten. Bunu da göze aldım ben tabii.
O salona ilk kez gitmiştim ve kasada çalışan bi kız vardı tuvaleti sormuştum bilmiyorum ben bugun başladım demişti bana. Aralık Ayının 28 inde gittim bugun tam 7 gün oldu öyle düşünün. Hatta hayırlı olsun falan demiştim kıza. Dün benimkinin istagtamına baktım ki bu kızı da takip etmeye başlamış. Daha once etmiyordu dün işe gidince takip etmiş anladım. Baktım o kasada ki kız.
Hemen buna sordum canım dedim eslem kim? Bizim eleman dedi kasada duruyor. Dedim kaç günlük eleman? Dedi 15 gün oldu.
Ben bunun üzerine aradım bunu dedim ben daha 5 gün once geldiğimde o kız oraya yeni başlamıştı bana diyosun 15 gün oldu. Ya hayır oyle değil o kız bir ay once görüşmeye geldi 15 gün once başladı vs bi saçmalamaya başladı. Bende dedim ki tamam öyle mi? Seni cidden adam sanmıştım dedim ve kapadım teli yüzüne. Ya hangi ara samimi oldun da instagramdan takipleştin ? Bİ de sorun zaten takipleşmesi değil bana 15 gün oldu başlayalı demesi yalan söylemesi. Bana sonra mesaj attı ağır konuştun benden özür dilersen seni affetmem diye baktım hala benim özür dilememi bekliyor hiç bişey yazmadım instagramdan çıkardım bunun için demek beni engelledin dedi ve o da daha bişey yazmadı. Tüm gece de whatsapta çevrimiçiydi 2 ye kadar falan. Benim derdim yalan söylemesiydi. Yalanın büyüğü küçüğü olmaz. Sonradan ya sen kızarsın ondan 15 gün dedim deseydi yine alttan alırdım ama bu kendini haklı çıkarmaya çalıştı daha da fazla. Şimdi içim içimi yiyor. Siz olsaydınız o yalandan sonra konuşmaya devam edebilirmiydiniz?