• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız Napardınız ?

sen 1 haftalik adama hesap sorup posta koyunca normal, o elamanini ekleyince anormal, senin bunu sorman bile abes yaaa, madem kaldiramicaksin sosyal adami uzak durcan. erkekler tarih konularini gün gün hatirlamayabilir düz hesap bi sey demis iste amma büyütmüssün ya. biraz cool kadin olsana yaaa

8 yıllık kocamı bu kadar sik boğaz etmiyorum. 2 günde nasıl bu kadar sahipleniyorsunuz bu adamları anlamak zor gerçekten.

Kadın kuaförüyle ilişki düşünmezmiş. Kadın kuaförlüğü de bir meslek. İnsanlar ekmeğinin derdinde sizin düşündüklerinize bak

Kız ben salona gittiğimde yeni işe başladığı söyledi bu bana 15 gün oldu dedi. 3 günlük kızla nasıl samimiyetin oldu derler adama yersiz mi tepkim Allah aşkına?
Eee siz de 5 gün önce tanıştığı kızsınız canımlı cicimli konuşup hesap soracak kadar samimi olmuşsunuz? Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne mi inanmıyorsunuz?

Ya bunda ne var. Belki kız 15 gün önce geldi işe başlangıcı yapıldı ama faal olarak 5 6 gün oldu.
Ya da bunu mu takip edecek 10 gün mü oldu 20 gün mü?

Baya baya tehlikeli kıskançlık sizinki...

Burada böyle kadınları görünce inanamıyorum. Şaka mısınız ? Bu şekilde kimseyle 1 ay bile ilişki yaşayamazsınız. Sanki evinde kalmis gibi muamele yapmışsınız alt tarafı instagramdan eklemiş. Insanlarin birbirlerini ınstagramdan eklemeleri asik olduklari anlamına gelmez. Ayrıca kuaförler aldatır da öğretmenler ya da polisler aldatmaz gibi bir kural mi var ?
Biraz özgüvenli olun. Aşırı ozguvensizsiniz.

Back
X