- 20 Ekim 2009
- 9.587
- 18.286
- 823
- Konu Sahibi kader57899
Düşünmenize gerek bile yok. Dünyada bir şansı hak eden biri varsa o da bu kişi. Ne varmış madde kullanıp, hapiste yattıysa.Ya kendisine 18 yaşındayken tanıdım 2017’de o zamanlar o 25 yaşındaydı ilişkimiz bayağı iyiydi ama o madde bağımlısıymış ben bunu çok sonra öğrendim ilk cinsel deneyimim onunla oldu sonrasında kaçalım dedi bana tabi ozamanlar bir şeylerin yanlış gittiğini anladım olmaz dedim ailemden iste istemedi bıraktı beni sonrasında hayatta başka bir kızı aldı hemen annesiyle beraber kaldığı evde o kızda kaldı o kızla beraber aynı dövmeyi yaptırdılar bol bol fotoğraf attılar o zamanlar çok acı çekmiştim hatta intihar bile ettim çok beddua ettim ona aradan yıllar geçti hapse girdi beş yıldır hapiste tabi o süreçte benim hayatıma birileri girdi bu hapisteyken iki sene öncesinde beni sordurmaya başlamış bulun onu rüyalarıma giriyor diye söylediği kişiler de bana ulaştı ilk baş kabul etmedim sonra görüşüne gittim özür diledi pişman olduğunu söyledi çıktığında bir yuva kuracağımızı söyledi bekler misin beni dedi bir yıl cezası kalmış bu arada yasa gelirse ekimin sonunda çıkacak yasaklı maddeyi de bırakmış benden bir şans daha istedi sizce o şansı ona vermeli miyim
Ailenizin hayalindeki damat, sizin de hayalinizdeki koca olacak bu herif.
Kim takar eğitimli, madde ya da suç geçmişi olmayan işinde gücünde adamları. Hem de böylesi varken.
Bazı insanlar dayağı hak ediyorlar gerçekten.