Siz olsaydınız ne isterdiniz hediye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banene niye göndercemişim sana kim alıyosa o yollasınsempatiksalakcinni

ne bilemn ben bilsem şimdiye kadar kararsız kalmayıp üstüme başıma bişeyler alırdım

neyse hepinizin biyerinde pireler uçarkene ben örnek olam bi yandan çağan beyi saliiyim utanın utanın bu kadın hergece nöbette kalkalım bu kadında sıkılmıştır dediğiniz yok sonrada anam ben hamilemiyim bende günüm geçti başlarsınız yarınkaydirigubbakcemile3 ayrılın herfilerden nennnn ben yatamıyom zatii doğumdan berii:sinifsinif:ben olsam ne isterdim eğer hediye oğluma olcaksa muhtemelen kıyafet isterdim bişiy yiyemediğine göre yada bi bebeğe ne hediye alınabilirki başka gece gece bu geldi aklıma kendime olmş olsa bak bunu hiç düşünmedim bende ne olsa beğenirim zatennzemuszemus benden bu kadar gecegece bu kadar çalıştı kafacağzım

benimde aklima birsey gelmiyor, zaten önemli olan burdan bir hatirasi kalmasi bizeyerimseniben

bu sefer ciddi ciddi cevap veriyorum
ben hediye çekilişine katılmadım eğer katılsaydım bunu söylemezdim
şimdi size fikir olsun dedim
ben olsam kıyafet istemezdim
daha kalıcı bişey olsun isterdim çünkü kıyafeti en fazla 1 ay kullanabilir malum büyüyorlar
mesela odasına bi süs olabilir, resim çerçevesi olabilir, oyuncak olabilir gibi...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet scedcedu bencde alkış...
benımde aklıma kıyafetten baska bıse gelmemıstı ama senınkı cok manidar olmuş..ama ben rize de nerden bulacam öle sımdıden stres yaptım bak..
ayrıca poseidon san da katılıyorum cnm önemlı olan buradan hatırası kalması... okuldan arkadaslara anlatıyorum ocak annelerıyle şöyle konusuyoruz böyle paylaşıyoruz hedıyeleşme vs deyınce herkesin hosuna gıdyor..ne hoş dıyorlar.. gercekten de öyle cok hoşşş :))

hadi size bi kıyak daha gelsin benden :)

dışarıya çıkıp orjinal şeyler alamayan arkadaşlarım
internetten sipariş verebilirsiniz hepsiburada 'dan alırken kargo ücretini de siz ödüyorsunuz gittigidiyorda durum biraz farklı genellikle alıcı ödüyor bebeshoptan da alabilrisiniz.
fatura adresine kendi adresinizi yazarsınız hediye paketi istersiniz ve gitmesini istediğiniz adresi verirsiniz.

pis sced niye katılmadın
hande ben kimseye demedim kkyi bi gocam bi anam biliyi gocam ilgilenmez anam da bilemez ne olduğunu kkyi kıskanıyom kimse aramızdaki ilişkiyi bilmesin isteyom:enbuyukkk:

pis sced niye katılmadın
hande ben kimseye demedim kkyi bi gocam bi anam biliyi gocam ilgilenmez anam da bilemez ne olduğunu kkyi kıskanıyom kimse aramızdaki ilişkiyi bilmesin isteyom:enbuyukkk:

size fikir vermek için katılmadım deeerrrrrmişimm
sorma ya çok pişman oldum ben de katılmadığıma
keşke katılsaydım dedim

Hoya
Ben soracaktim iyiki acmisin topigi. Burda almanlar hediye alacaklari zaman sorarlar ya ne istiyosunuz diye adamlar sürpriz bilmiyolar.

Ben kitap istiyorum ama son zamanlarda ne okunuyor bilmiyorum orda.
Göndermek icinde krem cay gibi seyler yollamayi düsünüyorum kalici bisey yada kiyafet almayi beceremem bari kullanilip ise yaricak bisiler olsun diye bakicam.Burda yumurta bayrami geliyor o yüzden hertarafa yumurta tavsan civciv figürleri filan var size cok sacma gelir görseniz.

aman esmer bensem alma evborcamdan geçilmiyi sanki düğünde herkes borcam almış anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…