Siz olsaydınız ne yapardınız?

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Merhaba hanımefendiler
Kısaca anlatmaya çalışacağım

Biriyle tanışmtım. İlk görüşmeyi gerçekleştirdik memnun olduğunu tekrar görüşmek istediğini söyledi ve üç gün ses çıkmadı. Bir bahaneyle yazdım o da istemediğini belirtmedi normal konuştu. Sonra bana sorular falan sordu yaşımı bahane etti olmaz falan dedi halbuki yalan aramızda bir ay falan vardı. Kesinlikle bahane yani. Biraz tartıştık sonra numarasını sildim doğal olarak o da engelledi beni sosyal medyadan her yerden.

Şimdi engellemi kaldırmış 2 aydır kesintisiz durumlarımı takip ediyor.

Siz olsanız noluyor gibisinden yazar mısnız
Ya da naparsınız

Son düzenleme:
Merhaba hanımefendiler
Kısaca anlatmaya çalışacağım

Biriyle tanışmtım. İlk görüşmeyi gerçekleştirdik memnun olduğunu tekrar görüşmek istediğini söyledi ve üç gün ses çıkmadı. Bir bahaneyle yazdım o da istemediğini belirtmedi normal konuştu. Sonra bana sorular falan sordu yaşımı bahane etti olmaz falan dedi halbuki yalan aramızda bir ay falan vardı. Kesinlikle bahane yani. Biraz tartıştık sonra numarasını sildim doğal olarak o da engelledi beni sosyal medyadan her yerden. Şimdi engellemi kaldırmış 2 aydır kesintisiz durumlarımı takip ediyor.

Siz olsanız noluyor gibisinden yazar mısnız
Ya da naparsınız
Hiç bir şey yapmam.
Adam bahaneyle istemediğini göstermiş,yeterlidir benim için.

Hiç bir şey yapmam.
Adam bahaneyle istemediğini göstermiş,yeterlidir benim için.

Engelli kaldırmış ve whatsapp durumlarıma bakıyor. Belliki pişman oldu. Hepsine bakıyor. Engellemmiştin noldu söylemek istediğin bişey mi var demeyi düşündüm. Yoksa geri dönmek için yazmam tabii ki , önceden yaptığı terbiyesizce davranışından dolayı haddini bildirmek için

Engelli kaldırmış ve whatsapp durumlarıma bakıyor. Belliki pişman oldu. Hepsine bakıyor. Engellemmiştin noldu söylemek istediğin bişey mi var demeyi düşündüm. Yoksa geri dönmek için yazmam tabii ki , önceden yaptığı terbiyesizce davranışından dolayı haddini bildirmek için
Pişman olan insan duygularından eminse pişmanlığını dile getirir.
Had bildireyim derken daha çok kalbiniz kırılmasın.

Back
X