Siz olsaydınız ne yapardınız .

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
35
Daha önceki konulari açtıktan sonra kendimde çok fazla şeyi durdurdum düzelttim farkına vardım aldığım cevaplar sayesinde . İnsan kendisini ayna olmadan göremiyor. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var . Konuya gelecek olursak ; kayinvalde ile olan sorunlar malum. Uzun süredir ne evde ne de aklımda bu konu hiç geçmedi olmadı . Hayatıma baktım halimden memnundum . İyi gidiyordu taa ki pazar gününe kadar . Pazar günü ailecek pikniğe gittik eşim de bı degisiklik vardı belliydi morali bozuk düşünceli kaygılı endişeli bı hâli vardı . Bana anlatmadı o gün ama sonra söyledi ısrar edincw . Kv onu aramış ne olmuş da bı elini öpmeye gitmemisim x ile anne kız gibiymisler onun yerini kimse tutamazmis ( x kişi eşimin rahmetli eşi ) eşimde demis ki hadi kendin inandın ,herkesi de inandırdın ben de dinliyorum hayretle seni sen öbür tarafta nasıl kandiricaksin demiş ( rahmetliye dünyayı zindan etmiş zamanında ) . Bu defa sen adammisin avucunun içine almis seni altına araba çektiler ( arabayı biz kendimiz aldık krediyle hâlâ ödüyoruz arabayı kimse almadı bize ) kendini sattın demiş . Eşim çıldırmış . O da kötü soylemis . Sonra eşime sen dur neler öğreneceksin biliyor musun çocuğunu neden babası görmeye gelmiyor ( ilk evliligimden kızım var babası görmeye gelmiyor bu benim ile ilgili bir problemmis ) yakında ortaya çıkaracakmis araştırıp sorusturuyormus . Eşimin kalbine beynine nifak sokmaya çalışıyor . Eşim de sen benim karım hakkında konusamazsin nasıl bı annesinn sen ,karım kötü olsa suçlu olsa bile bunları sen bana nasıl dersin diyebilirsin demiş . Anlayacağınız o ki durum ben sustukça cirkinlesti . Özür dilemedigim ,elini öpüp kendi uydurduğu sorunda suçlu olmadığım için bunu kabul etmediğim için kadın durmuyor .

Bittim . Ne yapicam şaşırdım . Rahat vermiyor huzur vermiyor kadin

Yok sayacaksiniz. Esiniz zaten sizi taniyorsa bu soylenenleri size anlatmasi bile sacma. Dogru anladiysam piknikte kv.de de vardi. Boyle bir insanla piknige gitmek icin mevlana olmak lazim. Esinizin annesi atsa atilmaz, satsa satilmaz insan ailesini secemiyor ama mumkunse tek basina gorussun, sizi dahil etmesin. Kv.nin soylediklerini de size anlatmasin. Anladigim kadari ile ikinizin de 2.evliligi yani tecrubeli olmasi lazim. Huzur istiyorsa bunu saglamali.

Uzak dur. Kafana takma.. Eşin senin arkandaysa gerisini düşünme ne derse desin.

Az önce de başka bir arkadaşa dediğim gibi sizi üzen insanlara selam bile vermeyin.
Pikniği rüyasında yapsın!

Piknikte yoktu pikniğe biz gittik ailece onunla en son ki tartışmadan sonra hiç görüşmedik bir araya gelmedik düşük yere aramış eşimi

Ya wlahhi ağzım açık okudum rabbim hayrlı kapılar açsın sana inşallah

allah kolaylık versin . Görüşmeyin . Pandemi var . Ona karşı süresiz karantina uygulayın

esiniz ne guzel cevap vermis, bravo ona.

siz de takmamaya calisin, yokmus gibi davranin.

ben olsaydım ne yapardım
boyun bükmez uzak kalmaya devam ederdim

eşiniz bunları anlatırken sakın sizde kv ye saydırmayın sadece dinleyin
ve iyi konuşmaya çalışın
kv konuşmaya devam ederse sizin hakkınızda eşiniz iyice anlar sizin doğru olduğunuzu

Elbette sinirlenmeniz üzülmeniz lazım ama uzun süre degil eşiniz yanınızda sizin hakkınızda konuşan kişi payına düşeni almış anne olarak kendini rezil etmiş bu ona yeter de artar.
Sizin geçmiş yaşantınızda neyi öğrenmek istiyorsa öğrensin onu baglamaz eger eski eşinizi iyi göstermek istiyorsa zaman onun ahlak da onun

Eşinizin sizin tarafınızı savunması büyük bir artı , çoğu erkekler kök ailelerine karşı pasif kalıyorlar şahsen bende bunu çok yaşadım. Bazı insanlar sustukça daha çok tepenize çıkmaya çalışırlar önemli değil, nasıl insan oldukları ortada eşiniz de bunu görüyor, bunların seviyesine inmeyin kendinizi toparlayın, görüşmemeye devam edin. Siz ağzınızla kuş tutsanız bu insanlar sizi sevmez bunu kabullenin ve bu insanlar için kendinizi sakın üzmeyin)

üşenmedim kv ile ilgili tüm konularınızı okudum zaten sonradan da hatırladım konunuzu. Öncelikle bebeğinize çok geçmiş olsun.

Kv çok tehlikeli bir kadın. Kıskançlığını buradan seziyorum. Dik durmanız ve asla muhatap olmamamız gereken bir kadın. Lütfen ezilmeyin,ezdirmeyin kendiniz o telefon konuşmasını yapan daha neler neler yapar geri çekilmeyecektir. Korkak bir şekilde köşenizde kısılı beklemeyin yeter demeyi bilin. Bu konuyu halledecek olan eşiniz. aradaki mesafeyi o koruyacak. Hatta o da görüşmeyecek. Zira kimse benim kocam hakkında da böyle konuşamaz kimse yuvama mutluluğuma dil uzatamaz. Karı koca olarak gardınız düşürürseniz sadece o kadını sevindirirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…