- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
sağol canım cevap için bunlar bir kısmı sadece eşimde bana hak veriyor amaa arada kalıyormuş kalcak ne var aanneni al getir gelmezmiş kızı olmadan böyle saçmalık var mı annesinden ayrı kardeşlerinden ayrı aldım nasibimi zaten görüşmemek en doğal hakkımValla ben direk saçından tutar klozete sokardim ama siz şeeeyapmayin tabi
kilidi bozuk ki olsa kitlerdim zatenben olsam ne kuaföre ne görümceye güvenirdim.
bazı insanlarda yatak odasının tuvalet mutfaktan farkı yok kafalarına göre dalarlar. rahatsız oluyosan kitliycrksin buladar basit
kilidi bozuk ki olsa kitlerdim zaten
kardeşi bide eşim 7 yaş büyük,çok kavgacı çirkef,3 görümcesi var 3üyle saç başa girmiş kimseyle görüşmüyor koca sülalesindenSen de benim gibi tek cocuksun sanırım. Kv senin kardesin yok dediginde sen yavrulamissinda ne oldu? de. Görümcenle olan olayi tam anlamadim ama esin ne derse desin, bana insan gibi muamele etmeyi ogrensin ablan sonra görüşürüz dersin olur biter. Zorla degil ya
görümce dedi hep bunları zaten,iftira atıp sürekli laf sokan ,patavatsızSen de benim gibi tek cocuksun sanırım. Kv senin kardesin yok dediginde sen yavrulamissinda ne oldu? de. Görümcenle olan olayi tam anlamadim ama esin ne derse desin, bana insan gibi muamele etmeyi ogrensin ablan sonra görüşürüz dersin olur biter. Zorla degil ya
hep doğuk mesafeliyim anlamıyorlar ki yüzsüzlükte üstüne yok evine gitmedim evime geliyor ben olsam alınırım yani4 senede 2 kere gelmiş zaten,bu seferlikte eşinin hatırı için kabul et ama Ona karşı tavırlı ol,yatak odanı da kitle.Soğuk davranırsan ,mesafeli davranırsan aynı hatayı daha yapamaz.
O zaman de ki senin gibi kardesim olacagina hic olmasin daha iyi de.görümce dedi hep bunları zaten,iftira atıp sürekli laf sokan ,patavatsız
ben çok sessizim hep sustum ,en büyük hatam bu işteŞimdi tekrar okudum. Kuaför annenizin sozunden cikmadiginizi söylemiş. O kuaföre bir daha gitmeyin gorumceniz böyle bir şi soylerse de annemin kafasi çalışıyor dinliyorum deyin ve susmayinnn. Hatta ben sizin yerinizde olsam gorumcemin acigini bulur her firsatta canina okurdum.
Hizmet etme yatak odasına girerse de serçe uyar. Esine kötüleme ama sen canina oku o aptalin;-)hep doğuk mesafeliyim anlamıyorlar ki yüzsüzlükte üstüne yok evine gitmedim evime geliyor ben olsam alınırım yani
Artik susmayacaksin o zaman;-)ben çok sessizim hep sustum ,en büyük hatam bu işte
bende bayramlarda gittikçe görüyorum çoook seneler evvelden tanışıyoruz zaten kalbini yaptıklarını biliyorum bunlar son olanlar4 yilda 2 kere gelince mi bunlar yasandi? İnanasim gelmedi vallA
Evi uzakta,kvye tatile mi geldi?bende bayramlarda gittikçe görüyorum çoook seneler evvelden tanışıyoruz zaten kalbini yaptıklarını biliyorum bunlar son olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?