siz olsaydınız ne yapardınız

bende bayramlarda gittikçe görüyorum çoook seneler evvelden tanışıyoruz zaten kalbini yaptıklarını biliyorum bunlar son olanlar
Hmm anladim onceden tanisiklik varsa tamam
Mesafeli ol soguk davran
Ama esine soylersen sen kotu olursun bak
Birsey oldugunda gorumcene aninda tepkini goster ki birikmesin

Hmm anladim onceden tanisiklik varsa tamam
Mesafeli ol soguk davran
Ama esine soylersen sen kotu olursun bak
Birsey oldugunda gorumcene aninda tepkini goster ki birikmesin
işte canım hiç gelmesin görmeyim ki evimde olay çıkmasın çok doluyum kavga ederim böylesi daha kötü olur

Yani yatak odasına girip çocuk uyutmuş ne var bunda

Benim yatak odamın kapısı açıktır çok da umrunda olmaz başkasının evinde de bence fark yok ama git demeden girmem

Bu kadar önemli mi yani o zaman söyle yüzüne eşine ya da Kv ye arkadan konuşacağına yüzüne söyle X yatak odamda ne işin var diye şakaya vur

4 yılda 2 gelmiş 3 olsun bir şey olmaz

Bu sefer susmaz güzelce de ağzının payını verirsin

Hepi topu iki kere gelmiş evinize. Yedi kat yabancıyı idare ediyoruz yeri geliyor. Bence görümce patavatsız biraz ama eşinizin hatrına da idare edilir yani. Ne desin adamcağız eşim seni istemiyor mu? İpleri koparacak kadar istemeyecek kadar bişey göremedim. Ben olsam idare ederdim. Rahatsız olduğunuz durumları söyleyin ya da siz de laf sokun:)

çokşeyler yaşdım iğrendim artık başkası olsa küser konuşmaz merhabalaşıyorum eşimin hatrına zaten ama evime alıp da canımı sıkmıycam benim hiçbir türlü yanımda olmuyorlar canları istiyor gezmek olsun,dedem vefat etti ne kv kimse aramadı başsağlığı için utanmaları lazım şimdi ne yüzle gitcez diye ama yok onların yüzünde gözleri maalesef

eşim haklısın diyor zaten o da hep kavga eder çoook patavatsız ya bildiğin gibi değil moralini alt üst eder gider
Sen bilirsin sonra uzulme de
Erkekler yanardoner yaratiklardir
Yarin ah anam ah bacim diye kosa kosa yanlarina giderse sasirma
O durumda sen yalniz kalirsin
Hele ki gorumcen senin bu tavrini anlarsa daha beter olur senin gorusmek istemedigine karsilik o da surekli abisini cagirir goruselim der sen onlar gorusurken saf saf evde koca beklersin gun gelir
Benden soylemesi, erkeklerin hepsi bu model cunku

bilmiyorum gerçekten bebeğimiz olmuyor kalbi nasıl bir insan 2 yıl bebeği olmadı onunda anlamaası lazım habire eşime çocuğunun reimleri videolarını atıp duruyor insan onların olmuyor der düşünür kastine yaptığını düşünüyorum artık hergün gönderiyor ALLAH a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…