- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Trolll :)))Hocam bir daha sorar mısınız?
Kaynanalar bu dediklerinizi yapmıyor muMerak ediyorum üzülüyoruz, kızıyoruz, sinirleniyoruz, bazen ah’lar bazen pişmanlıklar, bazen keşkeler, bazen üzüntüler peki siz kayınvalide olsaydınız?
Anlaşılır değil miKaynanalar bu dediklerinizi yapmıyor mu
Hiç anlaşılır değil konu.
Ayrıca dert de değil sanki.
Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse kimse yapmıyor :) “İnsan” olarak söylüyorum.Anladığım kadarıyla genelde kayınvalide ile ilgili olumsuz konular açılıyor ya heh işte bu ablamiz sanırım çok üzerine gidildiğini düşündü..
Ki öyle ise eğer bence kesinlikle yanlış düşünmüş..
Burada olaylar ve yaşanılanlar bize yazıldığı kadarını inandiriyor ve bu yazıldığı kadari sadece kayınvalide olarak değil bir insanın yapmaması gereken hal ve hareketler içeriyor.
Benim nezlimde en ufak bir farkı yok elti kayinvalide , komşu, eş dost..isim koymak yerine ben hepsine tek bir şeyle ifade ediyorum..İnsan..Hepsinide aynı değer gücünde yargiliyorum.
ay ben deAnlaşılır değil miAy ne güldüm.
Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse kimse yapmıyor :) “İnsan” olarak söylüyorum.
Hanımefendi, yanıtlamak istemediğiniz konuları görmezden geliniz. Engelleyiniz. Ama lütfen cevap yazmayınız.Önce evladım mutlu olsun isterdim. Gelinimden de sadece saygı isterim. Tabiki karşılıklı olarak. Ayrıca canim merak ettim senin yaş sınırın kaç ya. Sen konu açınca kendi mi ankette soru çözer gibi hissediyorum. Sürekli soru. Ya topluca sor yada derdini anlat. Burası bir derdim var platformu. Soru cevap değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?