- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi maydanozca04
-
İşine bak hadi beni zorlama. Ban yedirme banaSeni Allaha havale ediyorum. Peygamber efendimizin hatrina, ölmüs annemin ögrettiklerine, babamin ögütlerinin hatrına seni Allah’a havale ediyorum.
Yah o kadar ufuk genisletiyorsun ki kaynana olunca ne yapman lazım onu araştıryorsunEski Türk filmlerini eskiler izlesin ben değil. :* Daha Ufuk geliştiricilere bakıyorum ben.
:*********İşine bak hadi beni zorlama. Ban yedirme bana
Sen de Ufuk genişlettiğini için herşeyi dökmüşsün doğru. Gören de bilim insanı sanır. Dua et otur da bacım.Yah o kadar ufuk genisletiyorsun ki kaynana olunca ne yapman lazım onu araştıryorsun
Ağzına sağlık
Adı üstünde bir derdim var platformu senin gibiler anlamaz. Allah şükür dualı imanlı insanım. Duami her zaman ederim ediyorum da. Allah var gam yok. Ayrıca senden daha bilgin olduğum açık ve net bir şekilde belli. Hadi git sütünü iç,ders çalışSen de Ufuk genişlettiğini için herşeyi dökmüşsün doğru. Gören de bilim insanı sanır. Dua et otur da bacım.
Aynn bencede.
Imanli insan, boyle konusmaz. Sen cok ust icmis olmalisin Marka versene ben de senin gibi oliiiimAdı üstünde bir derdim var platformu senin gibiler anlamaz. Allah şükür dualı imanlı insanım. Duami her zaman ederim ediyorum da. Allah var gam yok. Ayrıca senden daha bilgin olduğum açık ve net bir şekilde belli. Hadi git sütünü iç,ders çalış
Ales falan dusunsene sen ya. Ben dusunuyorum da. Hani ben olamazsam sen olursun belkiAdı üstünde bir derdim var platformu senin gibiler anlamaz. Allah şükür dualı imanlı insanım. Duami her zaman ederim ediyorum da. Allah var gam yok. Ayrıca senden daha bilgin olduğum açık ve net bir şekilde belli. Hadi git sütünü iç,ders çalış
Konuma edenler utansin.Aynn bencede.
sen bildiğinden şaşma mazallah dibe vurur.Imanli insan, boyle konusmaz. Sen cok ust icmis olmalisin Marka versene ben de senin gibi oliiiim
:))sen bildiğinden şaşma mazallah dibe vurur.Mune
Hadi git. TerbiyesizMune Hesabimi siler misin, Dinli imanli diye kendilerini lans edenlerden bir kurtulayim bogdu buralar :)
Vicdansiz kaynadi buralarHadi git. Terbiyesiz
Ya sen önlisans yazmissin bilgilerine ne alesi uçma bu kadar sakin ol saygı dersi verirken sende az değilsin önce kendine bak iyi akşamlar :*Ales falan dusunsene sen ya. Ben dusunuyorum da. Hani ben olamazsam sen olursun belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?