• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ediyorum üzülüyoruz, kızıyoruz, sinirleniyoruz, bazen ah’lar bazen pişmanlıklar, bazen keşkeler, bazen üzüntüler peki siz kayınvalide olduğunuzda ?
Orası hiç belli olmaz insan gaşlanınca yapmam dediklerini yapıyor, Allah hepimize gayırlı insanlar olmayo hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

Hanımefendi, yanıtlamak istemediğiniz konuları görmezden geliniz. Engelleyiniz. Ama lütfen cevap yazmayınız.
Niye sana mı sorucam yanıt verip vermeyecegime. Sürekli bir soru fake olduğunu düşünmeye başladım artık. Herkesin demekki kaynanaya derdi var ki yazıyorlar. Kaynanalar da ne yazık ki geçmişte gelin olduklarını unutuyorlar yada kendileri gibi kaynanadan cekmemisler. Helede anlayışsızlik hat safhada. Gerçi bunun kaynanalikla alakası yok sadece kimi insan doğuştan öyle olur. Sİz ya bekarsiniz ya kaynanadan çekmemissiniz yada kaynana adayisiniz. Eğer öyleyseniz lütfen gelininize gelin değilde kızınız gözüyle bakın. Ok neyse siz İlk okul sorularınıza devam edin

Niye sana mı sorucam yanıt verip vermeyecegime. Sürekli bir soru fake olduğunu düşünmeye başladım artık. Herkesin demekki kaynanaya derdi var ki yazıyorlar. Kaynanalar da ne yazık ki geçmişte gelin olduklarını unutuyorlar yada kendileri gibi kaynanadan cekmemisler. Helede anlayışsızlik hat safhada. Gerçi bunun kaynanalikla alakası yok sadece kimi insan doğuştan öyle olur. Sİz ya bekarsiniz ya kaynanadan gelmemissin yada kaynana adayisiniz. Eğer öyleyseniz lütfen gelininize gelin değilde kızınız gözüyle bakın. Ok neyse siz İlk okul sorularınıza devam edin
Kimden güzel kaynana olur gördük hahahah! Evet benim hesabimda bana soracaksin

Tek hayalim eşim de ben de o yaşlara geldiğimizde sağlıklı olalım emekli maaşlarımızı ezelim gezelim öpüşe koklasa tatil yapalım

Ne torun bakarım ne de kimsenin hayatına karışırım elimden geldiğince düğün dernek eşya takı sonrası tatlı tatlı gelip gitmeler

Tek hayalim eşim de ben de o yaşlara geldiğimizde sağlıklı olalım emekli maaşlarımızı ezelim gezelim öpüşe koklasa tatil yapalım

Ne torun bakarım ne de kimsenin hayatına karışırım elimden geldiğince düğün dernek eşya takı sonrası tatlı tatlı gelip gitmeler
Cevap gibi cevap :)))

Merak etme müshil içerim geçer. Dert etme kendine sen anketine kafa yor
İşte burda anketime yoracak değil, kitaplarımla başbaşa kalacağım sen de kötü kalbinle insanlara fesatlığını dökmeye devam et. Rabbim görüyor, şu yetime öksüze ettiğin lafları!

Evli, cocuklu, ergen tripleri. Üşütüp daha da hasta olma diye kapatacağım tabi canım benim, insanlık ölmedi
Ay ay. Yaş buyusede içimdeki çocuk ölmüyor ne mutlu bana. Ama olgun çocuk işte canım. Sen gitte derslerini yap. İkinci dönem baslicak hazirlan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X