- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Çocukların diyorum, çok şanssız :)Ay ay. Yaş buyusede içimdeki çocuk ölmüyor ne mutlu bana. Ama olgun çocuk işte canım. Sen gitte derslerini yap. İkinci dönem baslicak hazirlan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukların diyorum, çok şanssız :)Ay ay. Yaş buyusede içimdeki çocuk ölmüyor ne mutlu bana. Ama olgun çocuk işte canım. Sen gitte derslerini yap. İkinci dönem baslicak hazirlan
Yetim ve öksüzlukle ne alakası var bu soruların. Ona bakarsan bende yetimim. Sana yetimliginle oksuzlugunle laf eden oldu. Nerden nereye getiriyorsun bir derdi varsa gerçekten anlat yardımcı olalım. İnsanların o kadar derdi varken durmadan anket soruları hazırlama. Derdini söyle bizde tamam diyelimİşte burda anketime yoracak değil, kitaplarımla başbaşa kalacağım sen de kötü kalbinle insanlara fesatlığını dökmeye devam et. Rabbim görüyor, şu yetime öksüze ettiğin lafları!
Ayıp yaptığın ne naif ruhumu görmüşsün azıcık okuyup da ne başka bir şeyi. Sen yetim belki kırk yaşındasın ben yetimim yirmi. Abla olarak iyi davranacağına hemen saldırmayı seçtin günahYetim ve öksüzlukle ne alakası var bu soruların. Ona bakarsan bende yetimim. Sana yetimliginle oksuzlugunle laf eden oldu. Nerden nereye getiriyorsun bir derdi varsa gerçekten anlat yardımcı olalım. İnsanların o kadar derdi varken durmadan anket soruları hazırlama. Derdini söyle bizde tamam diyelim
Allah'a şükür benim evlatlarim çok şanslı. Öyle olmasa annelerine düşkün olmazlar. Ayrıca sen kimsin de benim çocuklarıma laf ediyorsun. TerbiyesizÇocukların diyorum, çok şanssız :)
Çocuklarına değil sana söyledim ben abla. İşte bunu bile anlamıyorsun. Şanslıysa Allah sana bağışlasın. Ne diyeyimAllah'a şükür benim evlatlarim çok şanslı. Öyle olmasa annelerine düşkün olmazlar. Ayrıca sen kimsin de benim çocuklarıma laf ediyorsun. Terbiyesiz
Ben de sana derdini söyle yardımcı olalım diyorum. Sen neden bahsediyorsun daha. Önce derdini söyle bizde gereğini yapalımAyıp yaptığın ne naif ruhumu görmüşsün azıcık okuyup da ne başka bir şeyi. Sen yetim belki kırk yaşındasın ben yetimim yirmi. Abla olarak iyi davranacağına hemen saldırmayı seçtin günah
Sen de vicdansız abla, Allah razı olsun.Allah'a şükür benim evlatlarim çok şanslı. Öyle olmasa annelerine düşkün olmazlar. Ayrıca sen kimsin de benim çocuklarıma laf ediyorsun. Terbiyesiz
Kurtuluyorsun işte. Az sonra siler beni muneBen de sana derdini söyle yardımcı olalım diyorum. Sen neden bahsediyorsun daha. Önce derdini söyle bizde gereğini yapalım
Kızım derdin ne senin niye saklıyorsun.burda kimse seni tanımaz etmez. Sadece fikir verir. Ama sen dertten çok saçma sapan sorularla geliyorsun. Sen bize soruyorsun da peki sen nasıl olurdunÇocuklarına değil sana söyledim ben abla. İşte bunu bile anlamıyorsun. Şanslıysa Allah sana bağışlasın. Ne diyeyim
“İnsan olur, insanları küçümsemezdim”Kızım derdin ne senin niye saklıyorsun.burda kimse seni tanımaz etmez. Sadece fikir verir. Ama sen dertten çok saçma sapan sorularla geliyorsun. Sen bize soruyorsun da peki sen nasıl olurdun
Böyle bir şeyin vebaline girme, kaldıramazsın.Bencede silsin çünkü sen dalga geçmeye gelmişsin.
inş öyle olursun“İnsan olur, insanları küçümsemezdim”
Yazık görende başka bir şey sanır. Sen küçük Emrah filmlerini çok izledin heraldeBöyle bir şeyin vebaline girme, kaldıramazsın.
Tek hayalim eşim de ben de o yaşlara geldiğimizde sağlıklı olalım emekli maaşlarımızı ezelim gezelim öpüşe koklasa tatil yapalım
Ne torun bakarım ne de kimsenin hayatına karışırım elimden geldiğince düğün dernek eşya takı sonrası tatlı tatlı gelip gitmeler
Hayır hiç sevmem :)Yazık görende başka bir şey sanır. Sen küçük Emrah filmlerini çok izledin heralde
O zaman fazla eski türk filmleri izleme özellikle acıklı olanlarıHayır hiç sevmem :)
Seni Allaha havale ediyorum. Peygamber efendimizin hatrina, ölmüs annemin ögrettiklerine, babamin ögütlerinin hatrına seni Allah’a havale ediyorum.O zaman fazla eski türk filmleri izleme özellikle acıklı olanları
Eski Türk filmlerini eskiler izlesin ben değil. :* Daha Ufuk geliştiricilere bakıyorum ben.O zaman fazla eski türk filmleri izleme özellikle acıklı olanları