• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsaydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yah o kadar ufuk genisletiyorsun ki kaynana olunca ne yapman lazım onu araştıryorsun
Sen de Ufuk genişlettiğini için herşeyi dökmüşsün doğru. Gören de bilim insanı sanır. Dua et otur da bacım.

Sen de Ufuk genişlettiğini için herşeyi dökmüşsün doğru. Gören de bilim insanı sanır. Dua et otur da bacım.
Adı üstünde bir derdim var platformu senin gibiler anlamaz. Allah şükür dualı imanlı insanım. Duami her zaman ederim ediyorum da. Allah var gam yok. Ayrıca senden daha bilgin olduğum açık ve net bir şekilde belli. Hadi git sütünü iç,ders çalış

Adı üstünde bir derdim var platformu senin gibiler anlamaz. Allah şükür dualı imanlı insanım. Duami her zaman ederim ediyorum da. Allah var gam yok. Ayrıca senden daha bilgin olduğum açık ve net bir şekilde belli. Hadi git sütünü iç,ders çalış
Imanli insan, boyle konusmaz. Sen cok ust icmis olmalisin Marka versene ben de senin gibi oliiiim

Halamın bıyığı olaydı amcam olur muydu minvalinde bi soru,mevcut durum oluşmadan ne desek boş

Ales falan dusunsene sen ya. Ben dusunuyorum da. Hani ben olamazsam sen olursun belki

Mune Mune Hesabimi siler misin, Dinli imanli diye kendilerini lans edenlerden bir kurtulayim bogdu buralar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X