Siz olsaydınız ?

Bu arada konuyu açan benim eşim değil o kadın ve eşiyle gevşek gevsek eşimin yanında bunları konuşmuşlar
Konuyu actı demiyorum ama esinizin yabancı mı onlar diye olaya ayrı boyut getirmesi tuhaf? Konu acan degil o sohbeti normallestiren ortam tuhaf.Bana bize ters bilemedim..

Eşiniz de gelip ne konuştuklarını ayrıntılarıyla size mi anlattı?
Ben sorunca da ayrıntıları anlattı ve birde ne var bunda onlar yabancı mi dedi şimdi de ben diyorum ki bı erkek arkadaşını çağır onla bu muhabbetleri yapalım dedim üzerime yürüdü kapının camını kirdi

Düşünüyorum da beni bu derece rahatsız eden birinin hareketlerinden eminim eşim de rahatsız olurdu ve görüşmelerini ona göre ayarlardı.
Siz kişisel olarak kadının enerjisinden hoşlanmıyorsunuz sanırım, grubun uyumsuz elemanı siz gibi duruyorsunuz bu durumda ve evet eşinizi kısıtlamaya hakkınız yok.

Konuyu actı demiyorum ama esinizin yabancı mı onlar diye olaya ayrı boyut getirmesi tuhaf? Konu acan degil o sohbeti normallestiren ortam tuhaf.Bana bize ters bilemedim..
Ben orda olsaydım da konuşmaya utanirdim yatak odamdan bahsetmeye yok çocukları varmista uyuduktan sonra kaçamak yapıyorlarmış bundan eşime ne ki ona ne bana ne

Burdan bazıları benle dalga geciyo ama anlattıklarım normal mi
Esiniz esinizin arkadasi onun esi ortam hepsi cins kardesim.Bu sekilde sohbetleri normal gören ortamda bulunup sadece utanır konusamazdim diyorsanızda siz dalga geciyor olursunuz.Cunku anlattiklarinizdan sonra rahatsız olunacak konular farklılastı.Yeni mi evlisiniz?

Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Onlar rahat ama eşiniz değil tabi.
Zorla arkadaşı ve eşiyle o tür muhabbetlere giriyor. Zavallı adamcağız :KK43:
Birini ayarlasalar mecburen kabul de eder şimdi. Siz peşini bırakmayın kocanızin sakın.

Esiniz esinizin arkadasi onun esi ortam hepsi cins kardesim.Bu sekilde sohbetleri normal gören ortamda bulunup sadece utanır konusamazdim diyorsanızda siz dalga geciyor olursunuz.Cunku anlattiklarinizdan sonra rahatsız olunacak konular farklılastı.Yeni mi evlisiniz?
Ben bunlari takmamaya çalışıyorum fakat kadını anlatınca oadin değil de ben sorunluymusum gibi bı izlenim çıktı ortaya bunları da anlattım ki hepsini bilsin ona göre yorum yapsın herkes inanın zaten herşeye takan bı insanim düşünmemeye çalışıyorum eşime yasakladim onlarla görüşmeyi ama kıyamıyorum da çok yakın arkadaşı

Burdan bazıları benle dalga geciyo ama anlattıklarım normal mi
Siz normal misiniz?Konunun merkezine kadını koydunuz ama iş öyle değil..Eşiniz ne arıyor orada o zaman önce onu yazmalısınız.Koskoca adam hoşlanıyor demek o muhabbetten.

Ben bunlari takmamaya çalışıyorum fakat kadını anlatınca oadin değil de ben sorunluymusum gibi bı izlenim çıktı ortaya bunları da anlattım ki hepsini bilsin ona göre yorum yapsın herkes inanın zaten herşeye takan bı insanim düşünmemeye çalışıyorum eşime yasakladim onlarla görüşmeyi ama kıyamıyorum da çok yakın arkadaşı
Siz tepkinizi ortaya koyun rahatsızsanız durumdan.Sorunlu sizde olabilirsiniz ayrıca birşeyden rahatsızsanız rahatsızsınızdır.Herkesin onayladigi dogru olsaydı ohooohoo..O bayan hep gelecekse sizde gidin boyle absürt konularda da bozun ortamı konusturmayin.

Back
X