- 11 Aralık 2018
- 42.505
- 264.076
- 598
Zavallı eşiniz de ayarlanılan kızla cebren ve hile ile birlikte olurYani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar

Sorun diğer insanlar değil anladığım kadarıyla, eşiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zavallı eşiniz de ayarlanılan kızla cebren ve hile ile birlikte olurYani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Konuyu actı demiyorum ama esinizin yabancı mı onlar diye olaya ayrı boyut getirmesi tuhaf? Konu acan degil o sohbeti normallestiren ortam tuhaf.Bana bize ters bilemedim..Bu arada konuyu açan benim eşim değil o kadın ve eşiyle gevşek gevsek eşimin yanında bunları konuşmuşlar
Ben sorunca da ayrıntıları anlattı ve birde ne var bunda onlar yabancı mi dedi şimdi de ben diyorum ki bı erkek arkadaşını çağır onla bu muhabbetleri yapalım dedim üzerime yürüdü kapının camını kirdiEşiniz de gelip ne konuştuklarını ayrıntılarıyla size mi anlattı?
Yalan söylemek kötü bir özelliktir.Telefonla konuştuk telefonu kapatmayi unutmuş duydum bunları hep
Ben orda olsaydım da konuşmaya utanirdim yatak odamdan bahsetmeye yok çocukları varmista uyuduktan sonra kaçamak yapıyorlarmış bundan eşime ne ki ona ne bana neKonuyu actı demiyorum ama esinizin yabancı mı onlar diye olaya ayrı boyut getirmesi tuhaf? Konu acan degil o sohbeti normallestiren ortam tuhaf.Bana bize ters bilemedim..
Esiniz ne tepki verir? "Nolcak canım ayarlasınlar onlar yabancı mı?" derse sıkıntı.Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Burdan bazıları benle dalga geciyo ama anlattıklarım normal miEsiniz ne tepki verir? "Nolcak canım ayarlasınlar onlar yabancı mı?" derse sıkıntı.
Hiç inanmadım bu mesajınızaTelefonla konuştuk telefonu kapatmayi unutmuş duydum bunları hep
Esiniz esinizin arkadasi onun esi ortam hepsi cins kardesim.Bu sekilde sohbetleri normal gören ortamda bulunup sadece utanır konusamazdim diyorsanızda siz dalga geciyor olursunuz.Cunku anlattiklarinizdan sonra rahatsız olunacak konular farklılastı.Yeni mi evlisiniz?Burdan bazıları benle dalga geciyo ama anlattıklarım normal mi
Neden yalan borcum mu var size iki üç bişey duydum kocamı sıkıştırınca bülbül gibi öttü zatenHiç inanmadım bu mesajınıza
Onlar rahat ama eşiniz değil tabi.Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Kim inandı allah aşkına?Hiç inanmadım bu mesajınıza
Ben bunlari takmamaya çalışıyorum fakat kadını anlatınca oadin değil de ben sorunluymusum gibi bı izlenim çıktı ortaya bunları da anlattım ki hepsini bilsin ona göre yorum yapsın herkes inanın zaten herşeye takan bı insanim düşünmemeye çalışıyorum eşime yasakladim onlarla görüşmeyi ama kıyamıyorum da çok yakın arkadaşıEsiniz esinizin arkadasi onun esi ortam hepsi cins kardesim.Bu sekilde sohbetleri normal gören ortamda bulunup sadece utanır konusamazdim diyorsanızda siz dalga geciyor olursunuz.Cunku anlattiklarinizdan sonra rahatsız olunacak konular farklılastı.Yeni mi evlisiniz?
Siz normal misiniz?Konunun merkezine kadını koydunuz ama iş öyle değil..Eşiniz ne arıyor orada o zaman önce onu yazmalısınız.Koskoca adam hoşlanıyor demek o muhabbetten.Burdan bazıları benle dalga geciyo ama anlattıklarım normal mi
Haha ciddi olamazsin keşke görsen kim güzel kim değilKim inandı allah aşkına?
Muhtemelen kadın kendisinden güzel, dışa dönük, eğlenceli bir kadın olduğu için kıskanmış.
Senin eşin daha anormal onların yatak odası muhabbetlerini dinliyorsa, ağzı kulaklarında dinliyordur eminim.Haha ciddi olamazsin keşke görsen kim güzel kim değilinan kıskandığim gram birşeyi yok sadece hal ve hareketleri beni sinir ediyor
Benim eşim normal demedim ki benSenin eşin daha anormal onların yatak odası muhabbetlerini dinliyorsa, ağzı kulaklarında dinliyordur eminim.
Siz tepkinizi ortaya koyun rahatsızsanız durumdan.Sorunlu sizde olabilirsiniz ayrıca birşeyden rahatsızsanız rahatsızsınızdır.Herkesin onayladigi dogru olsaydı ohooohoo..O bayan hep gelecekse sizde gidin boyle absürt konularda da bozun ortamı konusturmayin.Ben bunlari takmamaya çalışıyorum fakat kadını anlatınca oadin değil de ben sorunluymusum gibi bı izlenim çıktı ortaya bunları da anlattım ki hepsini bilsin ona göre yorum yapsın herkes inanın zaten herşeye takan bı insanim düşünmemeye çalışıyorum eşime yasakladim onlarla görüşmeyi ama kıyamıyorum da çok yakın arkadaşı