Siz olsaydınız ?

Ben bunlari takmamaya çalışıyorum fakat kadını anlatınca oadin değil de ben sorunluymusum gibi bı izlenim çıktı ortaya bunları da anlattım ki hepsini bilsin ona göre yorum yapsın herkes inanın zaten herşeye takan bı insanim düşünmemeye çalışıyorum eşime yasakladim onlarla görüşmeyi ama kıyamıyorum da çok yakın arkadaşı
Eşim arkadaşı ve onun eşiyle bu muhabbetlere girse derdim kadın olmaz benim. Ne biçim bir adamla evleyim diye düşünürüm.
Siz bunu demek yerine kadına nefret kusup onu kötülüyorsunuz.
Sizin görüştürmemeniz değil eşinizin görüşmemesi ya da görüştüğünde ettiği muhabbetlere dikkat etmesi lazım. Ama tabi evdekine güç yetiremeyince hıncınızı kadından çıkarmak istiyorsunuz.

Okuduklarını anlamiyosan o senjin problemin
Hahaaâaaaa...hey Allahım ya.Simdi sana ne diyeyim.E kadına b.k atıp deşarj olacağını saniyorken esinin ne olduğu meydana çıktı tabii.Asabiyet ondan.(Senli benli konuşmaktan nefret ederim .Tanımadığınız insanlara siz deyin)

Konularınıza şöyle bir göz attım, sizin kocanızın ağzı gevşek ve muhabbetleri berbatmış zaten.
Bırakın arkadaşının karısını bilmem nesini; size, eski sevgilisinin bir yerlerinin kılını anlatan bir kocanız var. İğrenç.
Ben de soruyorum "Kadının nefret edilesi neyi var?" filan diye saf saf. :110:

Konularınıza şöyle bir göz attım, sizin kocanızın ağzı gevşek ve muhabbetleri berbatmış zaten.
Bırakın arkadaşının karısını bilmem nesini; size, eski sevgilisinin bir yerlerinin kılını anlatan bir kocanız var. İğrenç.
O muhabbetlerin sebebi de eski sevgilidir bir kere. Bilmem neresinde ki kılı konu sahibinin kocasına göstermese nereden bilecekti adamcağız?
Zorla adamı kötü kötü konuşturuyorlar, anlamıyorsunuz.

Adamın ağzı son lastiği gibi gevşek ...ama suç elalemde.

Siz anlamadınız galiba siz dışarda buluşun ikiniz diyorum bir duyuyorum ki o kadın da yanlarında
Eşinize kaç yıllık arkadaşı ile görüşme demeye hakkınız olduğunu sanmıyorum hele bir neden yokken. Onun için arada siz katlanacaksınız ya da eşiniz görüştüğünde arafa o kadın da gelince sorun etmeyeceksiniz. Kadına bencil vs diyorsunuz ama sizin bu düşünceleriniz de bencilce?

Şahsen ben de. Böyle bir şey konunun başında anlatılır. Üstüne gidilince eklenen ve böylesi yok artık denilen şeyler bana samimi gelmiyor
Saçmalık bütün yazdıkları , önce kadını sevmiyorum dedi , sonra herkes ters yorumlar yazınca, bu defa da, eşimin yanında cinsellik konuşuyorlarmış dedi, eşin neden sana söyledi deyince, en komik olanı, telefon açık kaldı ben duydum dedi. Yalanlar silsilesi yani

Eşimin çok yakın bir arkadaşının hanımı benden pek haz etmez, benim beyim de ondan pek haz etmez. Ama biz üçümüz çok iyi anlaşırız. O yüzden genelde üçlü görüşüyoruz, hatun ses etmiyor. Bazen o da katılıyor ama çok nadir. Benim için sorun yok gelse de olur gelmese de.

Uyum sağlayamayan ben olsaydım ben de kocamın görüşmesine karışmazdım. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Konu sahibinin bahsettiği kadın siz misiniz yoksa:KK53:

Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Bu mesaja bakınca sorun sadece kadında değil bu muhabbetleri yapan eşinizde.

o kadar saçma ki anlattıkları işte bi sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki onun için hep aglarmis yada başka birinin bı yerleri killiymis o an o şeylerden tiksinmis ben ben bunları bilmek zorunda değilim. Ki
Elin kadınına şımarık diye kızacağınıza kendi kocanızı terbiye edin. Hiç kıvırmasın. Yatak odası muhabbeti hoşuna gitmiş belliki. Ayrıca nasıl tiplerle evlisiniz siz Allah aşkına??
Aklı başında ve ahlaklı hiçbir adam yanında eşi olsun ya da olmasın yatak odasını anlatmaz. Arkadaşıda eşide kendiside çöp...

Son düzenleme:
Yani bazen düşünüyorum bu kadar rahat insanlar ben yokken eşime kız da ayarlarlar
Eşiniz istemediği sürece kimse ona bir şey ayarlamaz. Kocanızın o ayakları varsa ki karı-kocanın yanında 31- seks muhabbetleri yapıyormuş o da olur neden olmasın? Ayrıca kadın istediği kadar o muhabbeti açsın kocanız zaten bu konuda ‘sınırları’ olan bir birey olsa lafı ağzına tıkar konuyu kapatırdı, size de ‘normal ne var’ demezdi. Sorun eşinizde. Başkalarının hayatı vs sizi bizi ilgilendirmez, uymuyorsa ona göre gayri ahlaki ise arkadaşlık etmesin. Belli ki hoşuna gidiyor da muhabbet ediyor.

Merhaba canlar benim bı sorunum var siz olsanız ne yapardınız ? Eşimin çocukluk arkadaşı var çok iyi biri ama eşinden nefret ediyorum 5 dakika zor tahammül ediyorum sırf o kadın yüzünden görüşmek istemiyorum eşim gorussun diyorum bu sefer o kadında oluyor 3u oturuyor buna da sinir oluyorum eşim gorusmesin dersem haksızlık etmiş olur muyum cidden arkadaşı on numara bı adam çokta seviyoruz siz olsanız esinizinde görüşmemesini yada ayda yılda adamın eşine yarım saat katlanarak hayatımızı böyle devam ettirmek mi isterdiniz
Sevmediğim birine katlanmazdim. Esimede arkadaşıyla tek gorusebilecegini eşiyle bir araya gelemeyeceğini söylerdim

Birincisi derdinizi acik acik ifade etmemissiniz. Bu sekliyle okuyunca siz kadini kiskaniyor gibi duruyorsunuz. Arada yazdiginiz seyler de kayniyor. İkincisi muhabbetler bu kadar sacmaysa esinize ayar cekin. Arkadaslari sizin alaniniz degil. Ucuncusu, boyle oturdugunuz yerden sinirlenceginize girdiginiz ortami domine etmeyi ogrenin.

Çocukluk arkadaşı bazıları için çok hassas bir nokta. Eğer görüşme dersen ciddi sorunlar yaşayabilirsin. Ki ben bu uğurda evliliğini sonlandıran biliyorum. Çocukluk arkadaşıyla takılma muhabbetine yıprattılar birbirlerini ve sonunda evlilik bitti. Ama arkadaşlık hala devam ediyor. Çok saçma gelebilir ama sonuç bizzat gözümüzün önünde.

Back
X