pazar akşamı ortada doğru dürüst bi neden yokken eşimle kavga yaptıkı... Daha doğrusu o bağırdı çağırdı..bi pazarımız var bizim beraber vakit geçirebileceğimiz ikimizde çalışıyoruz. eşim bir hafta gececi birhafta gündüzde.ve bu pazar gündüz misafirlerimiz vardı , akşam plan yaparız diye düşünürken arkadışı taşınıyomuş ına yardım etmesi gerekiyomuş...hemde şehir dışına...beni annemlere bıraktı bende giderken arkadaşlarından bıktım dedim...neymiş efendim annemlerin yanında nasıl olursa arkadaşlarından bıktım dermişim...akşam beni almaya geldiğinde eve gelene kadar konuştu..ve bende hiç bişey söylemedim. biliyorumki karşılık verirsem kavga büyüyecek ve hiç hoş olmayacak boyuta gelecek..velasılı iki gündür konuşmuyoruz gececi olmasıda kırgınlığımızı uzatmaya neden oldu maalesef..aslında çok üzgünümmama hatalı değilim bence en azından bu kadar olay olacak bişey yapmadığıma inandığım için içim rahat...o aramadan aramayım demi onu...düşüncelerinize ihtiyacım var..teşekkür ederimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: