Siz olsaydınız.........

NIMETOMER

Ömerimm Seni Seviyorummm.
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
52
0
86
41
Amasya
pazar akşamı ortada doğru dürüst bi neden yokken eşimle kavga yaptıkı... Daha doğrusu o bağırdı çağırdı..bi pazarımız var bizim beraber vakit geçirebileceğimiz ikimizde çalışıyoruz. eşim bir hafta gececi birhafta gündüzde.ve bu pazar gündüz misafirlerimiz vardı , akşam plan yaparız diye düşünürken arkadışı taşınıyomuş ına yardım etmesi gerekiyomuş...hemde şehir dışına...beni annemlere bıraktı bende giderken arkadaşlarından bıktım dedim...neymiş efendim annemlerin yanında nasıl olursa arkadaşlarından bıktım dermişim...akşam beni almaya geldiğinde eve gelene kadar konuştu..ve bende hiç bişey söylemedim. biliyorumki karşılık verirsem kavga büyüyecek ve hiç hoş olmayacak boyuta gelecek..velasılı iki gündür konuşmuyoruz gececi olmasıda kırgınlığımızı uzatmaya neden oldu maalesef..aslında çok üzgünümmama hatalı değilim bence en azından bu kadar olay olacak bişey yapmadığıma inandığım için içim rahat...o aramadan aramayım demi onu...düşüncelerinize ihtiyacım var..teşekkür ederimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aramamakla bence hata edıyosunuz cunku aılenızın yanızıda sız esınızın arkadasları hakkında konusmussunuz pekı kayınvalıdenızın yanında esınız sızın arkadaslarınzın hakkınd akonussa ıdı napardınız?tepkınız ne olur ıster ıstemez bı tepkı verırdınız..
bence esınızı arayın ve aradakı soguklugu kaldırın..mademkı ılk atagı yapıpda arkadasları hakkında yorum yapdınız barısma cubuguda sızden olmalıdır..

aramamakla bence hata edıyosunuz cunku aılenızın yanızıda sız esınızın arkadasları hakkında konusmussunuz pekı kayınvalıdenızın yanında esınız sızın arkadaslarınzın hakkınd akonussa ıdı napardınız?tepkınız ne olur ıster ıstemez bı tepkı verırdınız..
bence esınızı arayın ve aradakı soguklugu kaldırın..mademkı ılk atagı yapıpda arkadasları hakkında yorum yapdınız barısma cubuguda sızden olmalıdır..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bence büyütecek bir şey yok..
ufacık sorunları böyle uzatırsanız ilişkinizi yok yere zedelersiniz..
daha çok yolun başındasınız,tahammüllere çok ihtiyacınız olacak ilerleyen dönemlerde..:a.s.:

ailenizin yaninda neden esinize öyle söyledinizki bence arayin esinizi arayi sogutmamaya bakin eger tartisilicaksa bunu yanlizken yapmaliydiniz

arkadaş konusunda belki haklısın
ama annenin yanında eşine bu şekilde konuşman
iyi olmamış
kendi aranızda kaonuşsaydınız olay bu kadar uzamazdı

planlanmış bişey değildi zaten..neden kızdığımı bildiği halde neyin var diye soruyo..bende tutamadım kendimi sonunda..bencede uzatacak bişey yok ama bazen kaldıramıyorum işte..ne demek ya arkadaşlarım senden değerli..bana bunu nasıl söyler..bana nasıl değer biçer ben bunu kaldıramıyorum.pazar gününden beri her akşam ağlıyorum .içime öyle bi oturduki bu sözü aramak gelmiyo içimden

bi pazarınız varmış canım beraber geçirmek istemişsin haklısın
arkadaşlarım senden değerli demekle hatalı bence eşin, arama derim ben anlasın hatasını
onunla olmak istediğinden arkadaşlarından bıktığını söylemişsin
annenin yanında söylemende de kızıcak bi şey yok haksız eşin bence

bi pazarınız varmış canım beraber geçirmek istemişsin haklısın
arkadaşlarım senden değerli demekle hatalı bence eşin, arama derim ben anlasın hatasını
onunla olmak istediğinden arkadaşlarından bıktığını söylemişsin
annenin yanında söylemende de kızıcak bi şey yok haksız eşin bence

sabah evden çıkarken not bıraktığım yatağın üzerine . sana yiyecekler bişeyler hazırlıyoam sanmaki hatalıyım ve bunları örtbas etmek için yapıyorum.haketmedim söylediğin hiçbişeyi yazdım.demek arkadaşların benden daha kıymetli , bu lafını hayatımın sonuna kadar unutmayacam dedim ve yatağın üzerine bıraktım......aslında biliyorumki çok pişman ve inanılmaz üzgün ..ama bende üzgünümm:çok üzgünüm:

notunla belirtmişsin canım kırgınlığını anlar umarım düzelir üzülme
bizim gibi ince düşünemiyolar bazen:teselli:

boş veeer canım takma biz konuşmuyoruz bazen erkekleri anlamak çok zor fazla mı önem veriyoruz ne tartışmamızın nedeni de ortalıgı çok dagıtıyorsun demem arkadaşlar evde bir tane çoçugum var bir yaşında hiç durmuyor oda yetmezmiş gibi beyfendininde ardından çocuk gibi toparlıyorum bir bagrıyor sanki çok önemli birşey oldu bizde konuşmuyoruz gelecek özür dileyecek işte okadar kendi bilir arkadaşımm sende üzülme hata onda insanın heyet arkadaşı herşeyden degerli olmalı bu arada o sen benmi arayım diyorsun şimdi sen ayrı o ayrı yerdemisiniz okısmı açıklarmısın takmaaa boşver :umursamaz:konuşmasın kendi bilir

ikinizde kendi açınızdan haklısınız. yalnız şu çok önemli ne sen nede o ailelerinizin yanında kendi açınızdan problem görülen şeyleri tartışmamalısınız. konu ne olursa olsun. benim eşimde öyle ailesinin yanında asla ne tartışma diyoloğuna girmek ister nede kendisi yapar. ama bir pazar gününüzün bu şekilde değerlendirilmesi sinir bozucu tabiki. benimkide bazen kendi başına gereksiz programlar yapıyo bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyo ama ne olursa olsun kavgalarımız 1 günden fazla sürmez. eşin vardiyeli çalışıyo 2 gündür kırgınız diyosun bence aranıza soğukluk girmesine neden olur. erkekler malesef böyle!! daha çok pazarınız olur merak etme ilk adımı sen at ve barışın.. kendimden biliyorum. bişi kaybetmiceksin emin ol.....

eşin de hatalı canım sende..
tamam sen bi anlık kızgınlıkla içinde kötü bişe olmadan söylemissin ama erkekler ailelerin yanında laf söylenmeleri sevmezlerr..
ama onunda gitmesi yanlış ve üstüne üstlük aramaması ..
göndermemeliydn bence

söylediğini kızgınlıkla söylemiştir belli ki ama ağır olmuş tabii...
fakat sizde hatalısınız...
eşinize başbaşa iken dile getirin şikayetinizi.. yani durdunuz durdunuz da neden ailenizin yanında laf söylediniz ki... kaldıramayabilir... çünkü ailenizin yanında ona senden memnun değilim duygusunu verdiniz...
bence siz bir ilk adımı atın... gerçekten boş şeyler bunlar... ben hatalıydım annemlerin yanında sana öyle söylememeliydim, özür dilerim deyin... ama yine konuşmayın... o da gelip sizden ettiği laf için özür dileyene kadar...bir de esnek olun lütfen... onun isteklerine biraz daha saygı duyun... tabii sizi ihmal etmiyorsa.. birde sıkıntınızı üçüncü şahısları işin içine sokmadan dile getirin....

Back
X