- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
şuan herşeye tamam deyin. böyle birşey olsun istemezdim özür diilerim diyin bir daha yapmıycanızı söyleyin.. zamanla düzelir aranız.
keşke telefondaki taksiciyle işim olmaz diyince kusura bakmayın biraz kıskançlık yapıp eşimin telini karıştırdım. deseydiniz heralde bayan da alttan alır önemli değil diyip bu şekilde olay büyümezdi..
alttan alın ve eşinizden abarttığınız için özür dileyin.
ayy o bayan dedıgınız pavyonda ıckıler ıcıp erkeklerle gobk atıp sonra askım otelegıdelımmı dıyıp oteldede bırlıkte olan mahluk aslında cokda mıgdem bulanıyo sastım kaldım yaaa bıde ıcımı anlatabılsem sizler anlarsınız beni sizde bayansınız
canım o bayan mı seçti sizce bu hayatı?
daha 2 gün önce nette aratın isterseniz konsamatris kocası tarafından vuruldu yazıyor az para kazanıyor diye vurmuş.
onların hayatları çok zor bu alemi tmm diyip bırakamazlar. işin mafyası ağası çok.
kendınızı benım yerıme koyun kızlar bı kadın ıcınde gercekten zor ama ne olur dau edın en azından baska durakta taksıcılık yapsın orası cok kotu alkollusu gazınosu ankaranın cankırı caddesı desem bılenler bılır esım az once telde bana sen bana guvenmeyınce mutlu olamıyorumdedı ve ekledi bır daha telımı elıne almıycaksın dedi ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?