Siz olsaydnz? Ltfen ok acil yorumlayn

hayır canım guvenlık gorevlısıydı yetısmeyınce para bu meslege dondüü

hayır canım guvenlık gorevlısıydı yetısmeyınce para bu meslege dondüü

anladım kabullenmek daha zor olmuştur..

ama eşine güveniyorsan biraz alttan al. ve af dile.. biraz abarrtım çok kıskanıyorum diye itiraf et.

inşallah bol erkek müşterili iyi kazançlı bir durağa geçer.

o bayanı tanıyor musunuz. bunu isteyerek mi yapıyor sanıyorsunuz. Allah kimseyi düşürmesin o duruma....kolay değil. istesede kurtulamaz o yoldan. iste bakın eşiniz bile korkuyor onlardan. o kadın mı korkmayacak..onun için kimseleri kınamayalım. Allah onuda kurtarır umarım o hayattan.

Hiç kimseyi mesleğinden dolayı aşağılamaya hakkımız yok.
Orada çalışan kadınlar da eve ekmek götürme derdindedir.
Kimse bayılarak yapmaz ve onların neler yaşadıklarına ön yargılarla karar veremeyiz.

Bence eşiniz haklı. Böyle bir meslek yapıyorsa güvenmeniz şart.
Gece aleminde bir sürü sorunlarla başetmeye çalışırken bir de sizin sorun çıkarmanız doğru değil.:1no2:
Özür dileyin ve bundan sonra eşinizin dediklerini dinleyin.

bu kadınlar ne kadar kıskanç olabiliyorlar
durduk yere eşinin telini karıştırmak, sonra o noyu aramak yanlışlıklada olsa hiç hoş diil
bide karşıdaki bayan size hiç bişe dememişken siz ona hakaret etmişsiniz
eşiniz size kızmakta çok haklı
bu kadarda kıskançlık olmaz
bu zamanda ekmek parası kazanmak kolaymı
hele de bi taksici için
öyle bi ortamda çalışmak o kadar zorki
bide siz yüklenmişsiniz
ayrıca karşı taraftaki bayan için konuşmalarınızı da hiç beğenmedim
ilerde kimin ne olacağı belli olmaz
allah kimseyi o duruma düşürmesin

olan olmuş bundan sonraki davranışlarınıza dikkat edin gereksiz ve yersiz yere kıskançlık çıkartmayın hak adalet hukuk var diyosunuz haklısınız da siz sizden ğittikten sonra hiç bi şeyin önemi olmaz hayattaa

gereksiz yere kıskançlıklara girmişsiniz,sonunçta bu eşinizin işi ne iş yaptıgını biliyosunuz ve tabiki bayan müşteriside olacak ne iş yaptıgı sizi ilgilendirmez..

eşinize gelen telefonu tekrardan arayarak isteyerk yada istemeyerek başınıza yoktan yere iş açmışsınız ve eşinizin başına.....

ve sanki kadının yaptıgı işten dolayı kendisine hakaret etme hakkı bulmuşsunuz kendinizde,bu kim olursa olsun onur kırıcı....ki eminim o kadın zaten bu hayattan memnun değildir sizin sözlerinizde tuz biber olmuştur üstüne.. inşallah hırs yapmaz....

ama siz bu kıskançlık ve şüpheyle devam ederseniz afedersiniz tabiri caizse eşegin aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz.....

neyse umarım bundan sonraki ataklarınızda eşinizin can güvenliğide aklınızda bulunur....

eşinizle olan probleminiz bir şekilde düzelir..bu onun mesleği...her zaman derim gece çalışan meslek sahipleri, insanlar evlerinde huzurlu bir şekilde uyurken gecenin ve şehrin öteki yüzünü yaşar..taksiciler, polisler, doktorlar...v.s. yanlız bu cümlenize katılmıyorum asla....bende mesleğim gereği gece çok nöbet tuttum ve o kadınların dayak yemiş halde heryeri kan içinde yada dayanamayıp bir kutu hap içip acile geldiklerini çok gördüm. lütfen insanları kınamayalım,kesinlikle kimse bu hayatı tercih etmez...Allah kimseyi o hale düşürmesin...oda anasından masum bir yavru olarak doğmuştur...

Ne yapayımı var mı alma tabi adam bu krizde bu ülkede iş bulmuş namusuyla ekmeğini kazanmaya çalışıyor
Bırak gazino önünde çalışsın belki oranın bahşişi daha iyi
Evde oturup orda çalışma buraya gitme demesi kolay
Sanki işler önüne serilmişte kocan mı beğenmiyor
Bence artık kurcalama adamı hayatından edersin,
Kocamı kontrol edeyim derken dul kalırsın
Üstelik vebali senin olur
Ayrıca hiçbi kadın sabah kalkıp ben pavyonda çalışayım demez
Hiç mi televizyonda görmedin ne dayaklar işkenceler görüyorlar
Ne korkularla oralara düşürülüyorlar
Sende kadınsın yarın bigün kızın olur
Allah kötülüklerden korusun sakın kınama

ya kınamıyorum teldede hakaret etmedim aslında küfürlü falan konusmadım ama ben evli bir bayanım zor tabi cogu geceler yalnız kaldım evde sabaha kadar 1 hafta oncesıne kadarda boleydi artık gece 01:00 da geliyo eve dagılıma kalmıyo bu arada dagılım pavyonun bosalması tüm taksıler orda toplanır musterı alır bilmeyenler ıcın yazdım gecenlerde duraktan bir cocugu kötü dovmusler nedenı ıse gazınoda calısan kadını almıs evıne bırakcakmıs orda bırane de var ordan adamlar durdurmak ıstemısler adamda durmamıs dursa zaten musterı var ama nıyetlerı kadın oldugu ıcın sırf durmadı dıye cok kötü dayak yemıs duragada artık gelemıyomus ınsallah ıyı bır duragagecer ınsallah dagılımlar yerıne sınema bosalmalarını bekler aslında ben bır sey daha bılıyorum bole kadınlrın dostları oluyo ama bunların arasında taksıcılerde oluyomus abone ayagına para vermemek ıcın karsılıklı alısverıs yapıyolarmıs bunlarıda ogrenınce ister istemez sesimi cıkarayım cıkarmayım aklım kalıyo esıme guvenıyorum ama ummadık tas bas yarar dıyorlar bırde kızlar esım bugun tutmus eve gıdelım dedı bende ben gıtmıyorum dedım dun nıye geldık dedım o zaman dedım zorla getırdı benı annemlere bugunde tutmus gıdelım ben bayrama kadar bır yere gıtmem dedım annem benım felc li yuzde 70 agır ozurlu gecen hafta temızlıgını yapmıstım hafta sonu mısfılerım vardı dunde kendı evımın ısını yapıyodum zorla getırdı bugunde gıdelım dıyınce gıtmedım sizce bu konuda kim haklı kızlar bir sey diyin o konu kapandı ama bu seferde ben ne guzle temızlıuge baslamısken buraya getırdı zaten bayramada bır sey kalmadı gıtmek ıstemıyorum bende ıs gucde yapmak ıstemıyorum benı anlamadan getırdı zorla ıkı evın herseyı benım ustumede am beni anlamıyo bu konuda

E aradın hadi neden kadınla laf dalaşı yaptın? Hadi herşeyi geçtim, gerçekten kadınla eşinin bir ilgisi yokmuş. Resmen kadına iftira atmış gibi olmuşsun.
Dün evden götürdü diye şikayetçisini, şimdi eve döneceksiniz diye.. Ben anlamadım ki sizi.

Dün korktu panikledi kendince çözüm aradı
Bugün belki birileriyle görüştü korkusu azaldı evine dönmek istiyor
Bence ortalığın karışmasına sebeb olan kişi olarak şu olay kapanana kadar sesini çıkarma

esini bu kadar midesiz mi goruyorsun Allah askina kendin diyorsun para yetmedigi icin bu isi yapiyor diye..eee ozaman adam neden parasini dosta bilmem neye yatirsin..esin yapmiyorsa sen boyle davranarak zorla yaptiracaksin..takma kafana kendi kendini doldurma..baskalarinin da isinden dolayi gunahini alma sakin..esin zaten dikkatli olmaya calisiyordur bayan musterilere sende boyle yapinca daha fazla strese sokmussun esini..daha sakin,dikkat ve esine lutfen destek ol..

ya iyide canım ben robotmuyum gıdelim dönelim tam bayram haftası annem %70 agır özürlü bir tek sag kolu calıyo gecen hafta geldim 1 hafta kaldım ,iş güç bitirdim eve gittim orda b,ir ton hazırlık yaptım ustende temızlık yaptım mısafırleırm vardı yatılı onlar gıtmıs bende temızlıge baslamısım evı bıraktıgım seklı gorsenız ınan sızde donmek ıstemzsınız ya allah askına sızde bayansınız tüm konularda benmi hatalıyım esıme soledım evın halını gormuyomusun nıye gıdıyorum yenı geldım zaten daha temızlık bıtıcek ıkı evın sarması tatlısı boregı var annem rahatsız oldugu ıcın evin tek kızı oldugum ıcın yazkıs tursusundan kurutmasından erıstesınden recelınden ya aklınıza ne gelıyosa ıkı evıdeben kaldırıyorum benımle oyun oynar gıbı gıdelım kalalım dedi sımdıde donelım dedi bende bayrama kadar burdayım dedim dün niye getırdın o zaman evın halınıde gordun ustumu basımıda gordun benı zorla getırdın donmuyorum dedım bundada mı haksızım hep sakın alttan alması gereken bnemıyım sızce onun ısıne karısmamalıyım tamam ama oda benım ısıme karısmasın dolabımda tıka basa doluydu gıdınce onlar gene cope gıdıcek dolabı cope atarak bosaltıcam zaten ıkı kısıyız mısfırde gelıyo dıye doldurmustuk bayramda gelıyo dıye

yok artık haklısın sen esinin o tarz kadınlara numarasını vermesi yanlıs mantıklı bir davranıs degil.. her taksizi numaramı veriyor yani..sen haklısın rahatsız olur her kadın bundan..esinin hatası bu durum

Başka bi olayda yapsa dibine kadar haklısın derdim
Hatta eşine söyle ben oyuncakmıyım de derdim
Ama adam can derdine düştü hiç bilmediğiniz bi hayat yaşanıyor gece
Belki korktu panikledi belki saçmaladı belki gereksiz abarttı
Ama can derdine düştü ikinizi korumaya çalıştı
Hep değil sadece bu olayda azcık alttan al ama
Olay sakinleşince oturur konuşursunuz böyle her paniklediğinde
Gidelim gelelim diye iki arada mekik dokumicağını söylersin

bence çok abartılı tepki vermişsin benimde eşim taksici benimde eşimin aboneleri var bu taksiciler için gayet normal bi durum
eşinin seni aldatacağını düşünüp bunalıma gireceğine eşine başına kaza gelmesin diye dua et zaten stresli bi işi var bari eve gelince evde huzur bulsun eşin

Hata yapmışsınız..

Kadına bilip bilmeden, ''eşinin peşinde koşan kadın'' ismini yüklemişsiniz, kadın açıklamaya çalışsa da ,'' ben aboneyim başka türlü işim olmaz'' diye, siz uzatmışsınız....Hiç gerek yoktu bunlara..

Eşiniz taksici, her gelen telden, arayanların hepsinin eşinizin peşinde koşan kadınlar sonucunu çıkaracaksanız, eşinizin işi var sizinle..Taksicilik vs..gibi mesleklerde bu tarz durumlar olabilir..

Numarayı vermesin diycem ama sürekli taksi kullanan insanlar her istedikleri dakika taksinin kapıda olmasını isterler, bilemem, öyle bir durum olmuş da eşin numarayı vermiş olabilir, ekmek parası ne de olsa:)

Eşinizi ve evliliğinizi zor durumda bırakmayın..Biraz sakin olun bu konuda...

olmuşla ölmüşe çare yok bu tür şeyler olabiliyor mümkünse herşeyin iyisini düşünün kötü düşünmek kötülüğü çağırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…