- Konu Sahibi dj_sinem_0106
-
eşim de esnaf ve kokoreç falan yapıyor. gece hyatından çıkanlar falan geliyor sarhoşlar...
eşimin telini bende karıştırım ve sorarım en fazla.. ilk zamanlar çok sıkılıyordum bayan müşteriler var mı diye.. ve benim eşim sabah 4-5 gibi geliyor. seni anlıyorum.
inşallah en çok erkek müşterilerinin olacağı bir durağa giderde seninde için rahat eder.
eşinle evlenirken de bu mesleği yapmıyor muydu?
hayır canım guvenlık gorevlısıydı yetısmeyınce para bu meslege dondüü
ayy o bayan dedıgınız pavyonda ıckıler ıcıp erkeklerle gobk atıp sonra askım otelegıdelımmı dıyıp oteldede bırlıkte olan mahluk aslında cokda mıgdem bulanıyo sastım kaldım yaaa bıde ıcımı anlatabılsem sizler anlarsınız beni sizde bayansınız
ayy o bayan dedıgınız pavyonda ıckıler ıcıp erkeklerle gobk atıp sonra askım otelegıdelımmı dıyıp oteldede bırlıkte olan mahluk aslında cokda mıgdem bulanıyo sastım kaldım yaaa bıde ıcımı anlatabılsem sizler anlarsınız beni sizde bayansınız
kendınızı benım yerıme koyun kızlar bı kadın ıcınde gercekten zor ama ne olur dau edın en azından baska durakta taksıcılık yapsın orası cok kotu alkollusu gazınosu ankaranın cankırı caddesı desem bılenler bılır esım az once telde bana sen bana guvenmeyınce mutlu olamıyorumdedı ve ekledi bır daha telımı elıne almıycaksın dedi ne yapayım sizce
Dün korktu panikledi kendince çözüm aradı
Bugün belki birileriyle görüştü korkusu azaldı evine dönmek istiyor
Bence ortalığın karışmasına sebeb olan kişi olarak şu olay kapanana kadar sesini çıkarma
ya iyide canım ben robotmuyum gıdelim dönelim tam bayram haftası annem %70 agır özürlü bir tek sag kolu calıyo gecen hafta geldim 1 hafta kaldım ,iş güç bitirdim eve gittim orda b,ir ton hazırlık yaptım ustende temızlık yaptım mısafırleırm vardı yatılı onlar gıtmıs bende temızlıge baslamısım evı bıraktıgım seklı gorsenız ınan sızde donmek ıstemzsınız ya allah askına sızde bayansınız tüm konularda benmi hatalıyım esıme soledım evın halını gormuyomusun nıye gıdıyorum yenı geldım zaten daha temızlık bıtıcek ıkı evın sarması tatlısı boregı var annem rahatsız oldugu ıcın evin tek kızı oldugum ıcın yazkıs tursusundan kurutmasından erıstesınden recelınden ya aklınıza ne gelıyosa ıkı evıdeben kaldırıyorum benımle oyun oynar gıbı gıdelım kalalım dedi sımdıde donelım dedi bende bayrama kadar burdayım dedim dün niye getırdın o zaman evın halınıde gordun ustumu basımıda gordun benı zorla getırdın donmuyorum dedım bundada mı haksızım hep sakın alttan alması gereken bnemıyım sızce onun ısıne karısmamalıyım tamam ama oda benım ısıme karısmasın dolabımda tıka basa doluydu gıdınce onlar gene cope gıdıcek dolabı cope atarak bosaltıcam zaten ıkı kısıyız mısfırde gelıyo dıye doldurmustuk bayramda gelıyo dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?