Siz olsaydnz ne yapardnz ?

miss_coskun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
49
0
86
İstanbul
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.dostluğunuzun ne kadar kıymetli olduğunu arkadaşlarımdan duydum.size danışmak istediğim bir konu var.
ciddi bir ilişkim var.evlenmeyi düşünüyoruz.ben istanbulda yaşıyorum ama o adıyaman da.onun işi orada sabit yer değiştirmesi şu anda imkansız.şu ana kadar adıyamanı hiç görmedim. sizce bütün zorlukları göze alıp oraya gitmelimiyim ?mantıklıda bir insanım istanbul dan sonra adıyaman 'a alışmak beni korkutuyor . arada kaldım. siz olsaydınız ne yapardınız ?görüşlerinize ihtiyacım var :uhm:

istanbulun neresi canım nişantaşı mı?

bir erkek için yerinden yurdundan olacaksan şunlar dikkat etmelisin

1. kültürünüx düşünceleriniz uyuyor mu?
2. denk misiniz?
3. hayata aynı kapıdan mı bakıyorsunuz? ve bence önemli olan diğer bir mevzu dini
4.seni oradaki kişilerin baskısından koruyabilecek mi?
5. refahını sağlayabilecek mi?
6. ihtiyaçlarını karşılayabilecek mi?
7. adamın bi yamuğunu gördün mü seni aldatabilecek mi ?

özetle bu adamla bir ömür boyu mutlu olacağına inanıyorsan sana diyeceğim tek şey : ınsan nelere alışmıyor ki buna da alışırsın elbette

bana değer veriyor ekonomik durumu iyi aldatma potansiyeli yok gibi ama genede belli olmaz :D

uyarıların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

ben adıyamana gitmiş gezmiş biri olarak diorum orası hoş güzel düzenli bi şehir tabi istanbul daha farklı ve gerçekten sevip o kişiyle hayatın boyunca beraber olmak istiosan bunu yaparsın orada çalışmayı düşünüosan sonuçta bi şekilde seninde arkadaş ortamın falan olur ii düşünmek lazım..yerimseniben

2. denk misiniz?
3. hayata aynı kapıdan mı bakıyorsunuz? ve bence önemli olan diğer bir mevzu dini

özetle bu adamla bir ömür boyu mutlu olacağına inanıyorsan sana diyeceğim tek şey : İnsan nelere alışmıyor ki buna da alışırsın elbette

yorum super.....

Şayet ciddi bir ilişkiyse benim için mekan fark etmez.
Ama hala emin olamadığın şeyler varsa onun hakkında iyice düşün derim.

2. denk misiniz?

özetle bu adamla bir ömür boyu mutlu olacağına inanıyorsan sana diyeceğim tek şey : İnsan nelere alışmıyor ki buna da alışırsın elbette

aynn bunu diorm :lepi:

tabiki gitmezdim.. hem doguya hic sicak bakmiorum. kisi agir, yazi agir, insani farkli...
sen bilirsin tabi.. o gelsin istanbula..
millet dagdan assagi , sen dagdan yukarmi gidicen.. :-)

öncelikle aramıza hoşgeldin.
kaybetmeye değmeyecek kadar değerliyse yolunda ölüme bile giderim ama böylesini bulmak en büyük mesele !!!! işte o çok zor....tam anlamıyla birbirinize olan sevginizden saygınızdan eminsen bu insan hayatımı paylaşacağım mutlu olacağım biri dersen yolunuz açık olsun derim...kaydirigubbakcemile

Back
X