• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ SİZ OLUN ERKENDEN NİKAH YAPMAYIN...

mutsuz olacagını düşünüyorsan milletin ne dediğini umursamamalısın.

ilerde Allah korusun boşansan ne diyecekler dul boşandı vs.

boşanmak benm neznımde kötü bir şey değil dul olmak da ama milleti düşünürsen hep onlar diyecek br şey mutlaka bulurlar.

sen bilirsin inşallah evlenınce sıkıntıların son bulur
İnşallah teşekkür ederim ama şu durumda alttan almayı düşünmüyorum konuşmuyorum ne olur ne biter bende bilmiyorum hayırlısı Allah tan

Sen aciklamazsan anlayan anlamaz ben dahil bir cok kisi anlamadi.

O kadar itici bir adam yaratmissin ki bana gore yapacak baska bir sey yok ki sende cevre bir sey der. Diye dusunmesen birakip gideceksin.

Cevre bir sey der diyenler icin bence hala mustehak. Biri daha soylemis herkes hakettigini yasiyor.
Burdaki onların dışarda konuştukları değil benim yaşıycağım çöküntü millet sen iyi olsanda der diyeceğini dedikodu fln değil sevdiğin insanla nikahı yapmışsın hala seviyosun bitmiş noldu niye oldu o adam zaten karşı binamda oturuyo. Aynı yerde çalışıyoruz. İlerde benim karşıma çıkan kişi bu zaten düzgün bişey olsa bi nişan bi nikah bozmazdı birini sevsen önünde engel bunları düşünmek çok saçma şimdiden ama böyle yani nişan attığımı bile söylerken çekindim benim karşımdaki insan öyle olmadığı için

Kesinlikle karakterle alakalı, bence önceden de öyleydi ama bir çok şeyini görmezden geldin, belki kendine bile itiraf edemedin..
Şimdi de nikah olunca klasik kafa yapısıyla "nasıl olsa nikah oldu, geri dönüşü yok" diye düşünerek, gizlediği canavarı çıkarttı belki de. Gelinlik apayrı bir şey, insan onu bir kere giyecek Allah kısmet ederse.

Giyeceğin ilk gelinliğini böyle giymeni şahsen istemem. İlk başlarda içinde böyle kurt olacaksa sonrasını düşünemiyorum. Bence çok iyi düşün. Aynı evin içine girdikten sonra her şey daha zor olacak.

Ve hiçbir şey için de geç değil...
Bilmiyorum şu anda napcağımı zaten kendimi geri çektim adım atmıycam belkide düğün evlilik fln olmıycak

ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi :KK43:
Canim biliyosun ayni durumdayiz lutfen sana cektirenlerle laf olur diye omrunu gecirme. Daha baba evinden cikmadin bende ayniyim. Inan hersey unutuluyo. Kimse duzelmiyo. Benimde dugun 10 mayistaydi temmuzda nikah oldu vize icin. Ilerde cocuklu donemezsin sigamazsin baba evine. Ana simdi cikmadin. Bende asigim hala ama omur boyu aglamaktansa 3 ay agla benim konudaki mesajlarida oku sana destek olacaktir. Lutfen kendin icin en iyi karari ver. Banada yatakodasini laf ettiler ne taki ne esya bisey istemedim. Ayni evde soguyacaksindir eminim :(

Aslında belli bi sebebi de yok nişandan sonra yapalım yapalım dediler o kadar erken gün vereceklerini bilmiyodum uzun sürüyo zannediyorum işlemleri başlattık bari 14 Şubat olsun dedik kalmamıştı yer peşine en yakın tarihi aldık. Tabiki karakteriyle ve ailesiyle alakalı ama erken yapmış olmasaydık bu kadar gevşek davranamazlardı belkide şu durumda bitirirdim yani şu anki durumum öyle zaten ve anladığım tek bişey var anlayışlı oldukça daha çok sömürüyorlar.
:-(

ne yapmayı düşünüyorsun peki şimdi?

erken nikah yapmakta bir şey yok, ama karşındakini iyice tanıman gerek. sen sevgilini iyice tanımadan nikah kıymışsın bence. kim bilir ilişkiniz kaç yıllıktı? ayrıca şimdiden paranın hesabını yapan erkek evlenince burnundan getirir. hazır düğün yapmamışken bu yoldan dön bence.

pardon düeltiyorum 16 şubatta kıydık nikahı :KK43:
evlilik iptali diye bişey var :) acaba şartlar uyuyormu:)
kimsenin yuvası dağılsın istemem , ama nikah var diye bi dayatma yapıyorsa bi göz dağı verseniz iyi olur,
bence yol yakınken birileri duydu filan diyede takılmayın , bide bebek eklenirse daha zor olmazmı sizce

Canim biliyosun ayni durumdayiz lutfen sana cektirenlerle laf olur diye omrunu gecirme. Daha baba evinden cikmadin bende ayniyim. Inan hersey unutuluyo. Kimse duzelmiyo. Benimde dugun 10 mayistaydi temmuzda nikah oldu vize icin. Ilerde cocuklu donemezsin sigamazsin baba evine. Ana simdi cikmadin. Bende asigim hala ama omur boyu aglamaktansa 3 ay agla benim konudaki mesajlarida oku sana destek olacaktir. Lutfen kendin icin en iyi karari ver. Banada yatakodasini laf ettiler ne taki ne esya bisey istemedim. Ayni evde soguyacaksindir eminim :KK43:

Demiyorum naptın peki son durum ne senin yine uzakta belkide hiç görmiyceksin benim evim karşılıklı aynı yerde çalışıyoruz çok zor yinede bitecekse biter ama ben daha önce nişan bozdum sevmediğim halde çok acı çektim bununla nasıl baş edicem.

Demiyorum naptın peki son durum ne senin yine uzakta belkide hiç görmiyceksin benim evim karşılıklı aynı yerde çalışıyoruz çok zor yinede bitecekse biter ama ben daha önce nişan bozdum sevmediğim halde çok acı çektim bununla nasıl baş edicem.
Ben istemiyorum bosanicam kesinlikle. Benimde herkes duydu 2 ulke yani düsün. Ama hayat kisa gercekten deger verenle olacaksa olsun yoksa tasima suyla degirmen dönmuyo. Ne zamana kadar ben alttan alicam cabalicam. Yeter artik.

Ben de benzer şeyler yaşadım, acınızı anlıyorum. Benim eşimin ailesi nikahta maddi olarak hazır değildi, düğünde rahat oluruz diye düşündüm. Düğün zamanı geldiğinde baktım ki ne bir ev eşyası ne gelinlik ne de başka bir şey alınmıyor hatta sanki düğün olmayacakmış gibi rahat rahat davranıyorlar. Ben kendi gelinliğimi kendisi alan bir kadın oldum. Üstüne bir de neden gelinliğimi kendim almışım diye suçlandım hem eşim hem de ailesi tarafından. Bir de kırılmış da o yüzden masrafları üstlenmiyormuş gibi yapıp kendileriini geri çektiler. Ailem çok üzüldü ve eşimi de çok üzdü. İnşallah bu günler geçer ama ben gelinliğimi benim ve ailemin gururu eşimin ve ailesinin ayıbı olarak saklayacağım hep.

valla bende aynı fikirdeyim.bide ben salak gibi ikimizde bekar evindse yaşıyoz nasıl olsa diye nikahtan sonra düğün olmadan kurcağımız eve tasındık.düğüne iki ay vardı.ee tabi aynı evde olunca o işte oldu mecburen.hayatımda yaptığım en büyük salaklık oldu.herşey yeri ve zamanında olmalıymış.sonradan köprüden geçene kadarmış muhabbetine döndü olay.eşimin yüzünden düğünde öncesinde bir sürü problem yaşadım.kıymetim kalmadı

Back
X